neuvěřitelné dřepy... po těžkém opáčku to rozdýcháš a jdeš na další, a další... když jsi to třetí u té první stovky málem hodila přes hlavu, tak jsem čekal, že je vymalováno, ale jenom sis odfrkla a dala tam ještě čtvrté než došlo na přepudrování :D fakt působivý objem, který jsi tímto stylem dokázala odjet, při téhle dynamice už obvykle umírám ;)
My name is Luka....Yes I think you've seen me before...
Sice nejsem lifter z IPF, že jo...ale tenhle způsob dřepů se mi zdá poněkud neortodoxní.
Už musíš mít určitě místo vzpřimovačů hydraulický písty!
Ale proti mě je to furt super....jezdím totiž výhradně A2G a vypadá to, jako když skládají výškovej jeřáb na kamion.
PS: Video nemám, pánž horory jsou sem prej zakázaný nahrávat...
tak IPF může na mých dřepech zajímat tak maximálně hloubka, která byla podle mého amatérského oka ve většině i těch těžkých sérií v pohodě uznatelná, či aspoň uznatelná
… nad ostatními atributy samozřejmě může kdejakej výškovej jeřáb do nekonečna kroutit ramenem, při mých dispozicích a talentu ke správnému přičapnutí tu bude mít určitě ještě fůru prostoru :)
osobně jsem celkem spokojená, došlo k určitým zlepšením v dráze činky a pohybu kolen do stran – bo jsem konečně začala mít trochu pojem o tom, světe div se, jak při tomto úkonu zapojit i prdel a hamstringy (96cm mi budiž svědkem :)
... prostě jsem jen odjela málo sérií, abych si tyto změny k lepšímu dostatečně zažila :D
vlk# napsal:
e-witch napsal:
... za humny je Slayer
neuvěřitelné dřepy... po těžkém opáčku to rozdýcháš a jdeš na další, a další... když jsi to třetí u té první stovky málem hodila přes hlavu, tak jsem čekal, že je vymalováno, ale jenom sis odfrkla a dala tam ještě čtvrté než došlo na přepudrování :D fakt působivý objem, který jsi tímto stylem dokázala odjet, při téhle dynamice už obvykle umírám ;)
jo, ta dynamika mě překvapila už u posledních tahů, že je taková „fakt procítěná :D“, když to srovnám s nějakými staršími videy … ale asi důsledek tohoto typu tréninku, něco jako když nasadíš běžecké tempo na dlouhou trať, nebo nějaká podvědomá obrana před zraněním … paradoxně to byl ale jeden z mála tréninků, který jsem ukončila s pocitem rezervy v počtu sérií … něco jako „zažít rozumu“
a jinak jsem dnes chtěla táhnout děcko šourem na Vsacký Cáb, ale chčije, takže má kluk štěstí a já smůlu
... jinak se od pátku snažím naučit chodit na vodítku sousedovic psa mé váhové kategorie, ale spíš to vypadá, že než přijedou z dovolené, budu já umět létat ...
záběr pro nohy + dynamický strečink ramen + piškoty
Nezní. To máš pravdu. Ale pro 60-70% holek je stav Tvých zad nedosažitelný, přičemž by každá z nich po týdnu s Tebou potřebovala půlroční hospitalizaci.
Nechtěl jsem Ti podkuřovat nebo mazat med kolem čehokoliv, kde by to měl význam.
Asi jsem měl rovnou napsat "Jsi dobrá", jenže tak se tituluje každá, která se dotkne špiček svých napnutých noh.
Promiň za svinění v Tvém logu
Nezní. To máš pravdu. Ale pro 60-70% holek je stav Tvých zad nedosažitelný, přičemž by každá z nich po týdnu s Tebou potřebovala půlroční hospitalizaci.
Nechtěl jsem Ti podkuřovat nebo mazat med kolem čehokoliv, kde by to měl význam.
Asi jsem měl rovnou napsat "Jsi dobrá", jenže tak se tituluje každá, která se dotkne špiček svých napnutých noh.
Promiň za svinění v Tvém logu
Já bych řekl tak 99.9 procent. :)
Mmch, schválně jsem se podíval, jak jsi na tom byla před rokem ještě před operací a udělala jsi velký pokrok, klobouk dolů.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
wondro, i když je možné, že Tě podobné postoje mohou ve fitku povýšit z řad naivků, do řad domnělých mazáků, zkus to spíš přes cvičení ... ona to fakt nemusí být zas až taková věda
Chudák Wondra, snažil se taktně upozornit Judsona na jeho netaktnost k dámě a schytal to:)
Trošku mi to připomíná kamaráda, který se zastal cikánky bité svým mužem, načež se na něho vrhla ona, protože mlátit ji je přece jeho svaté právo:)))
:)) wondro promiň ! … ale dam se už raději nezastávej, hned poté mě dva lidi začali přes SZ utěšovat a třetí telefonoval, co beru
flinku v pohodě … u nás ve fitku moc holek dlouho nevydrží (ty kecy:) a když jsem chodila do lázní, tam to zas byla samá nabitá atletka a plavkyně …
ono to bude taky o tom, že „už“ cvičím pátý rok bez větší pauzy pravidelně a převážně cíleně, tak by zas bylo blbý, aby se to nijak neprojevilo :)
... po týdnu předávám majitelům psa co umí chodit u nohy, zvládne sedni, lehni, čekej a někdy i "ke mně" ... mám z toho dobrý pocit a kolena a záda jak po 72 hodinách nepřetržité práce v uhelném dole (zlaté těžké dřepy) ... myslím, že se tedy zas můžu klidně vrhnout do dalšího trénování (sebe) a při tom přihlížet, jak výsledek mé cvičitelské snahy dál hnije na dvorku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru