|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: po srpen 29, 2016 3:39 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | A má to být kajak, nebo tentokrát i kanoe?
Pokud kajak, tak ty dělá u nás jen Gumotex, kanoe ještě Hrab, Robfin a Kutlíci. Takovou low-cost variantou, která se u nás dá v pohodě sehnat, je Sevylor, ten dělá oboje.
Zbytek závisí od toho co by se na tom jezdilo a kolik by ta loď měla tak přibližně stát. Obojí platí jak pro nové, tak i pro jeté lodě. |
... kanoe, 2os., do +- 5tis. (?), bude brázdit v podstatě hlavně ten rybník, takže zahmwasser A :D ...
bohužel, co jsem zatím viděla z levnějších variant, působilo poněkud fórově, co se týče použitého matroše ... nerada bych, aby byla za rok dva na odpis, tak se snažím zjistit, jestli to v této cenové hladině má cenu vůbec pořizovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ryvaru

|
Zaslal: po srpen 29, 2016 4:13 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... kanoe, 2os., do +- 5tis. (?), bude brázdit v podstatě hlavně ten rybník, takže zahmwasser A :D ...
bohužel, co jsem zatím viděla z levnějších variant, působilo poněkud fórově, co se týče použitého matroše ... nerada bych, aby byla za rok dva na odpis, tak se snažím zjistit, jestli to v této cenové hladině má cenu vůbec pořizovat |
máme tuším za nějakých cca 7 a super moc neporadím, kupovali to rodiče... ale za podobný peníze se dá sehnat dobře
tak jsem se podíval o kousek dozadu a vidím "gumovýí"... tak to nic, máme normální
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 29, 2016 4:28 pm Předmět: |
|
|
Pokud kanoe, tak za tyhle peníze zkusit sehnat asi jedině nějakou Pálavu .... jetou, ve slušném stavu. Za 5 nevím, za 5-7 (8) by se to už mohlo podařit. To je klasika. A zdaleka ne jen na rybník, dá se na tom sjet relativně v pohodě docela dost.
Pokud něco novějšího, tak v téhle relaci spíš ten dvojkajak. Na rybník je třeba tohle úplně v pohodě .... https://www.boatpark.cz/nafukovaci-kajak-sevylor-tahiti-plus.html .... nebo zkusit někde koupit opět lehce jetý Helios nebo Twist od Gumotexu. Ty by možná mohly jít i za míň než těch 5 tisíc. Ale zase oproti té Pálavě je to fakt hlavně na ten rybník nebo jezero, i když jsou lidi, co na tom u nás sjedou v rámci běžné turisťárny skoro vše. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po srpen 29, 2016 5:39 pm Předmět: |
|
|
... jo, na ten Sevylor jsem už shodou okolností koukala, to by možná šlo, zkusím ho někde omrknout na živo
pádlo mám :)
| ryvaru napsal: | máme tuším za nějakých cca 7 a super moc neporadím, kupovali to rodiče... ale za podobný peníze se dá sehnat dobře
tak jsem se podíval o kousek dozadu a vidím "gumovýí"... tak to nic, máme normální |
... v pohodě, možná tam nakonec přistane na nějaká stará pramice a bude vymalováno :)
zatím můžu trénovat plavání
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 29, 2016 6:53 pm Předmět: |
|
|
Tak ono zcela upřímně, nej svezení na klidné vodě bude vždy na nějaké starší laminátce, pokud možno ne Vydře. Je to lehké, jede to, a občas se dají koupit slušné za krásné peníze. A relativně dobře a snadno se to i opravuje. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út srpen 30, 2016 12:28 pm Předmět: |
|
|
30.8.2016
mrtvola
8x70, 4x80,90, 2x 102,5, 112,5, 122,5
1x132,5
1x137,5
2x5x130 formou jednotlivých pozvedů
vytahané pyžamo Inzer:
5x132,5
4+2x132,5 (série s procházkou:)
3x135
upa. v předklonu
3x10x12
veslo
2x10x50
2x8x55
čelní dřep
6x20,40,50
3x8x60
mrtvola podložky 10cm
3x2x140
… celkem jo
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út srpen 30, 2016 2:54 pm Předmět: |
|
|
jájajajá jajajá já jája - ohohohohooó
tak na živo mi to přišlo lepčí :)
137,5, 130/2.s
(mrtvola dnes z čas.důvodů výjimečně jen s jednodenním odstupem od dřepů)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 01, 2016 5:55 am Předmět: |
|
|
Musel to bejt hroznej šok, když jedeš a najednou letíš přes celej autobus. Každopádně nehoda kuriozní. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: čt září 01, 2016 7:50 am Předmět: |
|
|
jeee, tys v tom tolejáku byla  ??? To mě mrzí, jsi celá?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne září 04, 2016 11:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: ne září 04, 2016 12:29 pm Předmět: |
|
|
Včerejší strongman. Fotil jsem si parkoviště a vešla mi tam nějaká slečna...
[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po září 05, 2016 6:39 am Předmět: |
|
|
To vozitko za vama s napisem Olympia je predpokladam sluzebak oddilu Olympia Zlin ze? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|