Tam u Solferina - evo III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 71, 72, 73  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tam u Solferina - evo III.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tam u Solferina - evo III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Solferino

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2022 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po včerejším volnu nějaké těžší tlaky, tak aby dostaly zabrat ramena a tricepsy, ale prsní svaly zůstaly pokud možno ušetřeny. Těch středečních 190 už jsem celkem cítil, ale na dnešek jsem dost spal, takže jsem byl odpočatý a ready. Zítra možná zase něco, jinak každopádně v neděli benč. Tam to asi nebudu hnát do vah, spíš bych zkusil nějaké čtyřky se 180, uvidíme.

Pushpress

50x3
60x3
70x3
80x3
90x3
100x3
110x2
120x1

Nemesis pokořena, i když samozřejmě hezký pohled na to asi nebyl Měl jsem to i natočeno, ale vzhledem k malým rozměrů místnosti se stojanem na tom videu byl vidět jen můj tlustý pupek a červený ksicht, ale už ne co to vlastně dělám, kotouče se nevešly do záběru. Mám prostě slabé ramena, jakmile to přeberou tricepsy, už to dotlačím, ale ramena to nedávají. Nezbývá, než na tom dál pracovat. Pak jsem dal nějaké shyby, celkem 6x6 BW, JM press (tedy to, co si já představuju pod tím pojmem ), triceps s jednoručkou do 32,5x5 na každou ruku, biceps atd. Zítra lehounké dřepy a záda, jinak v neděli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Solferino

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2022 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poprvé po delší době v M-Gymu, na který jsem po lednovém zranění trošku zanevřel. Dneska tedy benč trošku s respektem, ale na nějaké obavy už není čas, přesně 14 dní do soutěže.

Benč

140x3
160x3
180x3
190x3
200x1
180x1,4
184x4

Celkem to ušlo. Jak je vidět, je to trochu improvizace, ale jak říkám, neškodí to, aspoň v této fázi ne. Důležité je teď hlavně každý trénink přihodit pár kg na nejtěžší lift. Dneska to na dvojku s 200 možná ještě nebylo, i když mít za sebou spottera, asi bych to zkusil. Každopádně to ale byla nejlehčí 200 ever, což je dobré znamení. 184x4 žádný velký výkonový posun, ale s touto vahou objemový PR, aspoň myslím. Škoda, že nemám aspoň něco natočeno, ale nejsem zas takový borec, abych se nechal natáčet od úplně cizích lidí, takže bohužel, no Potom se mi trénink celkem natáhl, něco na záda, lýtka, biceps, triceps atd, doplňky se mi tu nechce vypisovat, ale bývá jich dost. Zítra volno, v úterý pushpress, nějak tak středně těžce, v ideálním případě pak ve čtvrtek benč.
Solferino

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2022 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od posledního zápisu se udály dva tréninky. Jeden ve středu, to jsem zase objevoval svět a přitom zavítal do Caesar fitness v Novém Jičíně. Celkem slušně vybavená oldschool bouchárna, byť lavice na benč zase nic moc. Ale aspoň jsem se nemusel s nikým přetahovat o kotouče. Jednak proto, že jich je tam dost a jednak proto, že navzdory odpolední hodině tam kromě mě nebyla ani noha. Až když jsem končil, přišlo pár lidí. Magnezka tam byl hned celý kýbl, takže moje počáteční opatrnost s kouskem zabaleným do ubrousku a ukrytým v kapse se ukázala jako zbytečná 😄 každopádně benč jen do 170x4 x2, na víc jsem si na té úzké lavce netroufl. Zbytek taková ta klasika fullbody, od každého něco. Druhý trénink byl dnes, to jsem dal zase všechno kromě benče, ten si šetřím na neděli, bude to poslední těžký před soutěží. Nakonec jsem se přihlásil i na závody WUAP do Německa, aspoň si udělám výlet a třeba tam o kousek vylepším výkon z Nitry. Přemýšlel jsem jaký dám základ, asi není jiná možnost než 190. Pak 197,5 a třeba 205, nebo pokud se budu cítit tak 200 a 210, uvidíme.

Trochu se mi zdálo, že jsem něco shodil, když už nějaký čas vynechávám mekáče atd, ale moc to na to nevypadá 🐷 bye bye -110kg, hello -125kg
Solferino

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2022 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink zočátku nevypadal nic moc. Rozmýšlel jsem se, kde vlastně budu cvičit. Původně jsem chtěl na jistotu do Jeseníku, protože vím, že tam je to na těžký benč ideální. Nakonec volba padla na Šumperk, kde jsem byl na víkend, ale okamžitě jsem toho zalitoval, navzdory hezkému počasí a časnému odpoledni bylo dost plno. Naštěstí se v jednu chvíli uvolnila jedna klec na dřepy, kde stejně nikdy nikdo nedřepuje, jen tam dělají blbosti jako bicepsové zdvihy atd, takže jsem si mohl vybudovat improvizované stanoviště na benč. Na to, že dneska měl být nejtěžší trénink, jsem se necítil nic moc. Přece jen těžších tréninků bylo poslední dobou víc, včerejší stěhování nábytku do druhého patra bez výtahu taky moc nepomohlo. Cítil jsem se přesně tak podivně unavený, jako se často cítím na soutěži, přestože po několika dnech odpočinku k tomu nebývá, narozdíl od dneška, objektivní důvod. Nakonec jsem odjel, co bylo třeba, i když to nebyl zdaleka tak lehké jak jsem doufal že bude.

Benč

140x4
160x3
170x3
180x3
190x2
200x1
205x1 PR
170x5

V rukách 205 nebylo těžkých, ale bylo to jakési zvláštní. O stopce samozřejmě nemohla být řeč, měl jsem z toho celkem nahnáno, ale doufal jsem, že tricepsy to kdyžtak dotlačí, pokud se zaseknu uprostřed Nakonec to nebylo třeba, pohyb činky byl celkem plynulý. Možná bych dneska i těch 210 nějak nahoru dostal, ale cítil jsem, že to je pro dnešek tak akorát. Pokud se to za týden podaří zopakovat v Nitře, asi budu spokojený. Potom zase nějaké doplňky, záda atd. Za zmínku stojí asi jen triceps s jednoručkou ve stoje, kde bylo maximum 3op s 34kg na každou ruku, což je taky posun od loňska, takže teoreticky jde všechno správným směrem, byť únava se kumuluje. Jím docela dost, což je vidět přesto jsem si dneska zcela nečekaně našel viditelnou žílu na stehně. Což je zvláštní i proto, že poslední dobou moc nedřepuju a tak žádné stehna nemám. Stejně tak poslední dobou zjišťuju, že je pro mě čím dál obtížnější vysvětlit zejména ženám, proč obětuju tolik času, námahy a i peněz na to, abych dosahoval podprůměrných či maximálně průměrných výsledků ve sportu, který nikoho nezajímá Ale to stejně normální lidi nepochopí
Solferino

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2022 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterní trénink jsem jak vidím nezapsal. Chtěl jsem jet benč do zákl. pokusu, tedy do 190kg, ale musel jsem cvičit v Šumperku a bylo dost plno, takže na klasické nicmoc lavici a s kluzkým linem pod nohama jsem to ukončil na 180x3. Trochu jsem si to vynahradil na tlacích vestoje, tam jsem dojel do 120x1. Po celkově lehčím tréninku tlaků mi zbylo i dost síly na triceps s jednoručkou za hlavou, takže opět malý posun na 34x4 na každou ruku. Je to taková malá vítězná PR vlnka, která se před závody vždycky hodí Dneska jsem měl celé odpoledne volné, takže jsem si dal jen tak na protažení lehký kruháček. Dřepíky pár sérií se 120 kg, nějaké kladky atd, malinko ramena a triceps. Teď už jen jíst a regenerovat, v neděli odpoledne po delší době opět soutěžně. Cílem je aspoň těch 205kg, cokoliv navíc bude příjemný bonus. Váhu nakonec shazovat nebudu, být o tři kila lehčí a dát o 5 kilo míň, to nemá smysl, tím spíš, že o nějaké umístění určitě bojovat nebudu.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2022 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

už mám otestovaný živý stream, je to teda pořádná akce, budu držet palce, vypadá to, že máš nejnašlápnutější kategorii - vidím vás tam deset přihlášených, ve 110 jsi mohl zkusit placku, ale jak jsem pochopil, jde ti o zvednutou váhu ;)
Solferino

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2022 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak asi jenom krátké zhodnocení mého včerejšího vystoupení na MČSR v Nitře. Nepíše se mi to moc jednoduše, protože ještě pořád jsem ze svého výkonu trochu zklamaný Zase jednou jsem neprodal co jsem měl natrénováno, a mít jen o trochu smůly víc, nezapsal bych žádný platný pokus. Přitom jsem se cítil docela dobře, jídlo přes den jsem vychytal přesně, a i když jsem vstával ve dvě ráno a pak jsem tam téměř dvanáct hodin seděl na židli a čekal až přijdu na řadu, opravdu jsem si věřil na víc než co jsem předvedl. Rozcvičoval jsem se dost dlouho, přesto jsem při druhém pokusu opět začal cítit ten dřív natažený levý prsní sval, takže bylo jasné, že třetí pokus už za moc stát nebude. Rozcvičil jsem se do 1x160, a šel jsem na základ 190kg. Vyletělo to jak nic, ale netrefil jsem dráhu a štrejchl o stojan, takže no lift. Ale nenechal jsem se rozhodit, podle plánu jsem si přidal na 197,5, to bylo i s vydatnou stopkou celkem v pohodě. Jenže už jsem ucítil že to není dobré, jak mě zatahalo v tom prsu. Ale třetí pokus jsem přesto šel, říkal jsem si hodně stáhnout lopatky a užší úchop, a mělo by to být ok. Bohužel v takto upravené pozici už jsem s 202,5 nehnul, takže no lift. Všechno mi to komplikovala ještě skutečnost, že podlaha u lavice byla hladká a kluzká jak sviňa. Pro lidi z GPC, co jsou zvyklí mít nohy všelijak to asi bylo jedno, ale já s patama na zemi jsem neměl šanci se pořádně zapřít o zem. Takže jsem musel improvizovat, a tenhle zcela nezvyklý a nedokonalý setup se nejspíš taky projevil na výkonu. Ještě bych asi zmínil, že jsem neměl opasek, stejně mi přijde, že to co s ním zvednu i bez něj, takže jestli to hrálo nějakou roli, nevím. Každopádně zapsaných 197,5 při 115,9kg TH, tragédie. Medaile a diplom za třetí místo, prakticky za účast, mi na náladě nikterak nepřidaly, i když je to aspoň doklad, že jsem naživu a něco dělám, a rozšířilo mi to sbírku třetích umístění, doba bronzová trvá. Ale není čas se nějak litovat, za necelé dva týdny další soutěž, i když nevím, jestli se stihnu dát dokupy. Pokud nebudu stoprocentně fit, nemá smysl jet 400km tam a 400 zpátky jen tak. Zásadní poznatek ale je, že pokud zase pojedu někam na větší závody, stoprocentně už den předem a spánek na hotelu. Už tentokrát jsem to chtěl tak udělat, ale nechtělo se mi zabít celý víkend tím, že bych musel jet už v sobotu odpoledne. No, jdu si namazat ego voltarenem a modlit se, ať se dám dohromady, a hodně rychle
Solferino

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2022 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve středu jsem zkoušel trochu něco pocvičit, jen jsem to nezapsal. Od neděle se mažu voltarenem a masíruju ostnatým míčkem, a zdá se, že to zabírá. "Zranění" asi nebylo nijak vážné, už ve středu jsem odjel nějaké pětky se 160 a jednu se 170, prsní sval i trochu přední delt jsem ještě poněkud cítil, takže to bylo hodně kontrolované a opatrné. Bylo mi jasné, že kdyby benčovat nešlo nebo kdyby se to nějak zhoršilo, tak je po závodech. Naděje tak stále je, byť zatím nejsem na 100% rozhodnutý, že tam pojedu. Ale je to tak 92% Dneska jsem měl v úmyslu deset kilo přihodit, a podařilo se. Jen to trochu kazil fakt, že jsem si zapomněl doma bandáže na zápěstí Hlavně, že mám dvoje. S mýma tenkýma ručičkama je od 160 výš při téhle intenzitě už dávám, takže to dnešní trénink dost ovlivnilo. Něco jsem ale schopný odjet i bez nich, takže dneska 170x3 x2, 170x5 x2, 180x3 x2. V této fázi mezi závody vůbec nevím, jak trénovat, tak se snažím instinktivně jen udržet sílu a nezranit se. Hlavně nejedu žádné zbytečnosti, jen benč, přítahy v předklonu do cca 110-120 kg, biceps a boční delty. A lýtka samozřejmě, do toho stroje jsem se zamiloval Úplně na těch pár dní vynechám pushpressy a triceps. Další trénink v neděli, tam přihodím na 190 a pokud bude vše ok, nejspíš do toho Německa pojedu.
Solferino

PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2022 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink mě celkem potěšil, protože jsem po dobré rozcvičce benč odjel celkem slušně. Nic nebolelo, vše ok, takže asi dobrý. Byť síla moc nebyla, dojel jsem do 195x1, ale bylo to dost na krev. Přičítám to trochu tomu, že se kumuluje únava, a včerejší den jsem strávil místo odpočinku makáním na autě, což dnešnímu výkonu taky moc neprospělo. Ale uvidíme, do toho Německa teda asi jedu, tím zakončím tuto tréninkovou etapu. Celkem zvláštní etapu, ale už se těším na deload a objemovou fázi, kterou bych chtěl pojmout malinko jinak než tu minulou. Ale prozatím se budu soustředit na pátek. Tady už rozhodně nemám tak velké oči jako minulý týden, a kdyby se podařilo aspoň těch 200, byl bych spokojený. S umístěním si rozhodně hlavu nelámu. Minulý týden jsem navážil 115,9 aniž bych nějak shazoval, ale aniž bych nějak pořádně jedl den předem. Po deseti letech cvičení jsem přišel na to, že když zvýším přísun bílkovin, cítím se líp a líp regeneruju. Jinak bílkoviny moc neřeším, snažím se je mít v každém jídle, ale rozhodně jich nebude víc jak 1,5g/kg, spíš ještě míň. Zajímavé ale je, že to platí hlavně pro maso, tvaroh nebo sýry asi pro mě nejsou úplně to pravé. Zkusím na tom trochu zapracovat. No a nikdy jsem nebyl na žádné soutěži WUAP, takže budu muset nastudovat pravidla, mám dojem, že se v nějakých detailech od IPF i GPC liší.
vlk#

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2022 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

třeba tě forma překvapí ;) budu držet palce!

mrknul jsem teď na WUAP pravidla a co mě zaujalo, že tam není daná max šířka úchopu... to je asi pro ty velké liftery výhoda. ale když to člověk cíleně netrénuje, tak to ani výhoda není. no a pak už klasika - nohy buď celá chodidla nebo špičky, ale během liftu už to nesmíš měnit ani je posouvat, ty máš celá chodidla, takže v pohodě, žádný kontakt s lavičkou. taky tam nebylo napsáno, že by rozhodčí dával povel start, tak to přímo na soutěži omrkni, ať pak činku neodebereš a nečekáš zbytečně :D i když mi to připadá divné. no a při povelu press se nesmí činka zabořit do hrudi nebo hrudníkem jiným způsobem odrazit, ale to je asi stejné jako všude jinde a opět přímo na soutěži uvidíš, co se toleruje.

good luck a těch 200 zapiš druhým pokusem ;)
Solferino

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2022 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jediné by mě mohlo zachránit, nějaké velké překvapení Díky vlku za stručný výtah z pravidel, tušil jsem že tam jeden pokyn chybí, jen jsem nevěděl který. Ale určitě se budu snažit i odkoukat jak to pojedou jiní, něco mi říká, že na to budu mít hromadu času 200 druhým pokusem by bylo fajn, ale moc si na to nevěřím. Zdá se, že síla už odchází, aniž by vlastně vůbec přišla, jen nakoukla do dveří a ukázala prostředníček Základ asi dám těch 190 zase, ale co bude dál, to uvidím až v pátek. Jasně, že by se mi na 200 šlo líp, kdybych předtím jel jen 190 a ne třeba 190 a 195, to je asi fakt.. Dneska jsem měl v práci volno, ale vynahradil jsem si to opět prací na autě, technická se blíží Takže na podvečerní trénink moc energie nezbylo, ale dneska jsem šel stejně prakticky jen pro opasek, zbytek tak pim pam, ani to nestojí za zápis. Jdu jíst a regenerovat, uvidíme co z toho v pátek vypadne.
Solferino

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2022 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase bych měl asi něco zapsat, ať mi to tu úplně nezaroste býlím. Pořád cvičím, pořád vypadám nahouby Poslední dobou se vůbec nikam neženu, cvičím hlavně objemově, do velkých vah se moc neženu. Ale cvičení mě baví, takže jedu jakési fullbody klidně i 4-5x týdně, i když většinou střídám cviky i intenzitu, nejedu pořád to stejné. Volno dávám, když cítím, že už to chce. Taky se snažím zas o pár procent vylepšit režim i stravu, hlavně dbám na příjem bílkovin, i když to zase neženu do extrému. Od poslední soutěže jsem prakticky (až na úmyslné výjimky) neudělal jediné opakování benče bez stopky, to si myslím, že mě zase posunulo kousek dopředu. V současné době fakt cvičím hlavně pro radost, a celkem se daří. Nedávno podařilo na benči 180x5, už celkem třikrát. Dvakrát v jednom tréninku, druhý den potom potřetí. To bylo asi před 14 dny, od té doby jsem zase zvolnil, a postupně jedu nahoru. V dohledu mám dvě soutěže, 13. a 20. srpna. Rád bych se teda konečně výkonově o kousek posunul a udělal nové závodní maximum. Dneska druhý trénink v řadě, předtím jsem jel ve středu benče celkem 42 op. se 160, a dost slušně mě to odrovnalo, až jsem se sám divil. Takže čtvrtek volno, včera velmi lehce fullbody a těšil jsem se na dnešek. Dneska benč 5x5 se 170, nějaké přítahy v předklonu a triceps. Zítra nějaké těžší záda, tlaky vestoje atd. Momentálně mě při cvičení přítahových cviků celkem omezuje nějaký bicepsový úpon, pozůstatek to covidové éry, když jsem si s tím něco udělal při cvičení venku. Po čase se to zlepšilo a byl nějaký čas klid, ale nedávno jsem si to zase obnovil a bolí to. Jestli mi někdo někdy zas bude k.rva tvrdit, že bicepsové zdvihy jednoručky s vytáčením je nejlepší cvik na biceps, tak vyjádřím nesouhlas. Naštěstí aspoň při tlakových cvicích to nevadí. Momentální TH nevím, dlouho jsem se nevážil, ale doufám, že to bude kolem 115-117kg a ne víc, nepřipadám si tlustější než jindy

Dokonce jsem začal sem tam dělat kardio, moc to zatím vidět není

Solferino

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2022 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska čtvrtý a poslední trénink v řadě, zítra pauza. Teď se to celkem dalo, měl jsem pár dní volno, takže jídla i spánku bylo dost. Je na čase to utnout, než mě nedostatek spánku dožene. Naštěstí se aspoň snad trochu ochladí. Dneska jsem měl v plánu benč na board a přítahy v předklonu, nic víc.

Benč

osa x 10
60x10
80x10
100x5
120x5
140x5
160x1

board 5 cm

160x5
170x4
180x4
190x3
200x2
210x1
Dřív jsem zahřívací sérii s prázdnou osou nejezdil, dneska už si to ale bez ní nedokážu představit. Hýbalo se to celkem slušně, byť už po těch čtyřech dnech se nějaké bolístky nakupily a bylo znát, že i tricepsy toho mají dost. Konečně jsem si přivezl do fitka větší prkýnko, než to velikosti krabičky od cigaret, které jsem používal doteď. Třetí, čtvrté opakování na ni trefit bylo celkem umění, s tímhle větším to je o dost lepší. 210 celkem ok, měl jsem velké pokušení zkusit i 220, ale to už by chtělo spottera a ten nebyl. Možná příště, jen tak pro srandu.

Přítahy v předklonu vč

60x12
80x12
90x12
100x10
110x10
120x10 x2
110 a 120 s hákama pro snazší úchop, jinak bych dal tak poloviční počet dneska

Boční delty stroj

30x12
40x12
50x10
Tady jsem se taky silově zlepšil, kdysi jsem u 30 kg končil, dneska začínám

Je to fajn, motivace je, makám jak nikdy v životě, a výsledky se dostavují. Škoda, že jsem to takhle nedělal, když mi bylo pětadvacet, mohlo to někam vést.
Solferino

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2022 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý bylo bez fitka, včera jsem cvičit byl. Bylo překvapivě hodně lidí, takže jako vždy v podobných případech byla ze smysluplných atrakcí volná jen benčová lavice. Neměl jsem v plánu benč, spíš tlaky, ale tak přemlouvat jsem se dlouho nenechal Nejlíp se mi stejně benčuje když jsem sice unavenej, ale rozjetej a mezi tréninky není dlouhá pauza. Tak včera benč 5x5 175kg , PR na objem samozřejmě, široký úchop, jakžtakž pauzy, určitě ne žádné odrážení od hrudníku. Potvrzuje se, že v teplém období na jaře a v létě se mi cvičí nejlíp. V neděli malá zkouška maximálky, je prý načase aktualizovat nástěnku s výkony v gymu Tak jsem zvědavej, "210" by padnout mohlo a zkusím i víc. Samozřejmě to nejsou kalibrované kotouče, takže reálně to bude míň, proto 210 v uvozovkách. Ale uvidíme, možná mám jen velké oči

Dneska:

Přítahy v předklonu jč

20x10
30x10
40x10 x5
Jen lehčeji, na objem spíš

Tlaky vč

20x6
40x6
60x6
80x5 x2
90x5 x3
Žádná extra váha, přesto nepříjemné, těžké po včerejším benči a tricepsech

Lýtka stroj

60x10
80x10
100x10
115x10 x3
Vzhledově jsou lýtka furt stejná, ale na začátku jsem tady měl problém udělat 10 s šedesáti kilama, takže progres asi je

Přítahy v předklonu vč

60x10
80x10
100x10
120x5
130x6 x3
Nejtěžší série trochu cheating a prasárna, ale i to má občas v tréninku své místo

Boční delty stroj

25x10
35x10
45x10 x2

Cítím, jak se už kumuluje únava, ale zatím v pohodě, ještě pár tréninků odjedu, než bude třeba zpomalit. Snažím se jíst víc, kalorie doplňuju několika pikslami nugety týdně a po tréninku první cesta vede do kauflandu pro 30 deka šunky Z doplňků stále jen agrezz, citrulin a kreatin. Tím nešetřím Zjistil jsem, že na bolavý bicepsový úpon velice dobře funguje několik sérií s lehkým expandérem, prohřeje se to a skoro úplně přestane bolet, přesto to ale na cvičení bicepsu ještě není. Naštěstí aspoň kladivovým úchopem se dá pár sérií odjet. Další trénink v sobotu dopoledne.
Solferino

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2022 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera celkem nic extra, dopolední trénink v sobotu většinou žádné ambice na výkony nemá. Byly hlavně přítahy v předklonu s jč, 5x10 45kg, pak nějaké tlaky s velkou činkou, do 100x5 a triceps s jednoručkou do 30x8 na každou ruku. Může se to zdát jako blbost, když jsem dneska měl zkoušet maximálku na benč, ale beru to tak, že je to pořád tréninkový proces. Dneska to celé začalo zjištěním, že jsem doma zapomněl ručník. Přesněji řečeno cca 85% ručníku, které mi zbyly po souboji s ostnatým drátem na plotě, na němž jsem se pokoušel ručník, tehdy ještě celý, v nedávno minulých vedrech sušit. Dneska kromě benče už jen nějaké středně intenzivní kladky na záda, zítra třetí trénink a pak pauza. Zkouška maximálky teda dopadla podle očekávání, vyjel jsem po jedničkách do 200, pak 210 a tím jsem to ukončil. 210 jsem tu už jednou dal, byť tam jsem si nebyl jistý, jestli mi na to spotter nesáhl. Tentokrát jsem to dal sám, lehké to sice nebylo, ale věřím, že s trochou odpočinku by šlo i o něco víc. Je příjemné, jak dlouho se teď síla drží, snad se nechystá zmizet zrovna teď, 2 týdny před soutěží teď zase trochu zvolním, a příští víkend bych zkusil 220 na board, uvidíme, jak to půjde.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tam u Solferina - evo III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 71, 72, 73  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: