|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dave1913

|
Zaslal: pá říjen 07, 2016 4:24 pm Předmět: |
|
|
Seš skvělá! Jsem zvědav, jak to bude vypadat na závodech ;)
PS. podle mě na té fotce hloubka uznatelná není.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: pá říjen 07, 2016 6:57 pm Předmět: |
|
|
moc děkuju ... když jsem začala závodit, žila jsem v domnění, že co dá člověk na tréninku, měl by na závodech v poho nejen zopakovat, ale ještě překonat … :)) ... ono je to ve skutečnosti většinou mnohem složitější, takže jsem se naučila být zdravě skeptická … v tom, abych pak na place zabojovala mi to nebrání
| Lunreal napsal: | | Jaké máš aktualne maxko na MT bez dresu? Zkousela jsi ? |
raw maxko na mrtvole jsem letos vůbec nezkoušela, napřed jsem byla trochu sešívaná, pak trochu medvěd a pak zas trochu v dresové přípravě … ale teoreticky, muset jít teď na raw závody, šla bych 2.pokus nějakých 142,5 a pak by sa hukázalo
| vlk# napsal: | parádní výkony... nestačím koukat... to sis fakt sama odebrala dvě kila za krkem?
dřep je super, být to pod rentgenem, tak bych řekl, že stehenní kost na paralelu je... ale pravidla jsou jiná, tak by to bylo na rozhodčích... o dvě čísla níž a máš to tam
dva týdny a pak nám to ukážeš |
jj, to jsou přesně takový ty dvě chybějící čísla, co dokážou dole ten pohodový dřepík solidně zazdít :D … a to vám klidně ukážu, možná už příští trénink
(jinak jsem si omylem naložila 190 a v domnění, že je tam 180, dovolila jsem si i krůček vzad a zpět do stojanu ... když jsem pak přidala dalších deset, tak jsem to jen snížila a zvedala v jedné rovině z více pokrčených nohou ... vědět, že tam mám 2kila, se rozpadnu, zvlášť bez dresu ... takhle to celkem šlo )
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá říjen 07, 2016 8:07 pm Předmět: |
|
|
130,140, 150
je to vysoký a už vím, v čem je problém – ten dřep byl jen jeden … jak je vidět, druhá opáčka mám vždy hezčí a hlubší, prvním holt jen rekognozkuju terén :D
(kamera je sice u těch 150ti nakřivo, ale to jsou mnozí rozhodčí taky)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne říjen 09, 2016 3:17 pm Předmět: |
|
|
9.10.2016
bench
10x20,6x40,4x50
2x55,60,65
1x70 omylem
ram
1x75kg
stará katana
1x80 na 4cm
2x80 kg
1x85 stopka
1x87,5 touch, při dotlaku zbytečně šátrající, cizí špinavé pracky
1x92,5 touch, zadek až na Marsu, pracky zas na čince
na 4cm:
3x2x92,5
ram
5x75kg
4+1x75
2x75+2x70
rozpažky
2x10x14kg
bradlakliky
+15kg
8,6
břicho
… plánovaná dopomoc nepřišla, takže sparingové z lidu, snažili jsme se, ale byl to náročné :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po říjen 10, 2016 8:19 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | moc děkuju ... když jsem začala závodit, žila jsem v domnění, že co dá člověk na tréninku, měl by na závodech v poho nejen zopakovat, ale ještě překonat … :)) ... ono je to ve skutečnosti většinou mnohem složitější, takže jsem se naučila být zdravě skeptická … v tom, abych pak na place zabojovala mi to nebrání |
Já v tom domnění žiju pořád :) a zatím mi to vychází. Nezávodím sice v dresu, ale v rawce vždycky na závodech dám rekord...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po říjen 10, 2016 10:48 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
|
Chtelo by to jit malinko niz. I kdyz tobe by to mohli uznat i tak
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po říjen 10, 2016 2:18 pm Předmět: |
|
|
jj, malinko níž ... známe to v tom dresu :D
| Dave1913 napsal: | | e-witch napsal: | | moc děkuju ... když jsem začala závodit, žila jsem v domnění, že co dá člověk na tréninku, měl by na závodech v poho nejen zopakovat, ale ještě překonat … :)) ... ono je to ve skutečnosti většinou mnohem složitější, takže jsem se naučila být zdravě skeptická … v tom, abych pak na place zabojovala mi to nebrání |
Já v tom domnění žiju pořád :) a zatím mi to vychází. Nezávodím sice v dresu, ale v rawce vždycky na závodech dám rekord... |
... takové by měli střílet, bo na světě dojdou kotouče :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út říjen 11, 2016 5:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út říjen 11, 2016 1:29 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | jj, malinko níž ... známe to v tom dresu :D
|
Tohle je naprosto presny :D
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st říjen 12, 2016 1:46 pm Předmět: |
|
|
11.10.2016
dřep
8x20, 6x40, 4x60, 70, 80, 2x85, 2x95
půldres:
2x110
dres:
2x135 ok
2x142,5 ok
1x147,5 taky asi ok :)
0x152,5 … dopomoc
… celkem to šlo …
152 jsem si chtěla víceméně jen tak lehce potěžkat, ale sa to nějak vymklo …
147,5
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt říjen 13, 2016 6:31 am Předmět: |
|
|
135, 142,5, 147,5, 152,5x
(dnes v nabídce Honzik ... je to čistokrevný běloch, poslušný, vychovaný a vděčný za dobré slovo i pohlazení)
... možná historicky 1.equip trénink, s uznatelnýma hloubkama ...
pakliže se "hloubka dělá až na závodech", tak se trochu obávám, co z toho vyleze
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt říjen 13, 2016 9:12 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | 135, 142,5, 147,5, 152,5x
(dnes v nabídce Honzik ... je to čistokrevný běloch, poslušný, vychovaný a vděčný za dobré slovo i pohlazení)
... možná historicky 1.equip trénink, s uznatelnýma hloubkama ...
pakliže se "hloubka dělá až na závodech", tak se trochu obávám, co z toho vyleze |
Vidím, že Tvé poslední pohekávání, jak to nejde, byla jen podzimní chmura a jsem rád. Stařenko, jít přes 150 je úžasné...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt říjen 13, 2016 10:36 am Předmět: |
|
|
:Deee, ogárku, u mě jeden nikdá neví ...
dřep je sice trochu jistější jak loni, při zhruba stejné síle, ale na závodech z toho může být raz dva klasický závěr - základ druhým pokusem ... v lepším případě :D
nesvá jsem netradičně z mrtvoly, příprava neproběhla podle představ a právě svádím těžký vnitřní souboj, jestli tam zítra na posledním tréninku tahů zkusit narvat ještě nějaké větší váhy a získat větší vnitřní jistotu s rizikem, že to do příští soboty dostatečně nezregeneruju, nebo jet jen zlehka a risknout, že se přecením už třeba na druhý pokus
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt říjen 13, 2016 10:43 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | :Deee, ogárku, u mě jeden nikdá neví ...
dřep je sice trochu jistější jak loni, při zhruba stejné síle, ale na závodech z toho může být raz dva klasický závěr - základ druhým pokusem ... v lepším případě :D
nesvá jsem netradičně z mrtvoly, příprava neproběhla podle představ a právě svádím těžký vnitřní souboj, jestli tam zítra na posledním tréninku tahů zkusit narvat ještě nějaké větší váhy, získat větší vnitřní jistotu s rizikem, že to do příští soboty dostatečně nezregeneruju, nebo jet jen zlehka a riskovat, že se přecením už třeba na druhý pokus |
Stařenko, vezmi to pocitově a veř si. A já si příští sobotu při kydání hnoje a rytí zahrady na Tebe zkusím vzpomenout a sevřít palce, aby Tvá jistota byla na místě.
Nepotřebuješ se přesvědčovat, stačí, když si budeš věřit. Pak pohneš i zeměkoulí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|