|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 5:34 pm Předmět: |
|
|
... noo, ono to není tak zcela bez souvislosti a ten původní maidenovský zpěvák tím songem údajně vzpomíná právě na své "oi oi" období :) ...
a jestli tě to uklidní, tuším, že dnes se toho refrénu už nezbavím ... mě to teda uklidňuje každopádně, páč drlift mě nakazil svým syndromem neodbytných bílých kamaší a vážně není o co stát
| DeGuise napsal: | Bych teda s bolavým ramenem do kryokomory nelez. To chce teplíčko, litry Perskindolu (reklamní vsuvka) a štrůdl od maminky!
Přeji brzké uzdravení...mohla bys hrát v Revenant 2! Znáš Oscara? Zlatá Ti sluší? |
... já, že Opodeldok :) ... a k tomu kryu musím říct, že i když bezprostřední reakce ramene byla sice trochu negativní, teď už to začíná být poměrně hodně libové ... takový všeobecně fyzicky uvolněný stav :) ... jo, "otrnulý", to je to slovo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 12:12 pm Předmět: |
|
|
6.3.2016
bench úzký
10x20, 8x30
5x40, 45, 50
3x52,5, 55, 55, 57,5, 57,5, 60
1x65kg
10x50
9x50
8x50
7x50
dřep
20x20
40x40kg
plank
2x120´
… zatím to de
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 5:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 7:27 pm Předmět: |
|
|
Z toho benchu se dost zajimave zvedas
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne březen 06, 2016 9:13 pm Předmět: |
|
|
No, já s tím nechtěl obtěžovat, ale ... je to tak:-). 1:02 - 1:05 je má oblíbená sekvence:-))).
A když už jsme tohle vážné téma nakousli, ten stojan na dřepy tam taky stojí úplně blbě! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po březen 07, 2016 7:22 am Předmět: |
|
|
... to je nácvik vstávání z hrobu
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 07, 2016 8:37 am Předmět: |
|
|
Jsem se chtel podivat jak mas nalepeny tejp na ramenu, ale z toho videa to bohuzel nejde : (
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po březen 07, 2016 2:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út březen 08, 2016 7:38 am Předmět: |
|
|
Diky za foto. Mohla bys to jeste vyfotit i ze predu?
Neboli te do od bicepsove slachy? Mam na neco takoveho podezreni u sebe...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út březen 08, 2016 8:44 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Diky za foto. Mohla bys to jeste vyfotit i ze predu? |
Pekne to zkousis
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: út březen 08, 2016 9:02 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | Diky za foto. Mohla bys to jeste vyfotit i ze predu?
Neboli te do od bicepsove slachy? Mam na neco takoveho podezreni u sebe... |
Třeba tejpuje i třísla. Zkus to...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út březen 08, 2016 9:04 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | drlift_ napsal: | | Diky za foto. Mohla bys to jeste vyfotit i ze predu? |
Pekne to zkousis |
Tak musis na to chytre (navic to delam i pro vas) :D
Ale ted vazne, z te fotky nevidim, jak jsou lepene ty velky tejpy, mam dojem, ze jsou 2, ale opravdu z toho nedokazu vysledovat, jak jsou nalepne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út březen 08, 2016 9:48 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Ale ted vazne, z te fotky nevidim, jak jsou lepene ty velky tejpy, mam dojem, ze jsou 2, ale opravdu z toho nedokazu vysledovat, jak jsou nalepne. |
Tak pokud jde opravdu o techniku a umístění pásků, variací tejpování ramene je hodně, ale tohle je základ, ze kterého se vychází a pásky se pak různě nastříhávají do vidliček apod. podle potřeby prokrvení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|