Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2016 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to první opáčko Ti tam vystřelilo pěkně, sílu máš parádní, že je to mělké uvidíš na soutěži, a taky mi připadá, že Ti jdou dost od sebe kolena, ale možná jenom styl, který neznám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ryvaru

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2016 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pravidla jak se určuje hloubka znám víc než dobře, na soutěži už jsem dřepoval (mimochodem všechny pokusy platný) a vím co se tam +- uznává a co ne

z mojeho pohledu (celou dobu jsem koukal na sebe do zrcadla) jsem na hloubce byl určitě a i mi to tak pocitově připadalo... na kameře je to točený mírně zeshora, tak to zkresluje (neříkám že je tam nějakej obrovskej rozdíl, ale nějakej tam je)... pokud jsem na uznatelný hloubce nebyl, tak chyběl kousíček... příště to budu točit buď ze strany, nebo dám kameru na úroveň těch kolen, ať je to prokazatelně vidět

netvrdím tu, že ta hloubka je dobrá... není... ale byla to největší váha co jsem kdy měl na zádech a to jsem s ní musel odcházet ze stojanu (oproti monoliftu docela peklo se ztaženejma bandážema) a jsem rád že to takhle šlo... na soutěži mám v plánu zakládat na 210, takže by tam měla být rezerva klidně na 10cm a taky že na tý soutěži půjdu minimálně na první 2 pokusy pořádně dolů...

spekoun+vlk díky borci nevím jak je to teda třeba v IPF, ale v open mi přišlo že mají právě ty těžkotonážní lifteři výhodu... co jsem tak koukal na to jak chodí třeba Vašek Češka atd., tak mi přišlo, že naopak to díky těm obřím stehnům vypadá hlubší než to je a taky to tak uznávají kolena od sebe mám dost, to vím... otázkou je, jestli je to pro mě dobře nebo ne dřepuju tak nějak přirozeně, ale už jsem několikrát přemýšlel, jestli nezkusit dát je o něco blíž... asi to vyzkouším a kdyžtak bych na to přešel
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: po srpen 08, 2016 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak už doňho nejebte, ryvaru nesúťaží v IPF kde dostaneš bielu jedine ak si sadneš riťou na zem alebo fajčíš kokot prezidentovi federácie, ale v open, kde stačí mať paralel.
Hĺbka na jeho drepe bola veľmi hraničná a ťažko ju súdiť spravodlivo, ak nie je video zboku, ale je to TRĚNING, tak to, že bude jeho drep o 2-3 cm vyšší ako na súťaží, nevadí, aspoň sa tak nedojebe. A po druhé, má 17, nemá ešte toľko odtrénované a tak vycibrovanú techniku, akú bude mať o 5-10 rokov, tak sa môže pri nejakom opakovaní seknúť, čo ale nemení nič na fakte, že dôležité je mať hĺbku na súťaži.
ryvaru

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2016 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 9.8. -v plánu sumo mrtvoly do 170, pak nějaký objemový serie klasikou, lehký dřepy a nějaký doplňky... no nakonec se to trochu zvrtlo

mrtvola sumo-technika -konečně pořádný sumo... ne to polo co jsem většinou dělal doteď... kyčle postupně povolujou a tak se tam dostanu líp (pořád to docela bolí a musím se pořádně rozhýbat, ale je to lepší...) - teď to ještě pořádně vychytat a snad by mělo jít maxko nahoru
55kg -asi 3/4 hodiny
95kg -asi hodinu 3/4

-fuuu... absolutně zničující... mezi seriema většinou okolo 60-90s pauzy... něco s páskem, něco bez... různě jsem zkoušel a vymýšlel, všechno jsem si to točil a snažil se zlepšovat... s těma 55 už to vypadalo docela slušně, ale jak jsem přihodil dalších 40, tak to bylo zase o něco horší... ještě to bude chtít na tom dost zapracovat a pořádně si na tu techniku zvyknout, ale vidím to dobře... večer se půjdu podívat zpětně ještě na ty videa a na to jak sumujou dobrý lifteři a zkusím to ještě (zatím teoreticky) vylaďovat

přítahy VČ v předklonu
2x20x55
30x55
-rychlá pumpovačka... už nebyla šťáva

břicho

jeden z nejtěžích tréninků za poslední dobu... techický mrtvoly jsou vždycky hrozný peklo dřepy jsem vypustil, už jsem vzpřimovače i stehna měl tak zničený, že to nemělo moc cenu... trénink celkem trval přes 3,5 hodiny vzal jsem po delší době zase pořádně rozcvičení a protažení... místo běžných 15-30minut tentokrát asi 45
ryvaru

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2016 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

středa 10.8.

benchpress
osa
45
65
85
95
105
1x110 +1 těsně nedotlačenej
1x110 +1 dopomoc
4x100
technika 85
technika 50
-nesedlo to... vůbec... nějak mi nešlo dostat se do techniky a síla taky nebyla zrovna nejlepší... hodně to brali ramena a celkově to bylo tak nějak hrozně moc nahovno... posranej bench... zpětně mi pak přišlo, že jsem asi ne úplně dobře podsouval lopatky a to je hodně znát... obzvlášť na tý mojí blbý lavici

military
nebudu rozepisovat... ramena oddělaný z benche, blbá osa, blbá nálada... nešloto

dipy -pomalu, striktně, procítěně,...
3x10

příšernej trénink.... po delší době se to zase nějak celý podělalo... trochu bolelo z benche i rameno a vůbec mě ten trénink nebavil... katastrofa... příště to bude lepší, půjdu na ten bench do posilky na normální lavici a zaměřím se na ty lopatky pořádně už od začátku
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2016 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 11.8. -protahování, technika MT a BP... pak krátký plavání (no spíš otužování) v rybníku
ryvaru

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2016 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 13.8. -dneska opět v posilce... s kámošem jsme se domluvili na 12:35... hádejte kdy přišel... ano, samozřejmě o hodinu pozdějc, že se prej trochu zdržel... já už měl v sobě koffein a hodinu tam čekal a rozcvičoval se

dřep
3x10xosa
10x60
6x100 -pásek
3x140 -bandáže lehce
1x180 -bandáže lehce
1x200 -bandáže -chtěl jsem to vzít pořádně dolů, ale nějak mě to automaticky vystřelilo na paralelu tak příště no...
10x180 -bandáže
-dost na hovno jak jsem dlouho čekal... taky jsem od rána cítil trochu hamy a prdel, ale nic hroznýho... s hloubkou dneska spokojenej jednoznačně nejsem... těch 200 sotva na paralelu a 180 většinou lehce nad... nějak jsem se na to dneska nesoustředil... příští týden to snad napravím...

hyperextenze
6x60
3x5x100
-dneska nějaký těžký

superserie - hacken, předkopávání, zakopávání, lýtka, legpress, předkopávání -vždycky než to začalo fakt hodně bolet a pak dalších 5-10opáček... mezi cvikama téměř žádný pauzy, celkem cca 100 opakování

po tréninku ještě kardio... musel jsem jít přes celý město tátovy pro nějakej malej papírek do nemocnice (samozřejmě to bylo jak jinak než do kopce) a pak ještě nakoupit.... a jelikož jsem velice inteligentní člověk, tak jsem určitě nekoupil meloun a další hromadu těžkých věcí... posledních 0,5km z obchodu na zastávku to bylo hotový farmers walk, se kterým by měl kdejakej strongman problémy
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tady cca hloubka těch 180... chce to tak 2-4cm dolů... v tom zrcadle to asi zkresluje, protože mi to tam připadalo hlubší už to budu točit vždycky takhle, ať je to pořádně vidět... každopádně budu na tý hloubce pracovat, problémy jsem s tím měl vždycky a když budu na hovno dřepovat i v těhle bandážích, tak pak bude o to větší problém v mnohem tvrdších soutěžních

decarabas

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A presne preto, aby som nemusel riešiť, ako som hlboko, sadám s tým proste furt dole na max... V tomto mi pomohli pražšké sessions s chalanmi. Nebolo predo mnou zrkadlo, nešlo to ako kontrolovať, tak fuck it a sadnúť s tým dole.

Ja viem, že ty to máš inak, lebo ti ide o súťažné váhy a len-aby-bolo-uznateľlné hĺbku, na druhú stranu trebárs Ripper alebo Magumi či Pajas tam rvú tiež riadne balíky a idú pekne hlboko, čiže dá sa to. Navyše v tvojom prípade mi pripadá, že to šulíš zbytočne aj pri malých váhach, ono sadnúť s tým dole aspoň v tréningu ti nijak neubliži, skôr naopak

Silu máš jak hovädo, ale neboj sa občas spraviť aj niečo s technikou, to ťa nezbrzdí v rozvoji.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
A presne preto, aby som nemusel riešiť, ako som hlboko, sadám s tým proste furt dole na max... V tomto mi pomohli pražšké sessions s chalanmi. Nebolo predo mnou zrkadlo, nešlo to ako kontrolovať, tak fuck it a sadnúť s tým dole.

Ja viem, že ty to máš inak, lebo ti ide o súťažné váhy a len-aby-bolo-uznateľlné hĺbku, na druhú stranu trebárs Ripper alebo Magumi či Pajas tam rvú tiež riadne balíky a idú pekne hlboko, čiže dá sa to. Navyše v tvojom prípade mi pripadá, že to šulíš zbytočne aj pri malých váhach, ono sadnúť s tým dole aspoň v tréningu ti nijak neubliži, skôr naopak

Silu máš jak hovädo, ale neboj sa občas spraviť aj niečo s technikou, to ťa nezbrzdí v rozvoji.

no já si v týhle pozici na prdel nesednu ani omylem (kvůli kyčlím) a taky je to něco jinýho v bandážích... ideální je pro mě dřepovat kousek pod uznatelnou hranici, už kvůli zádům, který nechci ohýbat a když jdu ještě víc hloubš, tak mě fakt hodně berou ty kyčle když jdu lehčí dřepy bez bandáží, tak to jezdím vždycky o něco víc na úzko, na prdel a většinou i stopkuju...

každopádně od příště kašlu na zrcadlo a půjdu hloubš... vždycky mě pak nasere, když jsem si říkal, že ta hloubka je OK a pak z videa vidím, že mi tam chybělo
Turakam

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sila je, ale tie vahy s tebou trasu jak s osikou, ja len cakam, kedy daco ustreli, ozaj je potreba v 17tich sa bandovat, aby som dal o par kg viac?
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skus sa trosku viac rozkrocit a neist tak kolenami dopredu, ale tlacit bedra a rit dolu.
Okreses niekolko centimetrov z drahy a dostanes sa do hlbky lahko.

Turakam napsal:
Sila je, ale tie vahy s tebou trasu jak s osikou, ja len cakam, kedy daco ustreli, ozaj je potreba v 17tich sa bandovat, aby som dal o par kg viac?

Kedze je to sutazny trojbojar a chce vyhravat sutaze, nie len chlapec co ide daco do posilky podvihat, tak ANO, je to TREBA!
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
Skus sa trosku viac rozkrocit a neist tak kolenami dopredu, ale tlacit bedra a rit dolu.
Okreses niekolko centimetrov z drahy a dostanes sa do hlbky lahko.

Turakam napsal:

Kedze je to sutazny trojbojar a chce vyhravat sutaze, nie len chlapec co ide daco do posilky podvihat, tak ANO, je to TREBA!

ok, díky... zkusím

turakam až na ty maximální váhy to mám vždycky pod kontrolou... třesou se mnou jenom ty cca nad 90procent maxima a to hlavně proto, že v těch bandážích se dost blbě odchází z těhle stojanů... zlatej monolift bandáže používám hlavně kvůli soutěžení, jak psal Berserk... navíc se mi v tom i dřepuje pocitově líp a pamatuju, že mě dřív z těžkých dřepů bez bandáží bolely občas kolena (asi kvůli blbý technice, ale stejně nerad dřepuju nad 150 bez bandáží)
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle 14.8. -posilka

benchpress
14xosa
10x35
8x55
5x75
3x1x95
1x110
0x120 -pásek+bandáže
-achjo... svině jedna se pořád drží... tentokrát technika super, jenom pořád tápu v šířce úchopu... doma to nějak moc naširoko ani chytnou nemůžu... asi si od začátku školy zase koupím permici do posilky, doma je to všechno horší a už pomalu přestávám mít dost kotoučů 110 dneska lehoučkejch, ale blbejch 120 zase nepadlo... tentokrát neuvěřitelně těsně, 119 bych určitě dal, muselo chybět fakt pár gramů... ale nolift... kurva... příští tejden už půjde mrcha jedna
benchpress na úzko -cca 25cm mezi rukama
5x95
6x90
7x85
8x80
-vždycky jsem se snažil co nejvíc, ta pyramida z toho vznikla pouze náhodně... bralo to hezky, tricák totál na sračku

4 superserie - triceps za hlavou s 20kg JČ + biceps EZ

4 superserie - biceps protisměrky + triceps stahování kladky

4 superserie - triceps za hlavou jednoruč 8kg + biceps jednoručky 12kg

ale joo... docela to šlo... bench zamrzel, na těch 120 už tam musí být, pak na úzko taky o dost míň než jsem chtěl, ale šel jsem to ještě o dost víc na úzko než předtím, takže snad ok... pak ruce, to bylo docela fajn... slušně jsem to pumpnul zatím mi přijde, že ten plán co teď jedu jsem zvolil tak nějak ideálně... ten úzkej bench+pumpy na ruce jsem zařadil suprově... konečně ty zaostávající dlouhý hubený ruce začínaj trochu růst... dřív jsem je moc necvičil a teď tam je pořádnej impuls, tak to docela jede... slibuju si to od toho hlavně lepší ten bench a nebudu vypadat tolik jako sračka

váha dneska po tréninku 82 konečně to jde nahoru... víc držím stravu, víc spím, víc to pumpuju a je to znát... sice nabírám i tuk, ale tak jsem za to momentálně spíš i rád taky něco bude voda z kreatinu, ale snad ne zase tolik... většinou mi po něm váha nahoru skoro vůbec nešla pokud si to dobře pamatuju

ještě hodím aktuální (ne)formu koukám že tam mám každý rameno jinak... když na sebe nevidím v zrcadle, tak pozuju nahovno
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2016 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ryvaru, tvoj problém je jeden a je zjavný už dlhšie, máš istý talent, aj zamakať vieš, ale si žiaľ, strašne hlúpy.

Jo!

Mrkám na to... zkoušíš maxka neustále a divíš se, že to nejde....

Dřepu nechybí 2-4cm, ale spíš tak 10...

Taky mám pár soutěží za sebou a to, co je na videu by Ti nedali ani náhodou. Jak píše Tom, to fakt není kamerou a neukecáš to... Což mimochodem opravdu není ve Tvém zájmu, pokud chceš někdy závodit....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: