|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Endo
|
Zaslal: ne leden 17, 2016 10:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Martin.L

|
Zaslal: út leden 19, 2016 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Tak primarne,nejde mi nabirat svaly a nepotrebuju ani hubnput
Bavi me trening jako tkova peoto chci trenovat co nejcasteji a peoto chci regenerovat |
bcaa po treninku sou k hovnu, pred a behem. Po trejnu ovoce a protein. Je to celkem zaklad, prekvapuje me ze se na to ptas zrovna ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út leden 19, 2016 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Martin.L napsal: | | Peter Ustinov napsal: | Tak primarne,nejde mi nabirat svaly a nepotrebuju ani hubnput
Bavi me trening jako tkova peoto chci trenovat co nejcasteji a peoto chci regenerovat |
bcaa po treninku sou k hovnu, pred a behem. Po trejnu ovoce a protein. Je to celkem zaklad, prekvapuje me ze se na to ptas zrovna ty. |
protejn se musi stepit dale na jednotlive aminokyseliny a teprve ty jdou do obehu
me to vychazi na rychlejsi dopravu do krve _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út únor 16, 2016 4:44 pm Předmět: |
|
|
Nikdy jsem nepreferoval ovocný příchutě u proteinů. Kdysi jsem měl nějakou jahodu a to byl takovej hnus, že jsem se jim od té doby většinou vyhýbal. Ale borůvka od Survivalu ( https://obchod.ronnie.cz/s-5173-ultra-speed-80-fair-power.html ) je fakt hodně dobrá. Sám sem se tomu divil, ale z těch příchutí mi chutná nejvíc. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 16, 2016 7:21 pm Předmět: |
|
|
jahoda od Bolidu - to byl panečku hnus. Stejně tak jahodový muskulvit - to byla brutalita. To bych raději snědl mýdlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út únor 16, 2016 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | jahoda od Bolidu - to byl panečku hnus. Stejně tak jahodový muskulvit - to byla brutalita. To bych raději snědl mýdlo. |
jo to byly tenkrát časy...
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: st únor 17, 2016 9:41 pm Předmět: |
|
|
Nahradil jsem teď potréningový whey protein hydrem a řeším ještě jestli kromě toho hydra, který je celkem drahý na něco jinýho než hend po tréningu, nekoupit ještě klasický whey nebo víceložkový. Ten druhý by měl být na "běžné použití", třeba jako náhrada jídla během dne. Má to cenu?
Trénuju teď jen 2x týdně (+ nějaké top cardio) a snažím se hubnout, takže kaloricky jsem spíš v deficitu. Cvičím pro udržení svalů, kondici a taky trochu pálení špeků. Ambice nabírat masu svalů nemám. Protein dávám jen právě po cvičení, tj. 2x týdně a víc nic. Má pro mě cenu ho do sebe hrnout ještě i jindy? Případně kdy?
Předem díky za vaše rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 9:22 pm Předmět: |
|
|
Otevřel jsem teď CFM Instant Whey 80 od Extrifitu ( https://obchod.ronnie.cz/s-3693-cfm-instant-whey-80.html ). Chuťově mi to přišlo možná o něco slabší než ten co jsem tu vychvaloval nedávno, ale celkem fajn bylo že jsem necítil žádný chemický ocas. To je věc co mi u některých proteinů vadí asi nejvíc. Jinak bych řekl, že je to příchuť která neurazí ani při delším používání. No uvidíme, mám toho dvě kila. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
hosmel
|
Zaslal: út březen 01, 2016 9:53 pm Předmět: Dotaz k proteinu |
|
|
Zdravím. Chtěl bych se na něco zeptat, protože fakt nevím co mi to může způsobovat. Občas když si dám po tréninku proteiňák (po 5minutách co skončím), tak mě za chvíli začne strašně bolet v krku, až se nemůžu chvilkama moc nadechnout. Mám CFM whey 80 od Extrifitu. Ale stává se to jen občas, ale je to dost nepříjmený. Dík za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 9:24 am Předmět: |
|
|
Jak dlouho po treninku avate protejn?
Hned nebo za 30min?
A jeste jeden dotaz,kde sezenu aspin desetikilove baleni dobre rozpustne osmdesatky za pekne penize? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne čt březen 03, 2016 10:12 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
hosmel
|
Zaslal: čt březen 03, 2016 10:11 am Předmět: Co davam prvni |
|
|
Jako první, tak do 10minut davam amina (free pepptides) a hned po tom dávam protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 10:15 am Předmět: Re: Co davam prvni |
|
|
| hosmel napsal: | | Jako první, tak do 10minut davam amina (free pepptides) a hned po tom dávam protein. |
Hmmm
A stihnou se dostatdo obehu driv,nez se zacne travit protejn?
(Tomuhle totalne nerozumim) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
hosmel
|
Zaslal: čt březen 03, 2016 10:39 am Předmět: |
|
|
Já nemám moc čas, takže dáván protein, dá se říct ihned (max 10minut) po aminech. Pak mám za hodinu večeři. Ale nevím to jistě jestli se dokážou vstřebat tak rychle, ale měly by, když před tréninkem už nic nejím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 11:00 am Předmět: |
|
|
Me jde spis oto,ze za deset minut davas protejn a ten spousti traveni
Bych dal asi jenom bcaa a pak za tu hosinu veceri _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
holka223
|
Zaslal: čt březen 31, 2016 12:47 pm Předmět: |
|
|
ahojte, prosím… jsem naprosto nepolíbená sportem, ale rozhodla jsem se že chci zhubnout a chci hlavně nabrat svalovou hmotu a chtěla jsem vás poprosit o pár rad týkajících se výživy atd… za každou radu budu jenom ráda ;) děkuji moc...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|