a jak se to projevuje? abychom byli my, "zdravím kypící" po preventivní prohlídce, připraveni včas reagovat
edit: už jsem si něco nastudoval, krom toho, že jsi žena a dvacet už ti bylo, žádné rizikové faktory nemáš... to je teda pech! škoda toho termínu.
... no, ještě mi jde asi na vrub dědičná dispozice - rodiče byli oba bez žlučníku už kolem 40. roku, takže v tomto ohledu jsem vlastně držák :) ... ale i tak mě ty akutní příznaky (ty fakt nepřehlédneš) trochu zaskočily - i když má " kamínek" skoro 2 cm (takže tam asi nevyrosl včera) - doteď nezlobil a já nic netušila ... aspoň vím, proč mi asi v poslední době nechutnalo a hubla jsem
... nevím, jestli dělám dobře, že cvičím, když mi není úplně dobře, ale asi je dobře, že necvičím, když je mi úplně špatně ...
a vlastně ani tak moc necvičím, jen tak houpu kámen :)
...no ale nech ti to teda rychlo rozbiju, naozaj nic prijemne.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
... no, jak teď nemůžu moc jíst a váha mi jde dolů, všechno těžkne a činku si pak nakládám s vyhlídkou na cca 8-12 sérií ... že si pak tělo někde v půlce většinou vzpomene, že to vlastně není těžký, je věc druhá ... tak mu tam prostě ještě přihodím pár opakování, ať si ten starý rohlík, co dostane večer, aspoň trochu zaslouží
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru