|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: st únor 12, 2025 7:16 pm Předmět: |
|
|
Ok, urobil som si poznámku do bloku:
"Vozíčkárska audiokniha = PR na benchi"
A gratulujem k výkonom,to sú úplne divoké čísla. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: st únor 12, 2025 9:22 pm Předmět: |
|
|
To teda sú, krásne! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt únor 13, 2025 1:28 pm Předmět: |
|
|
návratovky hezky fungují, v tom benči už jsi opět doma a ještě dál 🙂
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: pá únor 14, 2025 11:32 am Předmět: |
|
|
Vďaka páni
RPT C1/T13/D3
MRTVOLA
5x205
5x185
TLAK V STOJI
5x87,5 PR na počet op.
8x77,5 PR na počet op.
10x67,5 PR na počet op.
Superséria
Sťah. kladky na hrudník+hyperextenzia 3x10
Mrtvola fajn.
Tlaky prekvepivo tiež. Už tam boli PR asi aj pár týždňov, ale nevadí, zapísané.
Prišli mi výsledky od lekára. Zvýšená kyselina močová a kreatinín. A to som mal v pláne začať dávať proteín a kreatín. Akurát to isté prišlo minulý týždeň otcovi, akurát on má 75 rokov a cukrovku.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: pá únor 14, 2025 11:42 am Předmět: |
|
|
Ten kreatinin nemusí být nutně problém, může to být způsobené velkou fyzickou zátěží (silovým tréninkem). Měl jsem to samé. Jinak PRka paráda, rozjíždí se to tu zas. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá únor 14, 2025 11:47 am Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | | Ten kreatinin nemusí být nutně problém, může to být způsobené velkou fyzickou zátěží (silovým tréninkem). Měl jsem to samé. Jinak PRka paráda, rozjíždí se to tu zas. :D |
Taky tak. Kreatinin u siloveho sportovca je klasika. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: st únor 19, 2025 7:51 am Předmět: |
|
|
RPT C1/T14/D1
ČELNÝ DREP
5x102,5
8x92,5
10x82,5
ZHYB Podhmat
JAx6
JAx5
JAx5
bez doplnkov
Celkom fajn.
Doplnky som nedal, mám v pláne ísť dnes, ak sa podarí
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st únor 19, 2025 11:56 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | MilanT napsal: | | Ten kreatinin nemusí být nutně problém, může to být způsobené velkou fyzickou zátěží (silovým tréninkem). Měl jsem to samé. Jinak PRka paráda, rozjíždí se to tu zas. :D |
Taky tak. Kreatinin u siloveho sportovca je klasika. |
přesně tak, tohle jsem řešil loni s kardiologem, na 3 měsíce mezi kontrolama jsem vysadil kreatin, týden před odběrama jsem byl bez zátěže resp. skoro dva týdny bez větší zátěže, kreatinin klesnul na horní hranici rozsahu, kde už by se to neřešilo a kardiolog říkal, proč ho teda beru, ale dohodnul jsem se s ním, že máme ověřeno, co ho zvyšuje mimo rozsah a že pokud ty hodnoty budou tak jak byly, tak víme. ovšem na příště už mi odběry zrušil, takže se sice nemusím stresovat, cholesterol, cukr a tak, ale zase nebudu vědět :/
a to militárko se rozjelo stejně hezky jako benče.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: st únor 19, 2025 6:04 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | decarabas napsal: | | MilanT napsal: | | Ten kreatinin nemusí být nutně problém, může to být způsobené velkou fyzickou zátěží (silovým tréninkem). Měl jsem to samé. Jinak PRka paráda, rozjíždí se to tu zas. :D |
přesně tak, tohle jsem řešil loni s kardiologem, na 3 měsíce mezi kontrolama jsem vysadil kreatin, týden před odběrama jsem byl bez zátěže resp. skoro dva týdny bez větší zátěže, kreatinin klesnul na horní hranici rozsahu, kde už by se to neřešilo a kardiolog říkal, proč ho teda beru, ale dohodnul jsem se s ním, že máme ověřeno, co ho zvyšuje mimo rozsah a že pokud ty hodnoty budou tak jak byly, tak víme. ovšem na příště už mi odběry zrušil, takže se sice nemusím stresovat, cholesterol, cukr a tak, ale zase nebudu vědět :/
a to militárko se rozjelo stejně hezky jako benče. |
Vlk ďakujem. Kreatín neberem min pol roka, pravdepodobne viac a nejaký proteínový prach som nemal ani nepamatám. Preto ma to trochu zaskočilo. O pol roka na kontrolný odber, tak uvidím.
C1/T14/D2
TLAK NA LAVICI
5x142,5 stopky PR na počet opakovaní
8x132,5 PR na počet opakovaní
9x122,5 hopla :)
PRÍŤAH S POLOŽENÍM
5x120
8x110
10x100 v tempe bez položenia
Superséria
Tlak na stroji+hyperextenzia 3x10
Piate bolo na krv, síce som s tým nebojoval, ale šieste by tam nebolo. V poslednej nepadla desiatka, raz to muselo prísť, uvidím či budem mať chuť prihodiť, alebo si dám reparát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: st únor 19, 2025 6:05 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | decarabas napsal: | | MilanT napsal: | | Ten kreatinin nemusí být nutně problém, může to být způsobené velkou fyzickou zátěží (silovým tréninkem). Měl jsem to samé. Jinak PRka paráda, rozjíždí se to tu zas. :D |
a to militárko se rozjelo stejně hezky jako benče. |
Vlk ďakujem. Kreatín neberem min pol roka, pravdepodobne viac a nejaký proteínový prach som nemal ani nepamatám. Preto ma to trochu zaskočilo. O pol roka na kontrolný odber, tak uvidím.
C1/T14/D2
TLAK NA LAVICI
5x142,5 stopky PR na počet opakovaní
8x132,5 PR na počet opakovaní
9x122,5 hopla :)
PRÍŤAH S POLOŽENÍM
5x120
8x110
Superséria
Piate bolo na krv, síce som s tým nebojoval, ale šieste by tam nebolo. V poslednej nepadla desiatka, raz to muselo prísť, uvidím či budem mať chuť prihodiť, alebo si dám reparát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: ne únor 23, 2025 12:16 am Předmět: |
|
|
RPT C1/T14/D3
MRTVOLA
5x210
5x190
TLAK V STOJI
5x90 PR na počet op.
7x80 PR na počet op.
10x70 PR na počet op.
Superséria
Sťah. kladky na hrudník+hyperextenzia 3x10
doplnky
Dnes tam bola zasrata zima, radiátory boli teplé, tak možno ja som bol nejak podchladeny. Ešte aj mikinu som zabudol doma 😬.
Mŕtvoly boli fajn, aj keď všetky zahrievačky mi prišli veľmi ťažké, pracovné boli v pohode.
Tlaky no, keďže som bol vyslovene studený, vyhrabal som v taške aspoň návleky na lakte, nech sa mi ruky v lakťoch nezlomila.
Padla síce 5ka, ale na videu vidieť že to teda neboli dokonale tlaky. Kedysi dávno mi sem Turakam napísal niečo ako....tlak musí ísť už od nôh....a stále na to myslím a zdá sa že to zaberá 😁. Na videu tiež vidieť druhé opakovanie že je skrutene, to som dostal kŕč do pravého kvadricepsu. Hlavou mi prebleslo že to odložím, ale pretrpel som to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 23, 2025 6:11 am Předmět: |
|
|
Pfuu, tu sa inak maká, bravó, na tých tlakoch pôjdes este oveľa ďalej, super. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: st březen 05, 2025 7:38 am Předmět: |
|
|
RPT C1/T15/D1
ČELNÝ DREP
5x102,5
8x92,5
10x82,5
ZHYB Podhmat
JAx6
Superséria
Predkopávanie+hyperextenzia 3x10
Minulý týždeň boli u nás prázdniny a to bol v práci masaker, tak som to poňal ako pauzičku. Tento týždeň si váhovo zopakujem posledný, snáď sa mi ho podarí zopakovať.
Drep bol celkom fajn, prešlo to v pohode. Teraz zatial mierna svalovka, ale čo je horšie je že ma nechute bolí pravý bedrový klb. Snád to rozhýbem.
Zhyb iba jedna. Po sérii ma nechutne rozbolelo ľavé rameno, dnes chcem dať tlaky, tak som to nechal tak.
Nejak sa mi tie boliestky hromadia
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: čt březen 06, 2025 8:17 am Předmět: |
|
|
C1/T15/D2
TLAK NA LAVICI
3x142,5 stopky
3x132,5
6x122,5
10x100
PRÍŤAH S POLOŽENÍM
5x120
8x110
Superséria
Tu sa opakovanie nekonalo.
Čakal som že na prvej to asi nepadne a trojka bola ťažká, ale fajn. No potom prišlo peklo, tie dve série mi prišli nechutne ťažké. Nešlo to vobec. Pridal som aspoň stovku, nech je tam trochu objemu.
Príťah fajn.
Už pri zahrievacích začal odchádzať ľavý ticepsový úpon na lakti a tiež pravý prsný úpon k ramenu. Niekde bude chyba
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: čt březen 13, 2025 8:51 am Předmět: |
|
|
RPT C1/T15/D3
MRTVOLA
1x210
5x190
5x170
TLAK V STOJI
0x90
5x70
8x60
10x50
Zase neplánovaný výpadok. Malá priniesla zo školy nejakú hnusobu, ale mňa to len štrajchlo.
Zdá sa že akonáhle pár dní necvičím, všetko ma začne bolieť, keby bolieť, odumierať
Jednotka s 210 bola príjemná, boli by tam určite min tri opáčka, ale nechcel som to prepalovať. Ostatné do pohody.
Tlaky bieda, už rozcvičovacie boli nie bolavé, ale nepríjemné. Na 90 som dotlačil po mrtvý bod a tam lavý triceps vypol, vyslovene na mikrosekundu a celá lavá strana mi spadla. Pumpovacie série boli celkom fajn, ale triceps už bol proste načatý a cítiť ho bolo dosť.
Tu RPT asi zatial ukončím a prejnem na ten tréning pred RPT. Bolo tam síce vela opakovaní  , ale čo už
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|