obracene pritahy: (nadhmat, stredni uchop, vyska osy jako na benc, pritah k horni casti hrudniku, nohy pokrcene)
10xbw
drep:
10x50
tlak vestoje s vc:
10x30
super serie bic. zdvih s vc (podhmat) + wsb tric. extenze s 2 jc:
10x20 + 10x8
10x20 + 10x8
face pulls s bandem:
10x prelozeny cerny miniband
10x prelozeny cerny miniband
Uff, po mesici zase trenink... hubu mi teda rozrezali hezky. Ted je cil dat dolu ty tri kila do zacatku kvetna a cvicit kazdy tyden aspon 2x, pak se zamerim snad na ten benc (v cervnu se narodi dalsi dcera, tak snad to bude doma ok).
Naposledy upravil caukymnauky dne so duben 04, 2026 5:44 pm, celkově upraveno 2 krát
Velka nechut do treninku, ale je treba si vazit toho, ze si clovek vubec muze zacvicit Zamek na mrtvole potesil a vypada to, ze to pujde i dal (kdyz se s tim da tahat 500, tak to na male vahy musi zvladnout uz kazdy heh).
Sel jsem s kolegou z prace do posilovny - ukazoval jsem mu mrtvolu a benc, na tu mrtvolu tam sazel 130 na opacka jak nic (po chvilce ukazovani techniky). Dost dobre na to, ze ma neco pres 70 kg a jel to poprve v zivote
pritahy v predklonu: (podhmat, uzky uchop)
8x65
8x65
8x65
drep:
40xbw
40xbw
Nic moc, ale mel jsem prsa a ramena jeste trosku unavena z minula. Zkusim dat v nedeli mrtvoly a dalsi tezsi benc zase az za tyden, at si to trosku odpocine.
hehe, nechci byt unaveny zitra v praci, tak na zacatek takto jenom (puvodne jsem tam mel jenom 50, ale typek, co jsem ho tam vzal a co jel podruhe v zivote drepy, rekl, ze on chce jet 70 xD)
ale slibuju, ze zacnu drepovat aspon 120 az 130 v dohledne dobe... jestli udrzim frekvenci treninku teda
kladivovy bic. zdvih se 2 jc + tlak nad hlavu se 2 jc: (po kazdem bic. zdvihu tlak nad hlavu)
10x15
upazovani s jc:
10x10
aerobka: rogue airbike 5 min (62 kcal)
Krasny pomaly trenink se dvema kamarady... jeden z nich, kolega z prace, jel potreti v zivote mrtvy tah a dal 2x150 nadhmatem (bw ma neco pres 70)
U me ta mrtvola tak 5/10 (tj. neni to strasne a neublizim si, ale do komfortni ucebnicove techniky to ma porad jeste daleko) - zamek sice drzi, ale jeste si na to porad zvykam a trosku se s tim novym uchopem do toho neumim 100% poskladat (hlavne kolem kolen):
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
dobrý je to, pěkný tahy, zámek mám asi nejradši, i když se k němu moc nedostanu (chce to správné fitko), radši než trhačky, protože se ty dlaně můžou sevřít ještě více, mám lepší kontakt s osou (používám ty omotávací) a ruce se pak dostanou ještě o kousek blíže k tělu, ale samozřejmě na hi-reps série si v klidu uvážu trhačky, protože kůži na dlaních mám jen jednu :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru