|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: čt srpen 20, 2026 2:07 pm Předmět: |
|
|
20. srpna 2026, čtvrtek
HT W4 D4, polední, Form Factory Václavák
Pendlay rows:
4x 12x 80 kg, pauzy 3-3-4, hezky striktně dynamicky a postupně to těžklo
kupuji hruďák, na tenhle cvik se hodinky absolutně nechytají a zpoždění až 40 sekund je k ničemu
Shyby: (nadhmat naširoko)
4x 4x BW, pauzy 2 min., parodie, vůbec nebyla síla
Incline bench-press: (stopky na hrudi)
3x 12x 50 kg, pauzy 3 min., lehce
12x 60 kg, akorát
širší úchop v tomhle sklonu se nelíbil levému ramenu, tak jsem ho zúžil (malíčky na prstýnky) a činku pokládal trochu níže na hruď a už to šlo, začal jsem lehce, protože dvanáctky jsou dvanáctky a příště asi těch 60
Ramenostroj:
3x 12x 60 kg, pauzy 2 min., třetí sérií jsem vypálil zbytky ramen tak stačilo
Břicho: (zvedání nohou)
4x 12x BW, pauzy 2 min., čtvrtou sérii už jsem nevládal, akorát
čas 1:05 h
Běh na pásu: (vysoká aerobka)
indiánský, 4. tepová zóna 140-158, běh 12 km/h + chůze 6 km/h
16 min., 2.15 km, prům. tep 149, max 170, prům. výkon 332 W
chtěl jsem to sfouknout rychle, tak jsem do toho šlápnul, ale teda hezky jsem se zachýval, ovšem účel to splnilo a zátěž letěla nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út srpen 25, 2026 9:24 am Předmět: |
|
|
24. srpna 2026, pondělí
HT W5 D1, večerní, Form Factory Černý Most
Dřepy: (high-bar, opasek)
8x 60, 100, 120, 130 kg
4x 8x 140 kg, pauzy 4 min., byly potřeba, v závěru jsem to i musel prodýchnout
nebyla šťáva, tak jsem dal jenom bare miminum, které mě uspokojilo, poprvé na Čerňáku po rekonstrukci po té, co to převzalo FF, volný leg press byl takový divný a neměl jsem pocit, že ještě potřebuju ničit nohy, obě benčové lavice byly zabrané, s jednoručkama se mi tam mávat nechtělo, různých strojů hromada, ale vůbec mě nelákaly, takové echt komerční fitko, naštěstí tam byly dvě rozumné klece a v bývalé sekci "women only" snad další dvě, a tyhle prostory byly i ve večerních hodinách, kdy je ve fitku špička, úplně volné :D tedy skoro, když jsem končil, tak vedle přišli dva mladí a zběsilí, dali si osu na zarážky a začali pumpovat bicáky, eh... jinak jsem samozřejmě za tohle fitko rád, přes den jsem se nedostal a večer jsem mohl vyvézt holky, ty šly šopovat a já si zatím mohl dát relax ;)
váhovka 105 kg
Sauna:
10 min., malá, ale nová, pěkné dřevo, příjemně prohřátá, chybí ochlazování jenom obyč sprchy a křesílka místo lehátek
dnes si asi dám druhou půlku, benčíky a možná i nějaké kardio
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út srpen 25, 2026 4:15 pm Předmět: |
|
|
čtyři osmičky se 140kg, slušný objem se slušnou váhou
úplně si neumí představit, že bych do toho aktuálně šel
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|