|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: čt říjen 08, 2020 2:29 pm Předmět: |
|
|
@carabas . To mi ale znie ako " uz by som si z tych dvoch asi nemal brat priklad " 😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kelly
|
Zaslal: pá říjen 09, 2020 8:34 pm Předmět: |
|
|
decarabas dik za info, nepotešilo a nepovzbudilo. Cohen si to trafil, teraz som asi vo veku ako oni ,ked tu boli na vrchole. Vek som síce už dobehol, ale ich vrchol ani zdaleka :D
MRTVOLA
5x70
3x120
1x150
1x170
1x180 opasok, stále nadhmat
5x185 opasok,striedavo
5x170 opasok,striedavo
6x5x155 bez opaska, striedavo
TLAK ÚZKO
5x110
5x100
6x5x90
Dnes len s Martinom. Ked som prišiel tá jediná dobrá tyč bola zabraná a tak sme radšej čakali, vobec som nemal chuť ťahať s inou tyčou. Ale dočkali sme sa a šlo sa na vec.Dozošita som si napísal asi aké váhové skoky pojdem a mal som tam šesť jednotiek než by som išiel prvú pracovnú.Tak som dal skoky vačšie, by som tam bol ešte teraz  .
Mrtvolka teda začala v pohode. Od 180 som dal opasok, vytiahol som ho z tašky a chudák nevedel čí je, nebol vonku min rok. No a to bolo na prd, nevím to s opaskom,ale už ho treba pre istotu dať. Potešila 180 nadhmatom, bez toho že by otvárala prsty.  . 185 doslova nalietala, to bola asi aj pocitovo najlahšia séria  . 170 ok a 155ky tam predposledná bola príšerná, najťažšia jednoznačne. Pred poslednou som si povedal, dam ešte kapurkovú a hotovo a bola v pohode celkom.Sice som potom 5 min sedel v polokome ale bolo hotovo.
Tlak úzko, to bolo v pohode. Na 90kach som skrátil prestávky tak to prebehlo.
Nič dalšie som už nedal, mal som znovu parťáčku čo sa začala nudiť už po 10min. Ale zas je super ked po mne kričí, ťahááááj, idéééš, ešte oseeeem
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so říjen 10, 2020 8:56 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | @carabas . To mi ale znie ako " uz by som si z tych dvoch asi nemal brat priklad " 😅 |
Hmmm, to nie je úplne presné. Magumi má stále formu, akú ja nikdy mať nebudem, žily na bruchu nemá každý a maká aj napriek zdravotným obmedzeniam, ktoré, ak si dobre spomínam, sú z veľkej časti zdedené, nie zo športu. A Vlk, no, holt, občas to nevychádza, keď sú iné priority Momentálne okolnosti z nich nerobia o nič menších frajerov _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: út říjen 13, 2020 7:52 am Předmět: |
|
|
decarabas dik za upresnenie, je jasné že zdravotné problémy a málo času sa stane no....,len chýbajú ich zápisky. Velmi motivujúca dvojka a ich logy
DREP
5x70
5x70
3x100
1x120
1x150
1x170 opasok
1x190 opasok
1x210 opasok dorovnaný osobák
1x220 OR
TLAK V STOJI
1x50
1x70
1x80
1x90 OR
0x100
Po nedelnej tlačovke bolo jasné že mi zostávajú 3dni ked ešte čo to odcvičím. V prvom momente som sa chcel na to vyprdnúť, ale ma napadlo že šak už som tie 5ky ťahal dosť dlho, tak skúsim jednotky do max, či tam niečo padne bude fajn, ked nie aj tak to bude jedno. Tak som to rozdelil na pondelok a stredu a teda včera drep a tlak v stoji a v stredu budú mrtvolky a tlak na lavici. Na stredu ,ako posledný deň sme si naplánovali jednotky do max všetci, tak bude zas búchanica, a snád popadajú nejaké pekné čísla.
Drep mi na 5kách moc nešiel, necítil som sa fajn. Ano boli aj dobré dni, ale vačšinou teda nie  . To znamená že som na drepoch nečakal žiadne prekvapenie. Dal som si teda dve zahrievacie 70ky a začal pridávať. 150ka bola ťažká, skôr v hlave ako reálne bola. Naložil som na 170 a chodil okolo toho ako okolo pozitívneho na covid  ,nechcelo sa mi pod ňu, čakal som že tam pod ňou zostanem, zavolal som si jedného chalana za seba, no ked som zospodu zatlačil, skoro som vyskočil  . Tak som už pridával bud ,alebo.... nad hlavou som už mal vyhraté. 190ka bola super v tempe, dole a hore bez zaváhania. Nuž tak reku skúsim dorovnať osobák, to už bolo celkom že už bolo ozaj treba zabrať a nešla hore lahko. Inak predtým to bol osobák v bandážach a s opaskom, teraz len opasok. Teda ešte bandáže na zapastí, pretože mobilita v ramenách je úplne na hovno  . Hotovo dodrepované, ale potom pozerám na tú činku a že bolo by fajn skúsiť štyri 25ky na každej strane a nový osobák, šak ktovie kedy zas bude príležitosť. V tom prišiel Paťo, vyhecoval ma, pustil som si Septicflash a išlo sa na to. Bol to boj, treba priznať, no je tam  .
Tlaky išli celkom lahko, 90ka išla hore dlhšie, ale vyšla. Chcel som skúsiť stovku s nadhodom, ale toto vobec nemám natrénované a nevedel som to vyhodiť. Nechcel som to dalej dráždiť nech sa nedomárujem, ešte v sredu treba niečo porobiť. Na tlakoch teda tiež +10kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: čt říjen 15, 2020 1:53 pm Předmět: |
|
|
MRTVOLA
5x70
3x100
1x120
1x150
1x170 nadhmat
1x190 odtialto striedavo
1x210 odtialto opasok
1x225 dorovnané max,tuším
1x235 OR
1x245 OR
1x250 OR
TLAK NA LAVICI
3x50
3x70
1x100
1x115
1x125
1x135
1x145 OR +7,5kg
1x150 OR
Spoločná ťahanica bola fantastická, hecovačky, atmosféra aj čísla popadali, super akcia.
Po pondelku ma neskutočne boleli lakte,po každom pokuse som to nejako zahrieval, naťahoval, sem tam dal nejaké bic. zdvihy s lahučkými jednoručkami. Pomohlo to o niečo viac nič  .Inak samozrejme ešte spodný chrbát stuhnutý po drepoch, to ale po pár ťahoch prešlo.
Striedali sme sa 4 a prehadzovali kotúče tak sa pauzy natiahli.
Takže ťahy, 170 už pôjde nadhmatom barskedy, 190 a 210 v pohode, som sa zaprel a vyleteli hore. 225 dorovnané maxko a tiež hranica že už mám nad hlavou vyhraté a pojde to aj dalej. 235 pocitovo lahká. 245 už že fakt bolo cítiť že uf ,už je to viac ťažké. No a potom teda už aspoň dorovnať na 150. Hej uznávam že to bolo ťažké,ale nie na krv. Ked pozerám na video, bol to plynulý ťah, mohol som tam ešte aspoň 10prihodiť a skúsiť no , nabudúce, ak nejaké bude. Tomáš si posunul max o 5kg, Martin ešte v zábehu si dal pekné 5ky zo 140 myslím. Škoda že sa Paťovi nepodarilo zatiahnuť podla plánu  ,ale dotiahol to pekne vysoko.
Presunuli sme sa na tlaky, už len v trojici. Pri každej negatívke mi išlo lakte odpáliť na mars. Tlak bol ale v pohode, tak som to pretrpel nejako a šlo to tak si to nebudem kaziť že  . 135 bol 2,5 po osobákom a vyletela hore. 145 bolo už na hrane ale tak skúsiť to zarovnať na 150 som musel a hlavne dorovnať Tomášov tlak  . Video nikto nenatočil, ževraj bola čistá, stopka akurát, tak im to verím  .
Na drep teda +10 ,na tlak v stoji +10, mrtvola +25, tlak na lavici +12,5. Čísla sice fajn no na moju váhu (cca 110) je to trt.
Teraz pauza, niečo riešime aby sme mohli niekde aspoň ako tak zacvičiť, tak uvidíme či sa podarí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 15, 2020 4:06 pm Předmět: |
|
|
Na veľmi peknú výkonnosť si sa dostal, skvelé a gratulujem k osobákom. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: út říjen 20, 2020 7:18 am Předmět: |
|
|
Ďakujem Turakam
DREP
5x70
3x100
1x120
1x140
5x150
5x140
5x5x130
TLAK V STOJI
5x67,5
5x62,5
5x5x57,5
Podarilo sa teda vybaviť vymalovanie fitka a teda už ked som tam....  .Včera som maloval s Martinom miestnosť na drep. Ked to takto dopadlo, rozhodol som sa pokračovať v 5kách.
Takže drep,kedže bolo treba rýchlo vymalovať, rozcvička bola rýchla. No jednotky boli velmi príjemné oproti 5kám, zatial to ale ide,tak pokračujem. Problém mám sa poriadne dostať pod činku a chytit ju. Tie lakte bolia strašne moc. Vystreluje to od lakťov k ramenám aj k zápästiam. Už som to dávnejšie mal, ale prešlo to. Je to nepríjemné no.
Tlaky boli fajn, až na úplne poslednú tá bola fakt že ťažká.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út říjen 20, 2020 7:21 am Předmět: |
|
|
| Kelly napsal: | | Tie lakte bolia strašne moc. Vystreluje to od lakťov k ramenám aj k zápästiam. |
Neviem, čo s tým máš, ale občas sa potýkam s podobnými problémami, keď sa mi rozbehne zápal. Mne osobne pomáha strečovanie predlaktí a vis na hrazde. Možno by to pomohlo aj tebe. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: út listopad 24, 2020 1:36 pm Předmět: |
|
|
TLAK NA LAVICI
5x50
5x70
5x90
5x5x100
....a hovadiny
No malovka sa zrušila tak zostalo len sa trochu ako tak udržiavať v kondícii doma. Bol som odhodlaný sa na to nevysrať uplne, ale plány sú plány a život je sviňa takže som sa na to vysral či som chcel či nie. Zo začiatku to šlo nejaké kliky a drepy všakovaké, proste prkotiny čo sa dali ako tak. No potom zasiahli nejaké rodinné záležitosti (nepodstatné) a spával som tak 3-4 hodiny denne, popri tom robota atd. Jednoducho energia nebola naviac na nič. Momentálne je situácia lepšia, stále necítim že by som to dospal a únava je stále, ale už aspoň prespím celú noc.
Fitko nám teda otvorili a únava neúnava tam ma to vcuclo jak nič. Celý deň som sa tešil na drep a prídem a obsadené všetko. Môže tam byť 6 ludí a aj táto hrstka obsadí všetko podstatné  No nič dal som teda tlaky. 5x5 a 100 neni až taká hrúza na začiatok ale neni kam prihodiť tak budem musieť podseknúť. Potom už ako vždy mimo plán, bezradne som sa tam potlkal a cvičil čo mi prišlo pod ruku, jak keby som tam tenkrát poprvé  . Uvidím ešte s čím si začnem, zatial neviem, mám dosť roboty v robote tak nemám čas si pozrieť nejaký tréning, ledva stíham toto zapísať, ale pšt
Chalani radia silovku, hlava že na kondíciu ,len tak aby som sa nedokuroval a moje staré dodrbané telo sa chce válať po gaučíku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: čt listopad 26, 2020 9:13 am Předmět: |
|
|
Včera další deň motania po fitku. Dal som tlaky na ramená, čelný drep, príťahy na kladke, circus press, výpony a neviam čo ešte. Váhy, opakovania atd. némá zmysel ani písať. Ešte v piatok niečo pomotané. Zatial sme sa s chlapmi dohodli že budúci týždeň skúška max, kedže oni cvičili a chcú teraz skúsiť jednotky, no a ja aby som mal aspoň predstavu kde začať. Dohoda je zatial že pojdeme Fomina. Celkom sa teším, naposledy zašlapal skvele.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: út prosinec 01, 2020 6:56 am Předmět: |
|
|
DREP
5x20
5x70
3x100
1x120
1x140
1x160
1x180 opasok
1x200 opasok
TLAK V STOJI
5x30
3x50
1x70
0x80
...ešte nejaké motanice
Na drep som rátal že by to mohlo ísť po 180, ale 180ka bola v pohodičke, tak som prihodil a 200ka s rezervou. No neni to kam momentálne siliť, ale po takom dlhšom výpadku to neni až také tragické. Najdôležitejšie ale je že telo drží po kope a nič nebolí, neťahá.
Čo ale tragické je, tak to je tlaková sila.Už tá 70ka bola ťažká. 80ka vyšla tak do polky dráhy, keby som zabojoval možno by prešla, ale nezabojoval a teraz ma to sere. Mohol som to zhodiť aspoň na 75 a skúsiť, ale nestalo sa.Prečo? no lebo som debil a teraz som na seba nasratý. No ale utešuje ma len to že tlak neni hlavný cvik tak sa nad tým nebudem vzrušovať
Inak max skúšali včera aj Martin a Paťo, ale dali tlaky na lavici. Martin po dvojročnej pauze a dvoch mesiacoch tréningu 122,5 a Paťo si posunul svoj osobák na 110.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2020 7:12 am Předmět: |
|
|
TLAK NA LAVICI
5x50
3x70
1x90
1x100
1x110
1x120
1x130
1x140
1x150
...a iné šaškárne
Skúšanie max pokračuje, začiatok bol dosť opatrný, tu som čakal že to pojde tak po 135. 140tka bola ale relatívne lahká a aj ked s malou dušičkou na 150 som sa potom cítil že by mohla prejsť.Prešla, aj ked nevravím že to bolo s prstom v riti ale stopka bola kvalitná. Pred zavretím fitiek to padlo ako osobák a bola ovela viac vydretá, no vtedy to bolo po jednotkách na mrtvolách tak už tej šťavy nebolo vela.
Potom už len nejaké doplnky lahké.
Na piatok sa chystá dalšia mrtvolová akcia.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 8:21 pm Předmět: |
|
|
MRTVOLA
5x70
3x100
1x120
1x150
1x170
1x190
1x210
1x230
1x250
...a ešte nejaké prkotiny
No netuším na jakom princípe funguje moje telo, ale mám podozrenie že za všetko môže hlava. Ked už som minule prekonal blok z váhy, teraz to už celkom ide či som mal pauzu alebo nie.
Dorovnal som teda osobák, tentokrát ale nebola taká na istotu. Akože išla pekne hore, akurát cez mrtvý bod ma trochu roztriaslo  .
Paťo a Martin si pridali +10 k osobákom, kedže oni malovať fitko cez lockdown chodili  . Jednoducho ked je dostatočne ťažký valec a vláčiš vedrá s farbou a samozrejme treba aj stroje a činky popresúvať......
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: út prosinec 15, 2020 3:03 pm Předmět: |
|
|
DREP
5x70
3x100
1x120
5x6x125
TLAK V STOJI
5x30
5x6x50
MRTVOLA DEFICIT
4x5x120
Po týždňovej pauze, ked si šéf zmyslel že by bolo uplnenajsamlepšiepopiči keby sa do vianoc stihla aj budúcoročná robota  , som znova na začiatku. No tentokrát som si povedal že pojdem aj keby čo....
Trochu bolo treba dlhšie rozhýbať telo, ale potom už to šlo v pohode. Všetko teda ok, zmena je len že na lahké ťahy som dal deficit. Fajn zmena.
Hned pri príchode mi dievčinka na vrátnici oznámila že od soboty bude zatvorené, tak uvidíme čo bude dalej. Inak Matrin a Tomáš už majú po korone, sú to sopláci, zvládli to v pohode.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|