Incline bench
5x100kg
3x111kg
3x120kg
6x2 130kg PR na objem prace
3x130kg
JR ramena
10x30kg
3x8 32kg
6x36kg
2x5 40kg
Veslovanie
6x10-15
Kladka na hrudnik V drziak
4x10
Tlakostroj na ramena
3x12
Protismerne kladky + stahovanie s nap.ruk
3xmax
Bici scott + trici kladka + upazovanie
3x15
Dnes cele zle. Asi hodinu pred posilkou ma zacala boliet hlava a to ma zneprijemnovalo cely trening.
SpekounP: lahke to nebolo a celkovo teraz chybaju endorfiny na treningu. Plus sila nikde.
Magumi: vobec to tak nie je. Uz cakam na zajtrajsi treningovy zapis co s Vlk-om opat predvediete.
Smile04: tvoja tlakova sila na ramena je neskutocna. Maxko na liftersky drep (bez bandazi, iba opasok a neopreny) je iba 240kg.
No cele zle. Nechut a ziadna nalada. Ani cinku som nechcel drzat v rukach. Tak preto som zobral trhacky, ale ani tak. Tak aspon rotoped😕. Isiel som z gymu znechutený (nervozita a depresia). Nasledne doobeda som precital logy Magumi-ho a Vlk#-a, a neskutocne ma to motivovalo a tak som sa rozhodol, ze poobede si dam reparat.
ty pauzované dřepy bez ruk, to je umělecký zážitek... s tím bys mohl vystupovat na poutích :D fakt paráda... nevidím tam žádný prostor, jak ošidit techniku, to musí být čistý zdvih z nuly na dvěstě, jinak by ta činka šla na zem.
tahy s expanderem sice neznám, ale z hlediska fyziky mi vychází, že to ztěžuje dotahy, což mě teď nenapadá, jaký má účel... pokud jsou silnější, tak je potřeba zlepšit spodní fázi a pokud slabší... tak stačí více naložit :) no ale zřejmě to k něčemu bude...
a jak vidím, co zápis, to nějaký osobák, takže jen tak dále a dík za ta super instruktážní videa ;)
Tahy s expandery výrazně stíží dotah v horní fázi, ty zelený, který použil Ripperr jsou extra tuhý a odhaduju, že nahoře dávaj určitě 50kg.
Význam to má takový, že dole je to lehčíí a umožní ti to dynamický rozjezd a nahoře se snažíš tu rychlost udržet a dotáhnout činku i přes zvyšující se odpor, prostě zlepšuješ dynamiku celýho zdvihu.
Sikmy bench
5x100kg
3x115kg
4x3 130kg PR
5x110kg
5x100kg
Veslovanie
5x12-15
Military
5x60kg
5x70kg
2x3 80kg
2x3 85kg
5x2 90kg PR
JR v sede
3x12 30kg
Bici EZ + fran.tlak EZ + zadne delty
4x12 35kg + 4x15 35kg + 4xmax
Rotoped
10min
Dnes trocha poslabsie ale poctivo odmakane.
Vlk#- osobaky na cviky ktore som moc necvicil velmi nezapocitavam, ale budis. Dakujem
SpekounP : neviem odhadnúť ci to je az 50kg..ale presne tak ako pises dynamika a plus neskutocne to berie uchop.
Mě to nepřijde vůbec špatný.
Je jasný, že to s takovou vahou nebudou nějaký extra rychlý lifty, ale rozhodně to nejsou žádný grindy. Potenciál na zvyšování zátěže tam určitě nějaký je.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru