FSQ 3x5 s 120 kg urcite POR ak nie dokonca PR, super sa v tych botkach drepuju vsetky tieto varianty s kolenami dopredu :)
Siroky midbox 3x5 s 120 kg , tu uz znovu s botami s plochou podrazkou, viem ze ta vaha je extremne nizka ale nejak som u toho citil koleno tak som radsej isiel na istotu, pocitovo ale extremne lahke takze zachvilu zas prihodim.
Rows 3x8 s 100 kg znovu, viem ze lahka vaha ale od operacie som rowsy nesiel a nelimituje ma sila pritahu ale stred tela. Tak to budem teraz drtit viac nech si zas zvyknem.
Tlaky s JR na ramena 3x6 s 44 kg PR Na ramena sa chcem teraz viac sustredit lebo sa mi nezda moc dobry moj pomer benchu ku presu (120:210) a obecne co som vypozoroval tak tento nepomer zhorsuje stabilitu ramien a aj istotu na benchy.
Obecne sa chcem teraz sustredit na natrenovanie slabin, a vyhnut sa "overspecialization" ktoru som posledne roky v trojboji pocitoval. Lebo cim viac cvicim len minimum veci furt dookola tak som sice na to dobry, ale obecne sa necitim dobre, mam prepalenu cns, a som silny len ked vypeakujem.
Naopak ked cvicim vsetko tak sa citim ovela zdravsi, viac ma to bavi, a aj ked su vykony trochu nizzsie tak to co dvihnem som schopny zdvihnut uplne kedykolvek nie len 2dni po koncu peaku.
Mal som mat volno ale ked som tam bol s klientami tak som chytil hroznu slinu
vzpieranie:
- dal som si za seba 3 cinky , 30 kg, 50 kg , 70 kg
A potom jak jednu serku som si najprv vzal 30 ku, natrenoval s nou co najviac tehcnicky second pull, pak s tazzsou cinkou snatch od kolien, a s tretou tiez. Kazdopadne to idem viac technicky ked zacinam na lahsej vahe hned predtym. + tie nove boty su na to uzasne.
silova vytrvalost (vezmem lahku vahu na stroji a minutu to dviham v rezkom tempe, ciel je sa na tom psotupne dostat na komplexne cviky jak trening na strongmanov atd)
1. legpress s 80 kg 1 minuta
2. tlakostroj s 25 kg 1 minuta
3. hodna kladka s 25 kg 1 minuta
4. minutu vysenie na hrazde (trening na predator challenge kde idem o mesiac)
Strecing (mobilita ramien, clenkov a hamstringy a kvadriceps)
Popici trenal :) Fakt hrozna zmena jak dobre sa citim po tychto treningoch
Vzdy minutu dviham nonstop co to ide, a pak minuta volno
3x1 minuta legpress s 80 kg
3x1 minuta Tlakostroj s 25 kg
3x1 minuta Horna kladka
1x1 minuta vysenie na hrazde
strecing hamstringy + mobilita ramien, mam teraz super tring na strecing, dam sa do polohy kde ma to taha, vytiahnem telefon a idem na FB a IG zazeriem sa do toho a o par minut zistim ze som roztahany jak hajzel ani neviem jak
Trening snatchu
Za sebou 2 cinky, jedna 40 kg, druha 70 kg
S prvou vzdy technicky second pull a nasledne trening skoku pod cinku z ramien, s druhou cinkou potom snatch od kolien
X serii tohoto
OHS
3x3+3 s lahsou a za tim s tachsou
Strongman vyraz obycajnou JR
4x3 s 50 kg na obe ruky
Horna kladka rozne uchopy 6x10 s 70-80 kg
Strihanie kladkami 5x10 vsetky tehly
Biceps s JR rozne techniky 7x10
Triceps na kladke pred a za hlavou 7x10
Hacken stroj ATG 4x10 s 40 kg
Upazovanie 3x8 s 18 kg
Zdvihanie noh 3x10
Zdvihanie panve 3x10
Skracovacky 3x20 s 5 kg
plank 2 minuty
Len taka lahka pumpa nech nie som v nedelu na sutazi rozbity :) Zradlo stale drzim
Strongman kralupy:
1. disciplina - tahani dvou aut s vahou 5 tun. Cekal jsem ze to bude mnohem lehci a byl jsem velmi prekvapeny jak moc technicka disciplina to je. Sila opravdu nestaci, mam co trenovat do priste.
2. disciplina - medley - mel jsem tam obrovske silove rezervy, jediny problem nastal ze jsem se do posledni chvile neumel rozhodnout jestli tu kladu trhnu nebo viper pressnu az jsem udelal nejaky vsehybrid a stratil minimalne vterinu. Dalsi pulvterinu jsem stratil kdyz jsem se u jednorucky nemohl rozhodnout kterou rukou to trhnu No jo delejte deset let jen 3 cviky a pak ste u vseho ostatniho zmateni
3. disciplina - super yoke. Vahove lehky akorat jsem neumel bezet rychleji, na moji obranu ale musim rict ze o moc rychleji nebezim ani bez vahy
4. dicsiplina - tlak s kladou - vahove neskutecne lehke ale zas se tady projevila ma silova vytrvalost a vic opakovani bych proste nedal i kdyby toho casu bylo vic :)
5. disciplina - vykladani - Tady jsu s vysledkem celkem spokojeny, koulu jsem sice planoval vylozit jednym pohybem coz nevyslo ale co, byl jsme rozbehany
Celkove jsem v prichozich vyhral 1. misto.
Byli to neskutecne super zavody s skvelou atmosferou a super lidma (hlavne Jirka jako moderator a Zdenek jako nejvic motivacni rozhodci jakeho jsem kdy videl) :) Hodne jsem se poucil a aspon vim co trenovat do budoucna abych se nak rozumne umistil i na strongman zavodech s vyssi vykonosti.
Pondelok
Nemal som rozbite ramena z pondelka tak ze to reku napravim.
Tlaky s JR na ramena
3x5 s 50 kg (prva serka sam, druha dopomoc jedno opacko, tretia dopomoc dve opacka)
10x32,5 kg
Upazovanie v sede
3x8 s 17,5 kg
Dvihanie panve v leze 5x12
Skracovacky na bosu 4x10
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru