|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
Zaslal: st červenec 19, 2023 6:58 pm Předmět: |
|
|
plavání
40 minut - 1300m 100 prsa/ 100 kraul -> 6x, 50 prsa, 50 kraul
Ještě mě tak napadá k té včerejší cyklistice, jestli a v jaké míře jsou tyhle delší vyjížďky na kole využitelné pro rozvoj vytrvalosti v běhu, je jasné že na běh člověk nejlíp natrénuje zase běháním, kolo je jiný pohyb i menší tepovka, ale něco i pro ěh to snad taky dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt červenec 20, 2023 8:47 am Předmět: |
|
|
Bicykel je iny typ kardia, ale spolu s behom je to masakralna kombinacia. Jedno podporuje druhe. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt červenec 20, 2023 8:10 pm Předmět: |
|
|
Jo jo taky mě to popravdě vyhovuje spolu kombinovat a střídat, pro mě lepší než čistě jenom běhat.
Běh Brod-cyklostezka směr Maršov-Prakšice-Drslavice-Havřice-Pepčín-Brod
-
Dnes jsem zkusil novou trasu, první asi 3 km do kopce,další zase z kopce a pak už rovinka vesměs.No, respekt grimlymu za ty jeho štreky v kopcích
Jinak za posldní týden už třetí dlouhý běh po sobě, což je celkem výrazné navýšení průměrné týdenní kilometráže.Spolu s kolem už to dává celekm zabrat, ale příští týden bude pauza a odpočinek na dovolené, to přijde celekm vhod
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po červenec 31, 2023 5:41 pm Předmět: |
|
|
sobota:
Běh kolem Brodu
Tak byl jsem běhat přesně po týdnu po návratu z dovolené kde jsem nic nedělal, jenom se válel u moře, žral a chlastal (a přesto jsem se vrátil o 3 kila lehčí  ) a i týdenní pauza byla dost poznat (Cohen měl v tomto zase pravdu) ,nebyla to až taková hrůza , ale zkrátka bylo cítit, že to jde dost ztuha a i stehna byly po běhu dost rozbité.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út srpen 01, 2023 6:42 pm Předmět: |
|
|
cvičení
kliky/shyby
kliky-210x (50,29,29,28,28x ráno-48x)
shyby-56x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-5,5,5x ráno nadhmat-8x paralel-8x)
břicho plank balon - 5x
No hrůza slabý jak čajíček,ale to se po měsíční pauze čekalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt srpen 03, 2023 6:19 pm Předmět: |
|
|
cvičení
kliky-20 / shyby-5 ->10x
spodní záda palnky balo - 8X
celkem:
kliky-250x (ráno 50)
shyby-66x (ráno paralel-10, nadhmat-6)
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne srpen 06, 2023 7:39 pm Předmět: |
|
|
sobota:
Plavání
40 minut - 1400m 100m prsa/100m kraul ->6X, 50prsa, 50kraul,50 prsa, 50 kraul
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne srpen 06, 2023 7:50 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Maršov-brod
Tak horší podmínky než dnes jsem snad pro běh ještě nezažil  Jednak chcalo jako z konve (fakt celkem dost) a jednak jsem si víc ež po roce a půl naordinoval nejmíň oblíbenou trasu - kopce v lese, takže ideální kombinace  Každopádně vysrat jsem se na to nechtěl a věděl jsem že 100% půjdu pokud nebude pršet vyloženě jak z konve,což až tak nebylo.I tak to ale teda moc radost nebyla, byl jsem durch mokrý a z bot jsem po běhu regulérně vylíval vodu  (podcenil jsem já blbec obuv, nechtěl jsem brat nepromokavé páč jsem se bál že mě v nich bude horko  - blbý nápad).No nevím jestli to bylo tím deštěm, ale aspoň mi nepřišli ty kpce tak hnusné jak jindy a dal jsem je relativně na pohodu, jak jsem musel furt myslet na to mokro  ..takže ve finále spokojenost a aspoň jsem si dokázal že nejsem úplně z cukru..
Jinak jsem asi kápnul na moje žaludeční potíže při běhu, dnes jsem zkusil vyběhnout až 3 a čtvrt hodiny po snídani a přišlo mě to značně lepší než když vybíhám po hodině a tři čtvrtě, chce to prostě nechat víc času na strávení..furt se má člověk holt co učit..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|