DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2026 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí 10.8.

HINDU SQUATS - 2x10

ZERCHER SQUAT - 5x40, 5x50, 5x60, 11x60
RDL - 5x60, 5x80, 8x80

doplňky: bulhary

fyzická náročnost tréningu - lehčí
psychická náročnost tréningu: 8
pocitová radost z tréningu: 9
trénink trval: 25
VÁHA - cca 77

Takže první trénink z legs. Zerchery, první sérii jsem se s tím pral, ale pak jsem upravil hloubku a lehce podložil paty a hnedle o milion procent lepší. Takže je nepojedu ass to grass násilným způsobem, ale tak aby mě to zastavilo, nezakulatil jsem se a bralo to dobře kvadráčky a u těch 11x60 jsem se už i zapotil, ale na první trénink jsem to nechtěl moc přehnat, ale bude se dát přidávat.
Rdl - trošičku lazení, nejel jsem to pár měsíců. Těch 8x80 už nebylo tak lehkých jak bych si představoval. . Obojí ale velmi dobré, trénink jsem nasetoval dobře. Tenhle styl jedné top série či jedné těžší a jedné top mi enormně vyhovuje. Mám pocit, že jsem objevil ameriku. Prostě i po 5 hodinách spánku pozdě večer jsem schopen tam jednu až dvě narvat a mít prakticky hotovo...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2026 5:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

středa 12.8.

pull:

PŘÍTAHY SE SWISS BAREM PARALELNĚ - 5x50, 5x10 s 55kg
HORIZONTAL PULL UPS PODHMATEM - 6xBW, 12xBW+10kg

doplňky: biceps

psychická náročnost tréningu: 2
pocitová radost z tréningu: 6
trénink trval: 20
VÁHA - cca 77

swiss bar vyhrál. Při testingu bicepsové šlachy jsem tam necítil ani vzdáleně nic. Akorát mám jiný průměr kotoučů a na začátek jsem si dal menší a pak už tam nemohl narvat víc kg a nechtělo se mi, tak jenom 55kg, ale pálilo to hezky, ani náznak bolesti. Velmi dobré.
Pak jedna těžší sérka horizontal pull ups. Budu tam jezdit 1-2 a přidávat opáčka. U těch zad mám prostě pocit, že si o to říkají, ale zároveň musím šetřit aparát. Biceps už jen za odměnu, ale ani tam nic nebylo cítit, tak možná příště přidám i opáčka.
Rychlé, lehké, dobré.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2026 5:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 13.8.

push:

BENČ S JEDNORUČKAMA - 10x27, 6-7-13 s 35kg ručkama
ONE ARM PRESS S KTB - 12x16kg

doplňky: středy ramen, zadky ramen, triceps

pocitová radost z tréningu: 7
trénink trval: 25
VÁHA - cca 77

Doplazil jsem se večer až moc pozdě a pak nemohl usnout, ale chtěl jsem to odjet i z důvodu, že mě teď ty tréninky neskutečně baví a cítím opravdový drive. Spát se bude v hrobě .o)
Benč s ručkama - na první sérku mi to skoro vypadlo z rukou, jak se rameno dostalo do pozice kde nemohlo zabrat. Žádná bolest, nic, jen to prostě nechtělo tlačit .o) Pak už jsem si na to dal pozor a dobré. Oproti minule přidána opáčka dle plánu. 1 op. v druhé sérce a 3 na konci v AMRAPu. Těch 13 opáček už ale bylo krušných...Příště přidám 2 kg a jedeme dál.
Pressy podivné, ale přidal jsem symbolicky opáčko. Tady fakt nic nečekám. Navíc přemýšlím že dám jiný cvik, ten ktb cítím fakt divně...
Pak už jenom megarychlá pumpa ramen a tricáku na pocit...
25 minut. Ideal. Když je při lehčích trénincích 25 minut, doplazím se pak k 30-35 minutovým tréninkům a to je strop. Víc už se mi tam časově až na výjimky nevleze...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2026 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patek 14.8.

BJJ - wrestling

trénink trval: 70
VÁHA - cca 77

Včera vedl jiu-jitsu trénink jeden wrestler, takže to bylo zaměřené na wrestling. Probrali jsme klasický double leg takedown, přechod do zad a hod. Skvělá byla také obrana, konkrétně jak rychle vstát ze země, což jsem vůbec neznal, a pár dalších podobných vychytávek. Fakt to bylo dobré a věnovali jsme se tomu hodně dlouho. Potom následovaly sparingy, sice jen tři kola po čtyřech minutách, ale bylo to super a cítil jsem se dobře. Celý trénink měl 70 minut, já jsem se výjimečně necítil unavený a celkově to bylo super.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2026 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 15.8.

HINDU SQUATS - 3x10

ZERCHER SQUAT - 5x40, 5x50, 4x65, 6x65
RDL - up to 5x85, 9x85

fyzická náročnost tréningu - střední
trénink trval: 30
VÁHA - cca 76

Z Bjj jsem výjímečně nebyl zničen, ale ty zerchery prostě nešli. Minule 11x60 a teď mě ta 65 málem zazdila, takže je jenom jena možnost, buďto mě to BJJ zrasilo prostě víc než jsem čekal a měl jsem nějakou nahromaděnou únavu a jsem malé děvče a nebo, nebo, to ani nechci zmiňovat, ale ta šance existuje, že jsem si minule naložil o 10kg méně a spletl se. Jinak si to neumím vysvětlit. Tudíž příští trénink bude tuhý a přidám jen 2,5 kg a už teď vím, že budu rád, když přežiju.
DL fajnové - lehké, tak by to samozřejmě mělo být s touto vahou i když jsou to rumuni.

PS: Bože ale tyhle tréninky! Top sety a amrapy prostě miluju! Žádných 5 tisíc sérií když na to nemám čas a jsem unavený, ale top setík a domu.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2026 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí 17.8.

PŘÍTAHY V PŘEDKLONU SE SWISS BAR PARALEL - 8-8-8-8-8-15 s 60kg
HORIZONTAL PULL UPS PODHMATEM - up to 13xBW+10kg

BICEPS - 8-8-10 s 17kg ručkou

psychická náročnost tréningu: střední
pocitová radost z tréningu: 8
VÁHA - cca 75,9

Váha pomaloučku leze dolu. Nijak extrémně to nehrotím, ale zase se neflákám. Chci aby to bylo přirozené a já to měl plně pod kontrolou. Nechci shazovat svaly, respektive co nejméně, samozřejmě.
Přítahy krásně braly a na poslední sérku jsem si hodil TOPSETÍK S 15 opáčkama. To pálilo velmi hezky. Příště zase přihodím 5kg. Horizontal pull ups zahodím a nechám je do fullbody. Radši víc osolím ten top set. Na biceps budu přidávat také, protože mě nebolí bicepsová šlacha u tohoto úchopu. Sice jsem u toho tak divně předkloněný a vypadám jako dement, ale nic nebolí a to se počítá.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2026 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý

BENČ S JEDNORUČKAMA - 10x27, 5-5-15 s 37kg ručkama
PRESS JEDNORUČ VE STOJE - 14x17kg

+doplňky: triceps, zadky ramen, středy ramen

psychická náročnost tréningu: vyšší
pocitová radost z tréningu: 8
VÁHA - cca 75,9

Dalo se až večer kolem 22.00. Nebylo to ideální, ale chuť ještě byla. Benč s jednoručkama byl doslova nádherný. Přihodil jsem 2kg na každou jednoručku a dalo se velmi dobře. Závěrečná patnáctka potěšila. Mám pocit, že u jednoruček jsem schopen vykouzlit slušnou dynamiku.Při 88kg jsem dal 18x35kg a teď 15x37kg, takže prakticky srovnatelný výkon, ale s 11kg dole. Nádherné. Samozřejmě je to způsobené i ramenolopatkou, která mě nepustí na rozumnější benčík, ale to nevadí. Příště přihodím asi na 39kg jednoručky...
Další trénink buď zerchery a nebo mišmaš fullbody abych si odpočinul i psychicky (taky mi to vychází tak prapodivně časově) no uvidíme...
seeya

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2026 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten bench sa doslova "pyta von" - s focusovanym treningom by to letelo velmi rychlo hore.. ale tusim si aj spominal ze si benchoval 150+ pred bjj fazou
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2026 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 20.8.

DŘEPY S PŘIDRŽENÍM - 4x10
ZERCHER SQUAT - 5x40, 5x50, 5x69, 9x69
RDL - 5x69, 5x90, 9x90

+bulhary

fyzická náročnost tréningu - střední
psychická náročnost tréningu: vyšší
trénink trval: 18 minut
VÁHA - cca 75,9

Enormní rychlovka. Rozcvičku jsem prováděl v obýváku při balení věcí do práce, ale dalo se. Nejsou tam ještě tak těžké váhy. Zercher potěšil. Trošku jsem poladil detaily 9x69 ušlo. Ale budu odted přihazovat po cca 2-3kg abych vydržel (snad) ještě měsíc do dovolené.
RDL - tohle šlo velmi pěkně. Dalo by se i říct, že to bylo lehké. Holeň mám od krve, tak byla technika fajn .o) Tady budu přihazovat +5kg protože je to tak na 60% odhadem...

seeya: jj ale bylo to nejen před bjj, ale i s daleko větší th (102kg) bez zranění ramenolopatky, bez dětí, s regenerací. já to měl vždycky tak, že i když jsem jel fomina, smolova, ivanova, sheika či cokoliv jiného, tak jakmile jsem nepřibral, tak jsem se nehnul s výkonem. Jakmile jsem nabral TH, šla i síla nahoru...Ale pravda je, že to tam někde pod zničenýma nervama leží a pýtá sa to von .o))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121
Rychle na stránku:

Přejdi na: