|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 11, 2026 6:32 am Předmět: |
|
|
pondělí 10.8.
HINDU SQUATS - 2x10
ZERCHER SQUAT - 5x40, 5x50, 5x60, 11x60
RDL - 5x60, 5x80, 8x80
doplňky: bulhary
fyzická náročnost tréningu - lehčí
psychická náročnost tréningu: 8
pocitová radost z tréningu: 9
trénink trval: 25
VÁHA - cca 77
Takže první trénink z legs. Zerchery, první sérii jsem se s tím pral, ale pak jsem upravil hloubku a lehce podložil paty a hnedle o milion procent lepší. Takže je nepojedu ass to grass násilným způsobem, ale tak aby mě to zastavilo, nezakulatil jsem se a bralo to dobře kvadráčky a u těch 11x60 jsem se už i zapotil, ale na první trénink jsem to nechtěl moc přehnat, ale bude se dát přidávat.
Rdl - trošičku lazení, nejel jsem to pár měsíců. Těch 8x80 už nebylo tak lehkých jak bych si představoval.  . Obojí ale velmi dobré, trénink jsem nasetoval dobře. Tenhle styl jedné top série či jedné těžší a jedné top mi enormně vyhovuje. Mám pocit, že jsem objevil ameriku. Prostě i po 5 hodinách spánku pozdě večer jsem schopen tam jednu až dvě narvat a mít prakticky hotovo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 13, 2026 5:29 am Předmět: |
|
|
středa 12.8.
pull:
PŘÍTAHY SE SWISS BAREM PARALELNĚ - 5x50, 5x10 s 55kg
HORIZONTAL PULL UPS PODHMATEM - 6xBW, 12xBW+10kg
doplňky: biceps
psychická náročnost tréningu: 2
pocitová radost z tréningu: 6
trénink trval: 20
VÁHA - cca 77
swiss bar vyhrál. Při testingu bicepsové šlachy jsem tam necítil ani vzdáleně nic. Akorát mám jiný průměr kotoučů a na začátek jsem si dal menší a pak už tam nemohl narvat víc kg a nechtělo se mi, tak jenom 55kg, ale pálilo to hezky, ani náznak bolesti. Velmi dobré.
Pak jedna těžší sérka horizontal pull ups. Budu tam jezdit 1-2 a přidávat opáčka. U těch zad mám prostě pocit, že si o to říkají, ale zároveň musím šetřit aparát. Biceps už jen za odměnu, ale ani tam nic nebylo cítit, tak možná příště přidám i opáčka.
Rychlé, lehké, dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 14, 2026 5:27 am Předmět: |
|
|
čtvrtek 13.8.
push:
BENČ S JEDNORUČKAMA - 10x27, 6-7-13 s 35kg ručkama
ONE ARM PRESS S KTB - 12x16kg
doplňky: středy ramen, zadky ramen, triceps
pocitová radost z tréningu: 7
trénink trval: 25
VÁHA - cca 77
Doplazil jsem se večer až moc pozdě a pak nemohl usnout, ale chtěl jsem to odjet i z důvodu, že mě teď ty tréninky neskutečně baví a cítím opravdový drive. Spát se bude v hrobě .o)
Benč s ručkama - na první sérku mi to skoro vypadlo z rukou, jak se rameno dostalo do pozice kde nemohlo zabrat. Žádná bolest, nic, jen to prostě nechtělo tlačit .o) Pak už jsem si na to dal pozor a dobré. Oproti minule přidána opáčka dle plánu. 1 op. v druhé sérce a 3 na konci v AMRAPu. Těch 13 opáček už ale bylo krušných...Příště přidám 2 kg a jedeme dál.
Pressy podivné, ale přidal jsem symbolicky opáčko. Tady fakt nic nečekám. Navíc přemýšlím že dám jiný cvik, ten ktb cítím fakt divně...
Pak už jenom megarychlá pumpa ramen a tricáku na pocit...
25 minut. Ideal. Když je při lehčích trénincích 25 minut, doplazím se pak k 30-35 minutovým tréninkům a to je strop. Víc už se mi tam časově až na výjimky nevleze...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so srpen 15, 2026 12:34 pm Předmět: |
|
|
Patek 14.8.
BJJ - wrestling
trénink trval: 70
VÁHA - cca 77
Včera vedl jiu-jitsu trénink jeden wrestler, takže to bylo zaměřené na wrestling. Probrali jsme klasický double leg takedown, přechod do zad a hod. Skvělá byla také obrana, konkrétně jak rychle vstát ze země, což jsem vůbec neznal, a pár dalších podobných vychytávek. Fakt to bylo dobré a věnovali jsme se tomu hodně dlouho. Potom následovaly sparingy, sice jen tři kola po čtyřech minutách, ale bylo to super a cítil jsem se dobře. Celý trénink měl 70 minut, já jsem se výjimečně necítil unavený a celkově to bylo super.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po srpen 17, 2026 1:14 pm Předmět: |
|
|
sobota 15.8.
HINDU SQUATS - 3x10
ZERCHER SQUAT - 5x40, 5x50, 4x65, 6x65
RDL - up to 5x85, 9x85
fyzická náročnost tréningu - střední
trénink trval: 30
VÁHA - cca 76
Z Bjj jsem výjímečně nebyl zničen, ale ty zerchery prostě nešli. Minule 11x60 a teď mě ta 65 málem zazdila, takže je jenom jena možnost, buďto mě to BJJ zrasilo prostě víc než jsem čekal a měl jsem nějakou nahromaděnou únavu a jsem malé děvče a nebo, nebo, to ani nechci zmiňovat, ale ta šance existuje, že jsem si minule naložil o 10kg méně a spletl se.  Jinak si to neumím vysvětlit. Tudíž příští trénink bude tuhý a přidám jen 2,5 kg a už teď vím, že budu rád, když přežiju.
DL fajnové - lehké, tak by to samozřejmě mělo být s touto vahou i když jsou to rumuni.
PS: Bože ale tyhle tréninky! Top sety a amrapy prostě miluju! Žádných 5 tisíc sérií když na to nemám čas a jsem unavený, ale top setík a domu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 18, 2026 2:03 pm Předmět: |
|
|
pondělí 17.8.
PŘÍTAHY V PŘEDKLONU SE SWISS BAR PARALEL - 8-8-8-8-8-15 s 60kg
HORIZONTAL PULL UPS PODHMATEM - up to 13xBW+10kg
BICEPS - 8-8-10 s 17kg ručkou
psychická náročnost tréningu: střední
pocitová radost z tréningu: 8
VÁHA - cca 75,9
Váha pomaloučku leze dolu. Nijak extrémně to nehrotím, ale zase se neflákám. Chci aby to bylo přirozené a já to měl plně pod kontrolou. Nechci shazovat svaly, respektive co nejméně, samozřejmě.
Přítahy krásně braly a na poslední sérku jsem si hodil TOPSETÍK S 15 opáčkama. To pálilo velmi hezky. Příště zase přihodím 5kg. Horizontal pull ups zahodím a nechám je do fullbody. Radši víc osolím ten top set. Na biceps budu přidávat také, protože mě nebolí bicepsová šlacha u tohoto úchopu. Sice jsem u toho tak divně předkloněný a vypadám jako dement, ale nic nebolí a to se počítá.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 19, 2026 1:53 pm Předmět: |
|
|
úterý
BENČ S JEDNORUČKAMA - 10x27, 5-5-15 s 37kg ručkama
PRESS JEDNORUČ VE STOJE - 14x17kg
+doplňky: triceps, zadky ramen, středy ramen
psychická náročnost tréningu: vyšší
VÁHA - cca 75,9
Dalo se až večer kolem 22.00. Nebylo to ideální, ale chuť ještě byla. Benč s jednoručkama byl doslova nádherný. Přihodil jsem 2kg na každou jednoručku a dalo se velmi dobře. Závěrečná patnáctka potěšila. Mám pocit, že u jednoruček jsem schopen vykouzlit slušnou dynamiku.Při 88kg jsem dal 18x35kg a teď 15x37kg, takže prakticky srovnatelný výkon, ale s 11kg dole. Nádherné. Samozřejmě je to způsobené i ramenolopatkou, která mě nepustí na rozumnější benčík, ale to nevadí. Příště přihodím asi na 39kg jednoručky...
Další trénink buď zerchery a nebo mišmaš fullbody abych si odpočinul i psychicky (taky mi to vychází tak prapodivně časově) no uvidíme...
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st srpen 19, 2026 3:22 pm Předmět: |
|
|
ten bench sa doslova "pyta von" - s focusovanym treningom by to letelo velmi rychlo hore.. ale tusim si aj spominal ze si benchoval 150+ pred bjj fazou _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 20, 2026 7:56 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek 20.8.
DŘEPY S PŘIDRŽENÍM - 4x10
ZERCHER SQUAT - 5x40, 5x50, 5x69, 9x69
RDL - 5x69, 5x90, 9x90
+bulhary
trénink trval: 18 minut
VÁHA - cca 75,9
Enormní rychlovka. Rozcvičku jsem prováděl v obýváku při balení věcí do práce, ale dalo se. Nejsou tam ještě tak těžké váhy. Zercher potěšil. Trošku jsem poladil detaily 9x69 ušlo. Ale budu odted přihazovat po cca 2-3kg abych vydržel (snad) ještě měsíc do dovolené.
RDL - tohle šlo velmi pěkně. Dalo by se i říct, že to bylo lehké. Holeň mám od krve, tak byla technika fajn .o) Tady budu přihazovat +5kg protože je to tak na 60% odhadem...
seeya: jj ale bylo to nejen před bjj, ale i s daleko větší th (102kg) bez zranění ramenolopatky, bez dětí, s regenerací.  já to měl vždycky tak, že i když jsem jel fomina, smolova, ivanova, sheika či cokoliv jiného, tak jakmile jsem nepřibral, tak jsem se nehnul s výkonem. Jakmile jsem nabral TH, šla i síla nahoru...Ale pravda je, že to tam někde pod zničenýma nervama leží a pýtá sa to von .o))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po srpen 24, 2026 6:07 am Předmět: |
|
|
sobota 22.8.
PŘÍTAHY SE SWISS BAREM - 8-8-8-8-8-20 s 65kg
+biceps
trénink trval: 25 minut
VÁHA - cca 75,9
U swiss baru lehce cítím spodky zad jak to musím staticky držet na stejném místě. Asi přejdu na pendlay rows. Vyzkouším variace a něco vymyslím. Přes bolest to nepojedu.
neděle 22.8.
BENČ S JEDNORUČKAMA - 10x27, 5-5-4 s 39kg ručkama- faaaail
PRESSY S JEDNORUČKOU - 2x7 faaaail
+středy ramen, zadky ramen, triceps
pocitová radost z tréningu: 2
trénink trval: 25 minut
VÁHA - cca 75,9
Ne. Měl jsem brutální problém to dostat odspodu už od první série a při třetí sérii jsem si s tím lehl a nevytlačil to na dvakrát, tak jsem si zase sednul, změnil pozici a s křečí v ksichtě to nakonec vytlačil. Sérka trvala asi 2 minuty a nechal jsem tam všechno včetně tělních tekutin. Takže takto ne.  Už minule to bylo zespodu těžké, ale dal jsem to, ale dnes ne. Takže se vrátím na 35kg jednoručky a budu prostě zvedat počet opakování abych byl schopen odjet sérii a možná k tomu ještě přidám bradla jednu sérku. Nebo nevím, promyslím to, ale nadhazovat si to nebudu aby u každé sérky hrozilo, že zkapu na to, že to nejsem schopen dostat z mrtvého bodu kvuli ramenu nebo něčemu.
Pressy ne. Taktéž ne. Necítil jsem se u toho komfortně a pobolívalo to. To je asi desátý pokus jak nastartovat variace pressů a skončí to buď za a) ramenolopatkou b) selže mi druhá ruka c) bolí to. Můžu si vybrat .o)) Takže tady pojedu na pocit, bez progressu a budu ramena jenom pumpovat a prdět na to. Jenom mě to stresuje .o)
PS: Málo spánku. Ještě vydržet tak 3-5 let a je klid.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 26, 2026 5:21 am Předmět: |
|
|
úterý 25.8.
HINDU SQUATS - 4x8
DŘEPY S PŘIDRŽENÍM - 2x6
ZERCHER SQUAT - 5x40, 5x50, 5x60, 5x72, 8x72
RDL - 5x72, 5x95, 6x95
+sprinty
psychická náročnost tréningu: nižší
trénink trval: 32 minut
VÁHA - cca 76
Dostal jsem se odpoledne a to bylo setsakra příjemné nemuset se trápit večer, navíc se pak můžu normálně nadlábnout.
Zerchery 8x72 ušlo, ale už jsem se u toho slušně zadýchal.
Rumuny - tady jsem bohužel muset už dost spěchat a nemohl jsem si dát normální pauzu jak z přechodu ze zercherů, kde z topsetu bych potřeboval více, tak na rozcvičku. Nevadí, přidal jsem a to se počítá, ale jak to bylo minule lehké, tak dnes ne. Tady prostě budu potřebovat víc času jak to bude těžknout.
Pak už jen sprintíky pro radost. Nemám čas to rvát na 100, protože na to nejsem dost rozcvičený, nemám dost času na vydýchání mezi sériema, tak to jedu tak na 90% a narvu tam pár setů s cca 30 sekund pauzama a mizim. Lepší než nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 27, 2026 6:00 am Předmět: |
|
|
středa 26.8.
PŘÍTAHY S V.Č. - 8x60, 8-8-8-8-20 (AMRAP) s 67kg
BICEPS - 3x10 s 17kg ručkama
psychická náročnost tréningu: nižší
trénink trval: 28 minut
VÁHA - cca 75,7
Takže swiss bar jsem vyměnil za klasické přítahy. Přemýšlel jsem nad pendlay rows, ale zkusil sem klasiku a šla. Tady spodky nebyly prakticky cítit, přecejenom se můžu jakoby přirozeně pohoupnout/cheatnout a tím mít to tělo v přirozenější pozici. Ale absolutně dokonalé to není. Poslední dvacítka byla slušné páleníčko. Tipoval jsem se tak na 15 opáček, ale vyrval jsem to tam. Nicméně malinko tam spodky zad cítím. Do deloadu to dojedu a pak něco vymyslím...
PS: Tenhle druh tréninku mi dost vyhovuje, ale ještě tam budou obměny, cítím, že to není ono. Nicméně partii projedu jednou za 5dní a to mi stačí. Na druhou stranu ale co mám vymyslet když mám průměrně kolem 30 minut na trénink a často se tam doplazím polomrtvý, a do toho jsem v mírném kalorickém deficitu a snažím se ještě polmalilinku shodit, takže asi dobré v rámci možností...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|