Gratuluji k osobáčkům, to jsou výkony jako hrom a ještě jsou tam vidět rezervy!
Military - parádní zlepšení, už je z Tebe taky tlakostroj :D
Dřep - pořád pěkná hloubka a dynamika, dobrý způsob, jak posouvat osobáky ;)
Tah - výborné těžiště... a ještě zataženo zámkem, síla jako hrom :)
maciak napsal:
Vlk stale nechces prehodnotit stavku ze riperr neda 360+ ? :)
maciak: dakujem. Hoci neviem cim to bolo trapne. Takze zatial si zapisem trening iba do zositka.
Jenda66: dakujem a pekne napredujes aj Ty. Log sledujem 😊
vlk#: dakujem, ale tlakostroj nie som.
Gratulujem!
to trapne bolo myslene ironicky, ze ti zavidim ako sa dokazes zlepsovat kazdy trening.
Pekne dopis cely trening zaujimalo by ma ako si siel. Ako ta poznam urcite si pred tou 300 kou dal este 3x3 s 280 :)))
SpekounP: dakujem pekne 😊
ShDW: diky. No ten zamkový úchop nie je zrovna príjemný pocit. Boli to dost, ale da sa to vyzdrzat.
vlk#: dakujem. Teraz citim, ze sa trocha vylepsila technika (viac vytacam spicky do stran a cinka je tak blizsie a celkove prevedenie je krajsie). Na technike samozrejme sa da este co vylepsit, ale asi je to na dobrej ceste.
Blackoff: dik ale urcite nie najväčší motivator. Ano rolujem dost dlho minimalne raz denne. Vrchnu a spodnu cast chrbta, bocne stehna, sedacie svaly, kvadricepsy a na zaver vnutorne stehna.
Tom.K: dakujem😊. Vitaj späť a drzin palce. Pojdes opat raketovo hore😎
V nedelu a pondelok som dal lahsi trening. Celkovo trenujem 14.den v kuse. Dnes som neplanoval ziadne tazke vahy, ale ma vyhecoval kamarat a kolega z klubu. Tak napriek unave som potiahol 300-to. Teraz minimalne do konca buduceho tyzdna nepojdem sumo, len drepyy a mrtvolku klasiku.
dnesne mrtvoly:
5x100kg
3x140kg
3x180kg
3x180kg
2x210kg
1x230kg
1x260kg
2x280kg PR na zamkovy uchop
1x300kg PR
zvysok treningu lahke JR na hrdunik 2x10 45kg, 3x10 50kg ; Seal row 6x10-12 50kg, decline CG bench 3x12 100kg, 2x10 120kg
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru