Ty jsi blázen s těmi opakováními :D Kolik z toho chceš mít maximálku?
Přání - cíl? Už jsem to psal, zvládnout dvojnásobek těl. váhy v BP. To je také důvod mého hubnutí.
Realita? Mizérie, tak si alespoň hraji s těmi opakováními. 🥴
chtěl jsem psát jak jsem opět nespojený, ale potom jsem se podíval na zápisky (už zde v logu) a poté na video z toho dne. Na youtube jsem ho už před časem smazal, ale zálohované ho mám stále. Jaké bylo mé překvapení... 8. března letošního roku jsem při těl. váze 75,2 zvládl pouze 19 × 90 kg a to jsem v té době psal spokojenost 75%. :-)
Uvidíme dále, ale stejně se na vyšší váze zaseknu.
10 × 30 kg
6 × 45 kg
4 × 60 kg
2 × 75 kg
24 × 89 kg
8 × 89 kg
13 × 89 kg
byl bych velmi spokojen, kdyby se mi do konce letošního roku podařilo zvládnout 16 × 100 kg při těl. váze max. 72 kg. Je to hodně smělý plán, takže už nyní vím, že to nezvládnu! 😅
Letos jsem již dal 15 opakování při váze 74,9 (u posledního op. jsem podle zápisků hodně zaplaval).
Před měsícem (při váze 70,5) jsem zvládl pouze 13 op.
10 × 30 kg
6 × 45 kg
4 × 60 kg
2 × 75 kg
23 × 90 kg
8 × 90 kg
10 × 90 kg
ani jsem neměl chuť zapisovat. "Dotrpím" si to do té stovky (nemyslím věk ;-) ) a poté s největší pravděpodobností pojedu 2-5 opakování v sérii.
A nebo se na to vykašlu a půjdu raději hrát kuličky. :-)
Ke všemu mě stále bolí prsty a zápěstí na té pravé ruce. V hlavní pracovní sérii je to už znát.
10 × 30 kg
6 × 45 kg
4 × 60 kg
2 × 75 kg
21 × 92 kg 🤮
10 × 92 kg
10 × 92 kg
pokračuješ pořád pěkně, lineárně, jen si to pěkně dotrp do té stovky, i věkem!!
a na zápěstí klidně zkus bandáže, měl jsem teď dlouho porouchaný palec a šlo to až do zápěstních kůstek, tak jsem si začal pevně stahovat zápěstí a teď, když jsi to napsal, jsem si uvědomil, že už nejméně týden je to mnohem lepší
Děkuji, také ti přeji ať zdraví drží co nejdéle. Máš stále skvělou výkonnost. ;-)
Pokud se to nebude zlepšovat, tak nějaké stažení nakonec asi vyzkouším. Já se tomu snažil vyhýbat. Možná kdybych používal bandáže dříve, tak jsem si neodstřelil koleno, těžko říci. Mimo opasku a rukavic jsem si nikdy ničím "nevypomáhal". Když potom vidím na videích, že nekteří lidé používají takové bandáže, že ani sami neohnou ruku v lokti, nebo mají tak stažená kolena, že bez činky nemohou jít do dřepu. Chápu, že díky tomu zvládají o dost vyšší váhy.
Pokud se to nebude zlepšovat, tak nějaké stažení nakonec asi vyzkouším. Já se tomu snažil vyhýbat. Možná kdybych používal bandáže dříve, tak jsem si neodstřelil koleno, těžko říci. Mimo opasku a rukavic jsem si nikdy ničím "nevypomáhal". Když potom vidím na videích, že nekteří lidé používají takové bandáže, že ani sami neohnou ruku v lokti, nebo mají tak stažená kolena, že bez činky nemohou jít do dřepu. Chápu, že díky tomu zvládají o dost vyšší váhy.
tyhle bandáže bych si na sebe taky nevzal a neberu to ani jako raw, ale na zápěstí je to výborná zdravotní pomůcka, zápěstí může být slabý článek a pokud se přetáhne nebo namůže, tak zbytečně limituje výkon velkých svalových skupin a pokud se to nelepší, tak raději bandážuji než abych pak nemohl zvedat vůbec.
dnes jsem si po dlouhé době měřil obvod zápěstí.
- pravá ruka 16,5
- levá ruka 16,6
Jsem holt taková průměrná žena. 😅
Nejvíce je ve mně (co se kostry týče) z ektomorfa, ale na druhou stranu mám problém s ukládáním tuku v pase.
No řekněme si to na rovinu... moc jsem se nepovedl! 👻
10 × 30 kg
6 × 45 kg
4 × 60 kg
2 × 75 kg
19 × 95 kg
9 × 95 kg
8 × 95 kg
činka byla dnes nějak divně těžká.
U desátého opakování jsem si říkal, že více než patnáct nedám. Nakonec jsem trochu zabojoval a celkem se zadařilo.
Musím přiznat, že už mě to cvičení na max. počet opakování v hlavní sérii nebaví. 2 - 3 × po sobě ano, ale toto je už moc dlouho. Do té stovky (snad) vydržím a potom chvíli "šolíchání". ;-)
10 × 30 kg
6 × 45 kg
4 × 60 kg
2 × 75 kg
18 × 97 kg
10 × 97 kg
10 × 97 kg
příště se ukáže, zda-li bylo toto cvičení v posledních týdnech pro mě přínosné, co se silové vytrvalosti týče.
Už se mi několikrát potvrdilo, že poslední krok bývá nejtěžší.
Všechno pod 16 × 100 kg budu považovat za neúspěch.
10 × 30 kg
6 × 45 kg
4 × 60 kg
2 × 75 kg
17 × 99 kg
9 × 99 kg
7 × 99 kg - rezerva 1 op.
jsem na sebe hodně nas... naštvaný.
Opět se mi potvrdilo, že jakmile se sám natáčím, tak je výsledek (nechci ani psát výkon) o dost horší.
Já se soustředim na úplně něco jiného a pak to stojí za! 💩
Introvert, ale nervák co se snaží natočit video. 😂
Proto vím, že pro mě žádná soutěž nepřipadá v úvahu.
U třináctého opakování najednou blok, uvědomil jsem si, že jsem to relativně nedávno zvládl právě pouze 13 ×.
Nakonec jsem těch 16 dal, ale za cenu velkého zaplavání u posledního op.
Vím jistě, že bez natáčení bych dnes to šestnácté dal normálně, síla tam byla.
Celkově to vypadá příšerně. Je to celé nakřivo, já se u toho mrskám jako ryba na suchu a vše to podtrhují nařasené kalhoty.
Stejně to asi opět nakonec z YT smažu. ;-)
10 × 30 kg
6 × 45 kg
4 × 60 kg
2 × 75 kg
16 × 100 kg
9 × 100 kg
8 × 100 kg
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru