Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2023 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale však sme tu viacerí. Dobre ty, sila i forma, pecka!

ALE Arnošte, tým benčom ešte minimálne na dotyk hrudníku niečo chýba, to však sám vieš, takže no lift.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2023 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar, je to 5 rokov co si naposledy pisal, pripomen si tu:
https://forum.ronnie.cz/arnie-one-vi-duchodce-v-akci-t38164.html

A dobre ze si naspat, aspon budem mat dalsiu inspiraciu v mojej vekovej kategorii
vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2023 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrý je, že nemáš tendenci nabírat špeky... a jak psal Cohen, vítej po pěti letech zase zpět ;)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2023 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aaa Turek :) jeste by me mohl za vse napsat Draper a bylo to cajk, no lit po 40 neplati ), jasne ze mas pravdu u tech 180.

Inspiraci, asi ne a samo ze tuk se nekde porad nah... usazuje, uvidime, za chvilku by to chtel odo dietky :)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2023 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádné velké cíle nejsou, cítit se dobře, hlavně, aby tělo vydrželo, poslední tréninky s větší váhou a začnu pomalu shazovat na léto, aby se člověk cítil dobře.
Cíl cca 15kg - a jít na 95-100kg. Začínám pás 1H 3x týdně, aby tam nějaká aerobka byla. Jídlo vlny, ale už to není, tak striktně dodržováno na bílkoviny a sachry, ale žádné prasárny skrz týden.
Vše rýže maso, zelenina, vajíčka, protein, taurin, vitamíny....

Pár mých oblíbených PP/PC, cvik, které jsem se nechtěl vzdát a celkem po těch letech jsem se dohnal na 110kg.

Judson

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2023 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty joo... )))
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2023 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson:
Hele on taky žije staroch :)))
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2023 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie, sa pozri na dráhu činky, tlačíš to pred seba a bez lockoutu, dráha smeruje dozadu do prepnutia. Váhu si schopný stabilizovať a podržať. Ty to hodíš len pred seba, ajajaaj
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2023 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak bacha lockunty to je (možná blbě vidět), to že je technika nahovno, to vím sám, že to tahám silou....ale za těch 10 let je tam malinkej posun (Madball by plesal :) ) ........ještě 40-50 let a bude ta technika lepší ;)

PS_: Že sem píšete jen proto, že máte koho buzerovat :) Stejně jako bench je prostor na zlepšení to je jasné.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2023 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie, tak nabudúce opakovanie podrž v prepnutých rukách nad hlavou viac ako milisekundu a možno zmením názor, hehe. Samozrejme, viem, že to nie je žiadna sranda vyteperiť zo zeme a pod., o tom potom, to obdiv.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2023 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cíl už je trochu jasnější nyní mám 110kg (puvodní 118kg) už asi 3-4 týden se snažím shazovat a dělat aerobku, takovou jako teď jsem nikdy nedělal, každý den 45 min, nebo 1H na pásu a každou neděli šlapací výlet 6-10km. Má to na úbytek váhy enormní vliv, nikdy jsem si neuvědomil, jak ta aerobka pálí kila dolů, cíl je zastavit se mezi 95-98kg. Zatím je to výkonově ok, ale myslím, že začnu dělat více opáček a ty váhy shodím i kvůli kloubům.
Jinak na prsa ve středu jsem ještě dal JR nahoru 10x 123kg (62,5kg) to bylo příjemné.

PC/PP 100kg lock

Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2023 2:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
aaa Turek :) jeste by me mohl za vse napsat Draper a bylo to cajk, no lit po 40 neplati ), jasne ze mas pravdu u tech 180.

Inspiraci, asi ne a samo ze tuk se nekde porad nah... usazuje, uvidime, za chvilku by to chtel odo dietky :)

Uplnou nahodou jsem sem po dlouhe dobe zavital a co to nevidim :))) Ja jsem te vzdycky za tve treninky mrdal, co si tak pomatuju , ale to uz neumim to zaprve a zadruhe uz o cviceni vim uplny hovno (svoji karieru ztroskotaneho hobby kulturisty jsem ukoncill v rijnu 2020 a do konce zivota nemam v planu toto menit :)) ) takze si tu ani netroufam cokoliv odobrneho psat :D

Jinak ale musim rict, ze vypadas velmi dobre , jeden z tech stastlivcu, co stranou do krasy. Az budes nekdy v Brne a budes se nudit, klidne se ozvi (nerucim ze to klapne )
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt květen 11, 2023 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak uběhl nějaký čas, aktuálka. Váhy co zvedám neřeším, je to pro mě spíš totální změna života a věk člověk nezastaví.
PS: Drapere tebe bych rad videl a kecat muzes, stejne si nevetsi bomby jel ty !

-31kg TH
-20cm hrudník
-35cm pas

93KG TH
123cm hrudník
88cm pas

vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 12, 2023 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je teda pořádná změna... gratuluji, že se povedlo, tomu říkám frajeřina!
cohen999

PříspěvekZaslal: pá květen 12, 2023 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozmyslam, kolko by som musel schudnut aby mi bolo takto vidiet zily... no mozno 10+kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arnie_one: III část - MEZIKONEC :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: