|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Carmelita
|
Zaslal: ne únor 02, 2025 4:49 pm Předmět: |
|
|
Přípravný trénink. EF s Magumím
Veslo 5 min / 1010 m
Mazleníčko
[b]Zadní dřepy
2 x 5 x 40 přední plus zadní
2 x 10 x 60
10 x 80
6 x 10 x 85
Zkoušeli jsme trochu víc highbar a všechny pracovní dřepy prosedět. Docela makačka.
Bench
2 x 15 x 20
5 x 40
6 x 10 x 45
Krom dvou arogantních "slečínek", kteří mi opakovaně nutně potřebovali odstrojit naloženou dřepovací osu, aby mohli benčovat, přitom stojanů, os i kotoučů bylo všude dost, byla lifterna plná úžasných chlapů. Krom Magumího, který krásně a technicky čistě zvládl krásná čísla, tam byl i další vzpěrač a dokonce i sedmnátiletý klučina, který tahál ke 300 kg.
Trénink byl dnes prima, lehký a koncentrovaný, ale pomalu se mi začíná blížit začátek programu na objem a začínám být krapet nervozní. Čísla, který mi Magumi sdělíl, jsou mega a vím, že ten program musím zvládnout, pokud chci mít lepší výsledky, ale cliché krev a slzy zdaleka nevystihuje to, co mě čeká. Vlk mě jistě chápe.  [/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: ne únor 02, 2025 4:57 pm Předmět: |
|
|
Dneska ti to lítalo, věřím, že ten objem zvládneš. :) Ten sedmnáctiletý kluk byl úžasný, takhle nasvaleného teenagera jsem ještě neviděl, natož, aby tahal takové váhy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: út únor 04, 2025 5:03 pm Předmět: |
|
|
Přípravný trénink, EF s Magumím
Veslo 5 min / 950 m
Mazleníčko , včetně rameno-rehab
Přední dřepy
2 x 8 x 40
8 x 50
3 x 8 x 55
Bench
2 x 15 x 20
5 x 40
4 x 10 x 45
Tahy
10 x 70
3 x 10 x 100
Prima trénink. Z tahů mám radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st únor 05, 2025 9:02 am Předmět: |
|
|
omg, i na tahy desítky, good luck
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: čt únor 06, 2025 2:18 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | omg, i na tahy desítky, good luck |
Vlku, srdečně a upřímně jsi mě rozesmál. Je prima, že Magumího znáš osobně a že víš, co mě čeká.
P.S. Mohlo by to být horší. Mohly by to být dvanáctky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: čt únor 06, 2025 2:27 pm Předmět: |
|
|
Doplňky v EF s Kertým
Veslo 5 min / 980 m
Dnes rychlý trénink. Jen doplňky. Doprovodil mě třináctiletý syn.
Přítahy v sedě
Carmelita
4 x 12 x 45
Kerty
4 X 12 X 9
Lat pulldown
Carmelita
1 x 12 x 39
3 x 12 x 32
Kerty
3 X 12 X 9
2 x 12 x 14
Musela jsem ubrat. Silou bych to urvala, ale jde mi o techniku. Kerty si ale přidal.
Tlaky s jednoručkami
Carmelita
1 x 6 x 8
1 x 12 x 12
4 x 12 x 16
Kerty
2 x 12 x 4
3 x 12 x 5
U přítahů v sedě jsem navázala na prosincovou váhu. U přítazích s hora jsem musela o pár kilo dolů. Tlaky jsem upgradela o kilo. Ale byla to fuška. Celkově prima trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: ne únor 09, 2025 5:54 pm Předmět: |
|
|
Doplňky v EF s Kertým
Veslo
Carmelita
5 min / 980 m
Kerty
6 min / 940 m
Přítahy v sedě
Carmelita
3 x 12 x 45
2 x 12 x 52 PR
Kerty
3 X 12 X 9
2 X 12 X 14
Lat pulldowns
Carmelita
3 x 12 x 32
2 x 12 x 39 PR
Kerty
2 X 12 X 9
3 x 12 x 14
Tlaky s jednoručkami
Kerty
1 x 12 x 4
4 x 12 x 5
Bench
Carmelita
2 x 15 x 20
5 x 40
4 x 10 x 45
Kerty si všude přidal. První trénink jsme řešili hlavně techniku - v posilce byl poprvé. Dnes si troufnul na větší váhy. Techniku zachoval. Je moc šikovný - je to takové to dítě, lehce atleticky založené, které může dělat jakýkoli sport. Rozhodl se pro házenou, hraje žákovskou ligu, doma se pere se mnou, je houževnatý a cílevědomí - je radost s takovým človíčkem cvičit. Příští týden mu zase začnou házenkářské tréninky, tak uvidíme, kolík bude mít sil na extra trénink v posilce.
V pátek jsem trénink odpískala. Tělo bylo slabé. Mysl umořená pracovními povinnostmi a starostmi. Hlava nikde. Udělala jsem dobře. Jsem pořád hrozně unavená a při sebe menším výkonu se okamžitě zpotím a vyleze mi teplota. Dnes jsem to udřela. Přidala si, kde to šlo. Benč byl o zuby - lifterna byla plná, když jsem poprosila chlapa, který na lavičce seděl s mobilem v ruce a s nenaloženou osou, jestli je benč volný či jestli bych se s ním mohla střídat, vysolil na mě takovou smršť sprostých slov a urážek, že jsem měla co dělat se udržet (byl u toho syn / musela jsem se chovat slušně). Přešla jsem tedy v klidu a bezeslova do jiné zóny, kde jsou dva hrozné, ale funkční benče a tam se uvelebila. Měla jsem tak i blíž k synovi, který se pustil do jednoruček, tak to vlastně bylo fajn. Týpek za pár minut přišel, že si chce vyměnit benče. Proč - nevím, ale už jsem se nehnula a v klidu si to své odcvičila.
Trénink to byl moc fajn - sic krátký a jinak poskládaný, než si Magumi přál, ale jsme moc rádi, že jsme šli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: út únor 11, 2025 2:38 pm Předmět: |
|
|
Přípravný trénink na objemový program
EF s Magumím
Veslo 5 min / 1 km
Mazleníčko + rehab. rameno a kotník
Zahřívací dřepy
2 x 5 x 40 přední + zadní
Zadní dřepy
2 x 10 x 60
1 x 10 x 80
6 x 10 x 90
Bench
2 x 15 x 20
1 x 5 x 40
6 x 10 x 46 objemový PR
Asi tak.
Trénink byl prima. Magumímu to lítalo jedna báseň. Já se trochu divím, že jsem s tímto objemem pořád v přípravné fáze. Bojím se zeptat, jak bude vlastně pak vypadat program.  Váhy zatím nejsou těžké, udýchat to je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út únor 11, 2025 5:12 pm Předmět: |
|
|
Krásně ti to dnes šlo, všechno čisté a rychlé a dynamické. Program se ti bude líbit, před chvíli jsem ho dopsal, věřím, že z něj hezky porosteš.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st únor 12, 2025 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Carmelita napsal: | Já se trochu divím, že jsem s tímto objemem pořád v přípravné fáze. Bojím se zeptat, jak bude vlastně pak vypadat program. Váhy zatím nejsou těžké, udýchat to je. |
vsak máš těch pracovních sérií jenom šest 😈
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st únor 12, 2025 2:29 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | vsak máš těch pracovních sérií jenom šest 😈 |
... právě jsem se dozvěděla, že budeme, co budeme, já budu, začínat na 8 ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: čt únor 13, 2025 11:21 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Krásně ti to dnes šlo, všechno čisté a rychlé a dynamické. Program se ti bude líbit, před chvíli jsem ho dopsal, věřím, že z něj hezky porosteš. |
Moc děkuji. Mám radost z toho benče. A u těch dřepů se mi několikrát podařila i hezká hloubka - přiznám se, že mě fakt teď straší.
K tomu programu ... těším se na Tvůj program - vím, že sis dal hodně záležet, aby sedl - připrav se ale na to, že budu brblat a že budu protivná, ale snažit se budu, ostatně jako vždy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: čt únor 13, 2025 11:40 am Předmět: |
|
|
Solo trénink ve VKM Fitness, Pardubice
Treadmill 5 min / incline 10 / speed 4.1 / distance 3.2
Mazleničko
Přítahy shora
1 x 12 x 30
4 x 12 x 35
Tlaky s jednoručkami
1 x 6 x 5
1 x 12 x 10
5 x 12 x 15
Dnes jen doplňky. A solo. Magumi je v Praze. Na doplňky mi stačí kterákoli posilka. Rozhodla jsem se prozkoumat ty poblíž. Do SunCity nepůjdu - tu radost jím neudělám. Namátkou jsem si vybrala VKM Fitness (dělají i MMA  ). Personál sympatický, výbava old school, což vůbec nevadí, naopak, ale ty rezavé řetězy a nepopsané klinkající jednoručky moc důvěry ve mě nevzbudily. Totálně nevyvětráno a všude špína. A k tomu tam majitelka měla dvě usmrkaná a nemocná batolata. Dětičky běhaly po celé posilce, bavily se skákáním dolů z různých nezajištěných laviček a hlavně pořád řvaly a brečely. Jsem šťastnou a hrdou maminkou pěti dětí, ale trénink jsem musela ukončit předčasně a doufám, že nic nechytnu. Veslo nebylo, proto treadmill a na mazleníčko jsem neměla klid. Sem už příště ne-e. Zítra mě čeká express trénink s Magumím, musím pak spěchat do Prahy na natáčení. V sobotu vezu házenkáře do a z Ledče na Sázavou a budu celý den klukům fandit a bubnovat. V neděli trénink s Magumím. Volnější den bude až ve středu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: ne únor 16, 2025 8:10 pm Předmět: |
|
|
14. 02. 2025 EF s Magumím Program 1, 1. týden, 1. den
Veslo 5 min / 980 m
Mazleníčko + rehab. kotníky a rameno
Zahřívací dřepy
1 x 4 x 40 přední + zadní
Zadní dřepy
1 x 4 x 60
1 x 2 x 80
6 x 10 x 92,5
1 x 7 x 92,5 mělo být deset opakování
Magumi zkrátil pauzy mezi jednotlivými sériemi na minimum. U závěrečné sérii mi vypla hlava a chtělo se mi omdlít. Raději jsem odložila. Bohužel. Nezvládla jsem plán 7 x 10 x 92,5 a proto budu příště opakovat. Zlobím se na sebe ... chyběla jen tři opáčka...
Bench
2 x 15 x 20
1 x 5 x 40
5 x 10 x 46
Okay. Jsem spokojená.
Trénink jsem musela kvůli pracovním povinnostem ukončit. Byla to makačka. A to jsem teprve na úplném začátku. Magumímu se dařilo; je borec. Smekám.
[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: ne únor 16, 2025 8:22 pm Předmět: |
|
|
EF s Magumím Program 1, 1. týden, 2. den
Veslo 5 min / 1 030 m
Mazleníčko + rehab. kotníky a rameno
Přední dřepy
2 x 5 x 40
3 x 10 x 60
Druhá série stála za prd. Kroutila jsem se a bylo to těžké. Třetí už byla výstavní.
Bench
2 x 15 x 20
1 x 5 x 40
6 x 10 x 47,5
Bench mě baví.
Deadlift
2 x 5 x 70 Nějaké těžké to bylo
5 x 10 x 92,5
Makačka, ale šlo to. Poslední sérií jsem si vychutnala po závodnicku - a závěrečné opáčko vrátila zpátky na zem pomalu a s lásku.
Ještě hodinu po tréninku mi cukala CNS a nemohla jsem normálně chodit.  Magumi nařídil víc spánku a lepší stravování.
Magumi měl deload (iba medzi námi - nevypadalo to na deload). Čekala jsem, že bude mít deload po celém týdnu, ale měl ho jen jeden den, jen dnes. Na další blok se těší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|