|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: st březen 16, 2016 7:25 am Předmět: |
|
|
Nechapu ty stiznosti na zehlici prkno. Ja na zehlicim prknu zacinal me bencarske pokusy a misto bradel jsem pouzival hokejky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st březen 16, 2016 8:25 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Nechapu ty stiznosti na zehlici prkno. Ja na zehlicim prknu zacinal me bencarske pokusy a misto bradel jsem pouzival hokejky :) |
Kolik si vážil sím tě? :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st březen 16, 2016 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st březen 16, 2016 8:51 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Nechapu ty stiznosti na zehlici prkno. Ja na zehlicim prknu zacinal me bencarske pokusy a misto bradel jsem pouzival hokejky :) |
Co já bych za to zamlada dal, kdybych mohl benčovat na žehlícím prkně a bradlovat na hokejkách, o tom jsme my mohli jen snít. Já byl rád za dva kameny, co jsem si po celodenní dřině v kamenolomu o sebe trochu otloukl, aby byly přibližně stejně velké, a kousek bláta, do kterého jsem se mohl plácnout. A hokejky? Pche! Když jsem našel kus větve, která zrovna nebyl prohnilá nebo ztrouchnivělá, musel jsem se na ní chodit věšet tajně, aby mi kamarádi nezáviděli.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st březen 16, 2016 8:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt březen 17, 2016 12:11 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | drlift_ napsal: | | Nechapu ty stiznosti na zehlici prkno. Ja na zehlicim prknu zacinal me bencarske pokusy a misto bradel jsem pouzival hokejky :) |
Kolik si vážil sím tě? :) |
Zacinal jsem na 62kg, ale to jsem vazil jen chvilku. Pak jsem mel 75kg :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt březen 17, 2016 12:13 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | A na shyby je venku klepač na prádlo. |
My meli doma peknou trubku od plynu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt březen 17, 2016 11:51 am Předmět: |
|
|
... při těch 62kg a tvé výšce jsi zavěšený ve žlutém triku musel vypadat jak přívod plynu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá březen 18, 2016 7:06 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... při těch 62kg a tvé výšce jsi zavěšený ve žlutém triku musel vypadat jak přívod plynu :) |
To jo :D
Tricko jsi trefila dokonale. Pamatuju si, ze jsem tehdy mel oblibene trennkove zlute tricko, v kterem jsem si pripadal jako desna hrana :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 2:04 pm Předmět: |
|
|
18.3.2016
bench úzký
10x20, 5x30, 5x35
8x40
3x 50, 52,5, 55, 57,5, 60, 62,5, 65, 65
(poslední op. s 65kg … no, jako vždy:)
stopky:
2x8x50
9x45
dynamika:
10x40
plank
2x180´
dřep
… trocha dřepů na multipressu (s ohledem na rameno)
… vzhledem k okolnostem to mohlo být i horší …
ale je fajn, že i když člověku není zrovna nejlíp, ynteligentní zábavě v našm fitku neuteče
jinak… nějaké tipy už mám, ale kdyby mi někdo dokázal poradit zařízení na dobré úrovni, kam lze umístit společně starší pár, z nichž jeden trpí Parkinsonovou a druhý Alzheimerovou chorobou, budu ráda … jde mi spíš o nějakou přímou zkušenost či dobré reference ... a samozřejmě nejlíp Morava
(SZ)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá březen 18, 2016 4:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út březen 22, 2016 1:01 pm Předmět: |
|
|
… nemocná …
docela dost překážek v poslední době
víc dnes raděj bilancovat nebudu, páč mě bolí celý mrzák a jsem v rozpoložení, že by se i Foglar vožral
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|