|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Solferino

|
Zaslal: út srpen 06, 2024 1:32 pm Předmět: |
|
|
Měsíc se s měsícem sešel, a mám tu další zápis  od minula se situace přece jen trochu zlepšila, ty deltové úpony už mě téměř neomezují, cítím to jen slabě. Pořád si na to samozřejmě dávám pozor a benč jedu maximálně opatrně, s váhama do 150 kg. Se závody v září to zatím nevidím moc reálně, spíš to nechám až na jaro, ale uvidíme, na definitivní rozhodnutí je ještě čas. Teď když tolik nehrotím ten benč, jsou tréninky celkově pestřejší, takže jedu snad všechny tlakové cviky co existují. Kromě dipů, to mi ještě dělá problémy a nezvládnu to ani s vlastní vahou. Ale to půjde. Taky jsem začal pomalu dřepovat, ale fakt jen lehce. Nohy trošku reagují, zatím je to ve fázi, že se zase nevlezu do riflí, ale okem viditelný progres tam není  bohužel je mi jasné, že nohy vršek těla už nikdy nedoženou, ale pokud budou aspoň bezbolestně fungovat, bude mi to stačit. Jinak cvičím stylem X+1, což znamená že jedu tolik dní v kuse, dokud mě něco, třeba práce, nedonutí dát pauzu. Jinak si vyberu partie, které mě tak nějak bolí nejmíň a jedu  Až začne podzim a budou trochu normálnější teploty, zařadím i chůzi jako jakési kardio. Zatím v rámci kardia chodím jen o nedělích s malými synovci na hřiště. V životě bych nevěřil, že může tříleté děcko hodinu a půl lítat po hřišti za balónem jak motorová myš. Jinak teda výkony momentálně nejsou nic moc, stravu se snažím nějak držet, ale moc se to nedaří, takže veřejná koupaliště zase letos nic, možná příští léto
Aktuální stav. Pokud se někomu zdá, že stojím jak po obrně, tak se jedná o screenshot z videa, proto jsem i začernil rozmazaný ksicht. Mezi fotkou vpravo a vlevo je rozdíl 24 hodin a jedno balení karamelových trubiček _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út srpen 06, 2024 2:19 pm Předmět: |
|
|
to jsou dobré zprávy, pestřejší tréninky ti prospějí, a třeba budeš ready už dříve, ale zase není nutné na to tlačit
fotka vlevo vypadá líp, seš tam více narovnanej a přifouknutej, pěkná křídla!
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: pá březen 14, 2025 9:28 am Předmět: |
|
|
Po víc než půl roce bych mohl zase něco zapsat  ono za poslední dobu nebylo ani moc co psát, cvičení nestálo za moc, a tak nebyla ani chuť. Celé léto jsem nějak tak proflákal s tím bolavým úponem, a v září, když už to vypadalo líp, tak nás tam u nás trošku spláchla ta podzimní povodeň  takže zas byly na nějaký čas i jiné starosti, tím spíš že voda se tehdy dostala i do týden před povodní přestěhovaného gymu. Postupem času se to ale všechno usadilo a začal v rámci možností normální život, tak jsem se zase obul i do cvičení. Bohužel ale snaha o rychlý návrat na nějakou smysluplnou úroveň vedla jen k neustále se obnovujícím (i několika novým) zraněním. Takže někdy v prosinci jsem si říkal, jestli to má vůbec ještě cenu se o něco pokoušet, jestli prostě nebude lepší se na to aspoň dočasně vykašlat. Takže zatímco jindy jsem byl přes zimu v nejlepší formě a síla šla nahoru, letos jsem kolikrát i celý týden na benč ani nesáhl, a cvičil jsem prostě jiné věci. A když už, tak jenom velice lehce. Říkal jsem si, že letos teda nejspíš závody vynechám, minimálně jaro, byť na jaře se děje to nejzajímavější, národní mistrovství atd. Nakonec asi před měsícem si říkám hovno, musím to ještě jednou zkusit  přece jen ještě nemám zlato z MČR, i kdyby to mělo být z masters a ne v open, takže by bylo brzo to zabalit. A tak jsem začal znova, sice ne úplně od nuly, ale od padesáti kilo na čince a miliardy opakování. Pořídil jsem si masážní pistoli, a mám pocit že to přece jen trochu pomáhá, hlavně před tréninkem, když těm rozcvičkám zas až tak moc nedávám  Člověk je pak takový měkčí a ne tak ztuhlý. V současné době teda jsem tak nějak v přípravě na MČR GPC, které by mělo být 26. dubna v Praze. Teda ono bude nejspíš určitě, zatím je otázka jestli tam budu já  přece jen je to už za pár týdnů a nevím jestli úplně stíhám, i kdyby šlo všechno dobře. Bolístky se mi nevyhýbají ani teď, mám trochu problém s pravým zápěstím, nemůžu jet třeba shyby nebo přítahy v předklonu podhmatem. Takže uvidím, mám do 19. čas se rozmyslet jestli se přihlásím.
ýtka vsedě
60x15
80x15
100x15
120x16
120x20
Benč
50x10
70x10
90x10
110x10
125x15 x4
Legpress
40x10
80x10
120x10
150x7
Biceps ez vsedě
20x10 x2
25x10 x2
30x10 x2
35x9 x2
Včerejší pozdně večerní trénink, dneska nestíhám, tak šlo o to odjet hlavně benč. Byl jsem samozřejmě rozbitý po celém dni, takže jsem se nepouštěl do větších akcí. Je teda vidět že ten benč je teprve v zárodku, nic těžšího jsem v rukách neměl už několik měsíců. Nicméně tělo zatím drží, tak uvidíme kam to dojde. Legpress jsem vzdal hned na začátku, nebyla vůle. Jezdím to vždy s tlustými expandery, počítám jen naložené kotouče, takže čert ví kolik tam vlastně doopravdy je, ale o to vůbec nejde. Pokračování v sobotu. _________________ Instagram: @bench_creep
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 14, 2025 10:44 am Předmět: |
|
|
ten objem na benči je parádní! tak jenom v dubnu dojeď, budu ti fandit ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: so březen 22, 2025 9:02 pm Předmět: |
|
|
No, nakonec jsem se do té Prahy nepřihlásil. Dost jsem nad tím přemýšlel, ale je to už za pět týdnů, což jsou prakticky čtyři týdny tréninku a to je pro mě teď prostě málo. A protože MČR WUAP v letošním kalendáři soutěží není, tak zřejmě zvolím něco v okolních zemích, tam je to všechno v květnu. Asi Rakousko, tam jsem ještě na závodech nebyl a aspoň se podívám do slavného Bruku nad Litavou, a Slovensko, protože to je srdcovka
Přítahy v předklonu
20x10
60x10
80x15
90x10 Pořád bohužel můžu jen nadhmat. Při tlacích už to zápěstí skoro necítím, ale cokoli podhmatem jet ještě nemůžu. Nevím, jestli to mám zkoušet rozhýbávat, nebo radši nechat v klidu doléčit. Asi spíš druhá varianta, aspoň zatím. Přítahy jen jako rozcvička před benčem, takže dneska jen deset opáček. Obvykle jedu po 15, u 80 jsem proto trochu vypadl z role.
Benč
20x10
60x10
80x10
100x10
120x10
140x10,12,12,10 Výkonnost klesá rychleji než akcie tesly. 140x12 je sice malý osobák, vím celkem jistě, že jsem dosud dal max. 11. Doufal jsem ve víc, ale zase ta váha na čince určitě roste rychleji než moje adaptace, už jsem ve fázi "věčně rozbitý". Uvidíme co dál, přemýšlím jestli shodit váhu a začít 6x6, nebo rovnou 10x3. Každopádně do 150 ještě dojedu, teď už po 2,5kg, rád bych dal aspoň jednou 150x12.
Záda kladka naširoko
57x10
67x10
77x10
87x10
97x7 x2
Triceps jč vsedě
10x10
14x10
18x10
20x10
22x7 Dneska bez nároku na nějaký objem nebo výkon, měl jsem toho po těch benčích dost
Biceps ez s oporou
10x10
20x10
30x10
40x10 x3
30x10 x2
Nic jsem neodcvičil, a dvě hodiny v prd.eli  Zítra nohy, možná tlaky vestoje a určitě shyby. _________________ Instagram: @bench_creep
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|