Mozno si len nemal den, alebo nestihlo telo zregenerovat... ale podla mna ta len stve, ze si nesplnil o jeden blby pokus. To vie zamrziet, uznavan. Len to spracuj, prezuj, prehltni a pokracuj v plane. A zapisuj!
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
9x 120 je krásná práce, možná ne tolik, na co jsi zvyklý a co jsi očekával, ale skvělý výchozí bod, pokud se chceš dále zlepšovat
a na stopky bych progres nesváděl, 2 sekundy pauza je na běžný trénink zbytečně moc, stačí do půl sekundy nebo vyloženě stopky bez pauzy, tj. uvést činku i tělo do klidu a během jedné, dvou desetin sekundy to zase rozjet. tohle mi vyhovuje více než se snažit pumpovat a využívat různé streče.
Mozno si len nemal den, alebo nestihlo telo zregenerovat... ale podla mna ta len stve, ze si nesplnil o jeden blby pokus. To vie zamrziet, uznavan. Len to spracuj, prezuj, prehltni a pokracuj v plane. A zapisuj!
Cvičit bych nepřestal, pouze jsem po minulém neúspěchu chtěl dát pauzu od veřejného zapisování.
Občas horká hlava, musím zařadit novou disciplínu, trénink klidu mysli. 🤫
Na druhou stranu, když vidím některé jedince, tak jsem ještě hodně klidný. ;-)
Peter Ustinov napsal:
Jedno opacko nedas a hned brecis?
No tak, ses chlap, ne?
O tom občas pochybuji. 💅
vlk# napsal:
na stopky bych progres nesváděl, 2 sekundy pauza je na běžný trénink zbytečně moc
Vyzkoušel jsem a vidím, že mi to nic nepřineslo.
Méně je opravdu někdy více.
Po skončení této etapy a otestování maximálky pro 1 opakování nasadím opět lehké váhy (do 100 kg) a snížím počet tréninků BP na svůj normál, max 10 × měsíčně.
Nějaká ta rozcvička ;-)
3 × 122 kg - rezerva
9 × 112 kg - nehrotil jsem to
14 × 102 kg
Všechno bez stopek na hrudníku
v plánu bylo končit s výkonem 137-140 kg pro 1 opakování bez stopky, to se nepodařilo.
Nyní si dám delší pauzu od těžkých vah a dále se uvidí. Bolí mě levé předloktí i obě ramena.
Jak mi říká přítelkyně, "nemůžeš chtít zázraky".
Zázrak nechci, ale ke dvojnásobku těl. hmotnosti stále vzhlížím, i když je mi jasné, že toho nikdy nedosáhnu.
Nemá význam si dávat malé cíle. ;-)
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
to co jsem dnes předvedl, tak tomu se přesně říká odfláknuté cvičení, jako když si jenom odběhnete na oběd, taková samozřejmost, ale v tomto případě pokus o rychlý trénink.
Původně jsem už ani s tou "stovkou" cvičit nechtěl (i když v původním plánu byla) a hlavně jsem nechtěl cvičit dnes vůbec, ale nakonec bylo trochu času, tak jsem to zkusil.
Levé předloktí už lepší, ramena cítím stále.
Technika mizerná, jsem opět nakřivo, nohy se mi třepou, poslední opakování jsem hodně zaplaval. Bylo to celé takové "rychlé (odfláknuté) občerstvení"🍔, ať už je to za mnou.
Dvacítka tedy nakonec padla, i když hrozivou technikou.
Nyní začnu série se 60% svého maxima. Nikam nebudu spěchat a na konci léta, možná až počatkem podzimu, se pokusím o nové maximum pro 1 op.
Levá ruka bolí stále, ramena jsou už v pořádku.
Dnes jsem si vyzkoušel maximum s 90 kg.
Věřil jsem si na 26-27 opakování, 24 je obrovské zklamání.
Na to, kolik nyní vážím, je to pro mě velmi slabý výkon.
vydrž, to půjde, supluješ kreatin? když už takhle makáš, tak bys mohl
Před více než 20-ti lety jsem ho chvíli zkoušel, ale výsledky žádné. Je možné, že jsem dělal chybu v užívání, nebo jsem měl něco ne moc kvalitního. Od té doby jsem nic nebral, mimo normální stravu.
Možná někdy v budoucnu ještě vyzkouším.
chtěl jsem si vyzkoušet kolik opakování nyní zvládnu s váhou rovnající se mé těl. hmotnosti. Trochu jsem se "vypotil", abych se dostal na nižší váhu. Stejně jsem překročil o 0,2 kg.
Výkon mě opět zklamal, forma skutečně není podle představ.
Léto bude docela problém, ale později bych se chtěl pokusit o nějakou změnu.
zkus, vyšší hladina ATP ve svalech by ti při těch tvých maratónských i silových výkonech určitě pomohla, stačí jakýkoliv práškový monohydrát a třeba 5 g denně, není potřeba nějak extra sytit, a do měsíce tam máš nové osobáčky ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru