Včera som to akurát pozeral, Folha je fakt mašina. Celkom by som si pozrel taký súboj s Ripperom, pretože ten by na intenzite a vytrvalosti nevychcípal tak "ľahko", ako Folhov súper.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
ripper ty to ako vidis proti folhovi podla toho posledneho videa? Vyzera to uz tak ze by si mohol reprezentovat ronnie forum :D Ronnie by sa mohol plesknut po vacku a hodit do placu nejakych par proteinov
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Vzhladom nato ze poznam Rippera osobne a uz som snim par krat trenoval ;) tak mozem povedat ze co sa tyka vytrvalosti nema konkurenciu. Ked vidite tie serie nazivo a hlavne co ide po serii tak normalne ked sem niekto da vide ako da 10xmrtvolu s nejakou velkou vahou tak nieje vidiet na videu co sa deje potom. Ripper potom co dal 10x250 v sobotu nebol ani zadychany, planujem mu nabudce zmerat tep pocas celej serie, lebo potom co dal 10x250 odkracal k nam a normalne si zobral telefon a pozeral techniku.
Dalsia vec ze na kopec serii konci daleko pred zlyhanim, napr teraz v sootu kebyze ide na doraz da 15x250 (ano teraz dojde ripper a povie ze nie) ale ked sa minimlane zmeni rychlost cinky na 10tom opakovani tak tam jednoducho musi byt rezerva.
A posledny bod potom co dal 10x250 podkracoval v treningu mrtvol, podla logu este asi 10 serii a to som ho musel zastavovat.
SpekounP, decarabas, vlk, seeya: folha je natom silovo lepsie. Vsak uz potiahol 317,5 ci 320. Ma velmi, velmi peknu techniku a super pakove pomery. Je neskutocny👍. Velka pravdepodonost, ze by bez problemov vyhral.
Maciak: aaaa ano neviem ci by som potiahol 15r. Skor pocitovo tak okolo 12-13r v ten dany trening.. Opisujes ma tu, ze nie som ani clovek ale stroj😃. Ano po serii s 250x10 som sa nezadychal ako aj cely trening. Nerad bojujem s cinkou a sa snazim ukoncit seriu pred ako sa dostavi tento stav. Musim napisat, ze som chcel ist este zopar serii a Maciak ma "krotil" a tak som nerobil uz navyse. Pri spravnej konstalacii hviezd si verim, ze moze padnut 7 max 10opk s 280.
ok co tak si dat tento vikend podobny battle? ja budem simulovat folhu ale budem mat na cinke len 200kg a ty pojdes s 250 a uvidime kolko opakovani zvladnes??
ak das viac ako folha sam sa prihlasis na SW? ok?
ok co tak si dat tento vikend podobny battle? ja budem simulovat folhu ale budem mat na cinke len 200kg a ty pojdes s 250 a uvidime kolko opakovani zvladnes??
ak das viac ako folha sam sa prihlasis na SW? ok?
Vyborny napad. Dajte si to v sobotu alebo v nedelu rano v Hektorovi, chcem to vidiet nazivo (a mozem sa pridat so 150 )
Sumo mrtvola
5x100kg
3x150kg
2x190kg
2x230kg
2x270kg opasok+trhacky
1x300kg
7x270kg
8x270kg
7x270kg PR na objem prace
Bench
2x5 100kg
3x140kg nohy na lavicke
3x140kg
Kladka na hrudnik
4x10-12
JR k pasu
3x10 40kg
Veslovanie
3x15
Zadne delty
4xmax
Na trening som isiel po vyse 20hod pôste. Vcera mega grilovacka a pokec s Maciakom a spol. Cely den som nepocitoval hlad (traviaci system dostal zabrat). Vsetko sa odzrkadlilo na treningu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru