Mě to nepřijde vůbec špatný.
Je jasný, že to s takovou vahou nebudou nějaký extra rychlý lifty, ale rozhodně to nejsou žádný grindy. Potenciál na zvyšování zátěže tam určitě nějaký je.
Výkon parádní.
Bolo to bez nabudenia a nadsenia (chybala razantnejšia dynamika).
Ked si to prepocitam, ze maxko mozem mat okolo 285 (priklanam sa skor tuto) max 290kg. Tak to bolo 91% z maxima. Pride mi to pomale. Musim si lepsie rozplanovat treningy a zlepsit dynamiku-celkovo silu.
Drepy (low bar)
5x100kg
5x120kg
5x140kg
3x160kg
2x180kg belt ON
2x200kg
1x215kg
2x1 225kg
3x3 190kg
24x140kg PR iba 😣
Rum.MT
3x10 125kg
Lytka + brucho
4xmax + 4x10-15
Neplanovane ale super trening. Vobec som necakal, ze trening dopadne tak super. Pocas dna 2x thajska mast na vzpriamovace. Urcite to pomohlo a aj lepsie sa cvicilo. Skoda, ze som nepokracoval dalej po 25 op na drepe. Potom bol problem to skor udychat, ale nabudce ak bude chut a motivacia si verim na 35opk. Budu aj videa.
Bohuzial vaha napriek tomu, ze drzim stravu a nejem viac ako 2300-2500kcal stupla na 93kg co ma vobec netesi😕😣.
Naposledy upravil ripperr dne čt červen 09, 2016 5:53 pm, celkově upraveno 1 krát
ser na vahu, ako vies ze si nepribral svaly?
treba si sledovat mnozstvo tuku.
Ja by som na tvojom mieste pridal trocha kardia, nejake hiit po trenigu ale staedy state ale aspon 30 min a nie rotoped ale spinovaci bicak alebo chodza do kopca.
ser na vahu, ako vies ze si nepribral svaly?
treba si sledovat mnozstvo tuku.
Ja by som na tvojom mieste pridal trocha kardia, nejake hiit po trenigu ale staedy state ale aspon 30 min a nie rotoped ale spinovaci bicak alebo chodza do kopca.
Ja a svaly pribrat? Co ja viem skor nie ako ano. Doteraz som este nikdy nebol na IN BODY ani na ziadne ine specificke meranie.
Zatial zaradim ako pises intervalove kardio tak 2x do tyzdna a uvidime.
Mozno cez vikend sem hodim foto postavy a posudite. Hoci nie je co ale budis.
Kedy sa vratis z dovolenky?
Nepoberám túto výkonnosť, úplne iná liga na míle, naposledy, čo si inak postoval foto formy, tak som mal dosť, bolo to parádne.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
ripperr a co si myslis ze pri tom objeme a vahach co dvihas sa nebude nic diat, jasne ze priberas svaly.
Ja som zastanca dietovania ze radsej vyssie kcal ale adekvatne zvysenie vydaja, udrzuje to metabolizmus na vyssich obratkach.
Len je potrebne si vybrat spravnu formu kardia aby nezhorsovala rege a neinterferovala s tvojim hlavnym cielom.
Som spet za 3 tyzdne, hned ti potom pisem.
těch 24x 140 kg na dřepu je bomba... zvláště, když se cítíš ještě na výrazně více ;)
a s tou váhovkou... nevím, jestli se snažíš vejít do 90 nebo 93, ale vzhledem ke své výkonnosti, potenciálu a jak seš mladý kluk, tak bys klidně mohl nabrat svaly do té 100 (a klidně i 105). otevřel by se Ti zajímavý prostor ;)
Turakam: podla mna sa objem prace da lahko natrenovat, len musis postupne zvysovat a telo sa adaptuje. No forma nic moc nebola. Maximalne na fotke.
maciak: sa snazim rozbehnut ten metabolizmus a dostat sa na 3000kcal bez toho aby som priberal. Zatial sa mi to teda moc nedari.
Decarabas: dakujem
Magumi: vsak ale moja vykonnost nie je nic extra. Kludne sa tam mozes dostat a v niektorych cvikoch si ma predbehol. Volne dni sa rollujem a ak je velka rozbitost pouzivam 2x denne muy thai krem a pomaha to.
Vlk#: no uz mam po 30-ke. Takze najmladsi uz nie som ani ja. Trening celkovo berie ak oddych a urcitu realizaciu. Mam rad cisla 😃. Vahu sa snazim dostat dole aspon na 90kg a aj tam ostat. Na kategoriu -100kg nemam vykonnost.
Military
5x50kg
5x60kg
3x70kg
3x80kg
1x85kg
3x3 90kg asi PR tazkeeee
Zvysok treningu uz len pumping (chrbat,trapezy,ramena a tricak). Takze nestoji to ani za zapis. Snazil som sa aspon poriadne prekvrit nech sa ulozia sacharidy do glykogenu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru