Vaha po treningu 94,6kg. Tento tyzden drzim sacharidy na pomery relativne vysoko. Pondelok-Streda 250 az 300gr. Vcera dokonca 500gr. Bielkoviny stale cca 170-190gr a tuky odhadom 40-70gr.
Vaha po treningu 94,6kg. Tento tyzden drzim sacharidy na pomery relativne vysoko. Pondelok-Streda 250 az 300gr. Vcera dokonca 500gr. Bielkoviny stale cca 170-190gr a tuky odhadom 40-70gr.
Cez tyzden strava. Pondelok-Streda cca 250-300gr sacharidov. Vo strvrtok cca 500gr a piatok dokonca cca 700-800gr. Ako som vyssie pisal navazil som 94,6kg. Tazke spokojnost a citil aom sa dobre. Ziadne bolesti a spanok bol ok.
Rozcvicka - Texas power bar
5x75kg
5x125kg
3x175kg + opasok
2x225kg
1x250kg
2x1 275kg
Place:
1. pokus - 290kg - OK
2. pokus - 305kg - OK PR
3. pokus - 310kg - NO LIFT
V kategorii do -100kg som skoncil na 1.mieste. No celkovo pocity mam take zmiesane a trocha som nespokojny. Celej sutazi môžem vytknúť hned niekolko veci. Za prve to bola oska. Pouzivala sa kriva tycka co som minule som spominal v logu. Je to vidiet aj na videu, kde si tu osku snazim nastavit do spravnej vychodiakovej pozicie. Dalsia a dost neprijmena vec podium. Bol tak uložený, že mal spad dopredu a jemne prevazovala dopredu. Cinku pred pokusom museli nakladaci pridrziavat inak sa kotuľala smerom dole. Podmienky boli rovnake pre kazdeho a tak uz sa nebudem vyhovarat. Pokracujem dalej a mozno nabuduce.
No vitazovi co da PRko by sa aj tak tazko vyhovaralo
Gratulujem. Skoda, ze nemame video aj toho posledneho pokusu...ci ani sa to nehlo?
Kazdopadne bohvie ako si si ty tie ruky meral, 42 cm nemaju (maju viac!)
Trocha unavene nohy zo vcerajska, ale zasa plny energie. Trening super a energie na rozdavanie. Prestavky boli dlhsie. Preberali sme vcerajsiu sutaz a tak. Ako som daval cely tyzden sacharidy a oddychoval tak mega endorfiny. Po treningu TH: 93,9kg co ma velmii potesilo
AHOLA: dakujem. Video tretieho pokusu na 310kg uz mam a hodim to sem coskoro. No a bohuzial nemam viac ako 42cm bicak kiezby.
Velka gratulacia!!
Keby bolo rovne podium tak tam je 310 urcite.
a strasna hanba pre slovensky lift... toto by som fakt neocakaval od sutaze za ktorou je rudo s
A som rad ze si sa nezlakol tych sacharidov a pridal na nich urcite to spravilo svoje.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
K tomu podiu... mě by tohle strašně sralo, jeden čas jsme měli ve fitu menší prohlubeň v podlaze a když mi pořád odjížděla činka, vůbec jsem se nemohl koncentrovat na výkon. Věřím, že i to sehrálo svou roli, že by za normálních okolností padlo víc.
Darmo, že mal každý rovnaké podmienky, ide aj o bezpečnosť pretekárov, narába sa s veľkými váhami, len tak na okraj príklad zo súdka sil. športu: S.SMAN si odtrhol achilovku práve, keď išiel loglift na naklonenej rovine do kopca, úžasný ťah usporiadateľa fakt.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Maciak: este raz dakujem za cenne rady😊. Urcite coskoro dame opat trening.
decarabas a Turakam: dakujem pekne borci 😊
Tom.K.: dakujem. Presne tak ako pises, sustredenie sa znacne rozdelilo na spravne nastavenie/natocenie osky a udraznie balancu plus samozrejme na vykon.
vlk#: dakujem. No dnes 4 hi-reps osobaky padli, ale bavilo ma to neskutocne. Uvidime ci uz konecne z toho nieco dostanem na maximalke v drepe a na bench.
Turakam: nastastie sa nikomu nic nestalo. A ano taketo dolezite veci-podmienky sa maju urcite dodrziavat kvoli bezpecnosti.
Z nedele mam rozbitu zadnu cast tela (vzpriamovace+rit+hamsy)+prsia a ramena. Predne drepy tazke na stabilitu. Po 170 ok a 190 uz skarede opacko. Military len na prepumpovanie. Zhyby ok akurat ten odtrhnuty mozol.
Magumi: dakujem. Ja sa inspirujem u Teba, Maciaka, Vlka, Pajasa a Decarabasa.
Tomu už se nedá říkat pauzované dřepy, ale posezení u kafíčka. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru