Máčův kondiční log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 278, 279, 280  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Máčův kondiční log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Máčův kondiční log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Máča

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2023 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo Brod-Kunovice-Ostroh-Veselí-Strážnice-Hodonín-Rohatec-Petrov-Strážnice-Veselí-Ostroh-kunovice-Brod

Vyrovnání rekordu na vzdálenost.Jelo s e super počasí vyšlo parádně, akorát na zpáteční cestě jsem si pobloudil a pomotal se jinou cestou než byla v plánu, ale nakonec jsem se naštěstí nějak ocitnul tam kde jsem chtěl takže dobré..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Máča

PříspěvekZaslal: st červenec 19, 2023 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

plavání
40 minut - 1300m 100 prsa/ 100 kraul -> 6x, 50 prsa, 50 kraul

Ještě mě tak napadá k té včerejší cyklistice, jestli a v jaké míře jsou tyhle delší vyjížďky na kole využitelné pro rozvoj vytrvalosti v běhu, je jasné že na běh člověk nejlíp natrénuje zase běháním, kolo je jiný pohyb i menší tepovka, ale něco i pro ěh to snad taky dá.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2023 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bicykel je iny typ kardia, ale spolu s behom je to masakralna kombinacia. Jedno podporuje druhe.
Máča

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2023 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo taky mě to popravdě vyhovuje spolu kombinovat a střídat, pro mě lepší než čistě jenom běhat.

Běh Brod-cyklostezka směr Maršov-Prakšice-Drslavice-Havřice-Pepčín-Brod
-
Dnes jsem zkusil novou trasu, první asi 3 km do kopce,další zase z kopce a pak už rovinka vesměs.No, respekt grimlymu za ty jeho štreky v kopcích
Jinak za posldní týden už třetí dlouhý běh po sobě, což je celkem výrazné navýšení průměrné týdenní kilometráže.Spolu s kolem už to dává celekm zabrat, ale příští týden bude pauza a odpočinek na dovolené, to přijde celekm vhod
Máča

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2023 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo Brod-kunovice-kostelany-Starák-Zlechov-Smraďavka-Buchlovice-břestek-Velehrad-salaš-velehrad-Starák-kostelany-Kunovice-brod

No trošku jsem si pobloudil klasicky ale dobré..není nad jet po cyklostezce kde není kam uhnout a nemuset furt zastavovat a čumět do mobilu a prostě jen tupě šlapat
Jinak už se těším příští týden na volno, cítím že už je potřeb, za poslední týden toho bylo celekm dost.
Máča

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2023 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Újezdec-brod

Dnes už jsem nedával dlouhý běh, ale jenom "střední" a i to stačilo, už není síla..Bylo cítit, že nohy už mají dost.Za 10 dní dovolené jsem dal:71km běh, 318 kolo a 4 plavání s tím jsem spokojený (cíl byl dát v součtu minimálně dlouhý triatlon, což jem celkem o dost překonal, takže dobrý).Zítra odjezd na dovolenou fakt už se těším na fyzický i psychický odpočinek (už je potřeba) a taky celodenní popíjení vína
Máča

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2023 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

plavání
40 minut - 1300 m. 250 prsa-250 kraul- 250 prsa - 250 kraul - 150 prsa - 150 kraul
Tak dneska poslední aktivita - desáté v deseti dnech, v takovou bilanci jsem ani nedoufal a večer směr Chorvatsko
Máča

PříspěvekZaslal: po červenec 31, 2023 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota:
Běh kolem Brodu

Tak byl jsem běhat přesně po týdnu po návratu z dovolené kde jsem nic nedělal, jenom se válel u moře, žral a chlastal (a přesto jsem se vrátil o 3 kila lehčí ) a i týdenní pauza byla dost poznat (Cohen měl v tomto zase pravdu) ,nebyla to až taková hrůza , ale zkrátka bylo cítit, že to jde dost ztuha a i stehna byly po běhu dost rozbité.
Máča

PříspěvekZaslal: po červenec 31, 2023 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí:
Běh kolem Brodu

v průběhu:3x interval (cca 750m první 2 a třetí 500m)
No tak dnes už to šlo o poznání líp než posledně i intervaly celkem dobré.Běželo jsem pokud aspoŇ hodinky nelhaly kolem 4 min/km (druhý a třetí spíš i pár vteřin přes) a je pro mě naprosté sci fi jenom si představit vydržet v tomto tempu běžet celý půlmaraton (což má v plánu Grimley i o něco málo rychleji pro splnění limitu na MČR)to je prostě masakr
Máča

PříspěvekZaslal: út srpen 01, 2023 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení
kliky/shyby
kliky-210x (50,29,29,28,28x ráno-48x)
shyby-56x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-5,5,5x ráno nadhmat-8x paralel-8x)
břicho plank balon - 5x

No hrůza slabý jak čajíček,ale to se po měsíční pauze čekalo.
Máča

PříspěvekZaslal: st srpen 02, 2023 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Nivnice-brod

Tak dneska to šlo od začátku v podstatě až do konce bídně.Nohy byly těžké, stehna tuhé a i pocitově to šlo fakt těžce a čekal jsem jestli vůbec doběhnu.Na 10tém km jsem dal dokoncei na chvilku pauzu na pití a vydýchání a protoažení no a ta celkem pomohla potom už to šlo líp, zbytek bída, ale holt i takové dny jsou..

Naposledy upravil Máča dne ne srpen 06, 2023 7:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Máča

PříspěvekZaslal: čt srpen 03, 2023 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení
kliky-20 / shyby-5 ->10x
spodní záda palnky balo - 8X
celkem:
kliky-250x (ráno 50)
shyby-66x (ráno paralel-10, nadhmat-6)
Máča

PříspěvekZaslal: pá srpen 04, 2023 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

běh Brod-havřice-Drslavice-Hradčovice-veletiny-podolí a zpět

Šlo to pěkně, jenom nazpátek trošku ubývaly síly, ale doběhl jsem.Ale neumím si moc představit že bych dal třeba 30 nebo nedejbože 35km (ale to jsem si neuměl představit ani u půlmaratonu, až dokud jsem ho neuběhl poprvé )[/i]

Naposledy upravil Máča dne ne srpen 06, 2023 7:58 pm, celkově upraveno 1 krát
Máča

PříspěvekZaslal: ne srpen 06, 2023 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota:
Plavání
40 minut - 1400m 100m prsa/100m kraul ->6X, 50prsa, 50kraul,50 prsa, 50 kraul
Máča

PříspěvekZaslal: ne srpen 06, 2023 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Maršov-brod

Tak horší podmínky než dnes jsem snad pro běh ještě nezažil Jednak chcalo jako z konve (fakt celkem dost) a jednak jsem si víc ež po roce a půl naordinoval nejmíň oblíbenou trasu - kopce v lese, takže ideální kombinace Každopádně vysrat jsem se na to nechtěl a věděl jsem že 100% půjdu pokud nebude pršet vyloženě jak z konve,což až tak nebylo.I tak to ale teda moc radost nebyla, byl jsem durch mokrý a z bot jsem po běhu regulérně vylíval vodu (podcenil jsem já blbec obuv, nechtěl jsem brat nepromokavé páč jsem se bál že mě v nich bude horko - blbý nápad).No nevím jestli to bylo tím deštěm, ale aspoň mi nepřišli ty kpce tak hnusné jak jindy a dal jsem je relativně na pohodu, jak jsem musel furt myslet na to mokro ..takže ve finále spokojenost a aspoň jsem si dokázal že nejsem úplně z cukru..
Jinak jsem asi kápnul na moje žaludeční potíže při běhu, dnes jsem zkusil vyběhnout až 3 a čtvrt hodiny po snídani a přišlo mě to značně lepší než když vybíhám po hodině a tři čtvrtě, chce to prostě nechat víc času na strávení..furt se má člověk holt co učit..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Máčův kondiční log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 278, 279, 280  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: