|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: čt srpen 20, 2026 2:07 pm Předmět: |
|
|
20. srpna 2026, čtvrtek
HT W4 D4, polední, Form Factory Václavák
Pendlay rows:
4x 12x 80 kg, pauzy 3-3-4, hezky striktně dynamicky a postupně to těžklo
kupuji hruďák, na tenhle cvik se hodinky absolutně nechytají a zpoždění až 40 sekund je k ničemu
Shyby: (nadhmat naširoko)
4x 4x BW, pauzy 2 min., parodie, vůbec nebyla síla
Incline bench-press: (stopky na hrudi)
3x 12x 50 kg, pauzy 3 min., lehce
12x 60 kg, akorát
širší úchop v tomhle sklonu se nelíbil levému ramenu, tak jsem ho zúžil (malíčky na prstýnky) a činku pokládal trochu níže na hruď a už to šlo, začal jsem lehce, protože dvanáctky jsou dvanáctky a příště asi těch 60
Ramenostroj:
3x 12x 60 kg, pauzy 2 min., třetí sérií jsem vypálil zbytky ramen tak stačilo
Břicho: (zvedání nohou)
4x 12x BW, pauzy 2 min., čtvrtou sérii už jsem nevládal, akorát
čas 1:05 h
Běh na pásu: (vysoká aerobka)
indiánský, 4. tepová zóna 140-158, běh 12 km/h + chůze 6 km/h
16 min., 2.15 km, prům. tep 149, max 170, prům. výkon 332 W
chtěl jsem to sfouknout rychle, tak jsem do toho šlápnul, ale teda hezky jsem se zachýval, ovšem účel to splnilo a zátěž letěla nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út srpen 25, 2026 9:24 am Předmět: |
|
|
24. srpna 2026, pondělí
HT W5 D1, večerní, Form Factory Černý Most
Dřepy: (high-bar, opasek)
8x 60, 100, 120, 130 kg
4x 8x 140 kg, pauzy 4 min., byly potřeba, v závěru jsem to i musel prodýchnout
nebyla šťáva, tak jsem dal jenom bare miminum, které mě uspokojilo, poprvé na Čerňáku po rekonstrukci po té, co to převzalo FF, volný leg press byl takový divný a neměl jsem pocit, že ještě potřebuju ničit nohy, obě benčové lavice byly zabrané, s jednoručkama se mi tam mávat nechtělo, různých strojů hromada, ale vůbec mě nelákaly, takové echt komerční fitko, naštěstí tam byly dvě rozumné klece a v bývalé sekci "women only" snad další dvě, a tyhle prostory byly i ve večerních hodinách, kdy je ve fitku špička, úplně volné :D tedy skoro, když jsem končil, tak vedle přišli dva mladí a zběsilí, dali si osu na zarážky a začali pumpovat bicáky, eh... jinak jsem samozřejmě za tohle fitko rád, přes den jsem se nedostal a večer jsem mohl vyvézt holky, ty šly šopovat a já si zatím mohl dát relax ;)
váhovka 105 kg
Sauna:
10 min., malá, ale nová, pěkné dřevo, příjemně prohřátá, chybí ochlazování jenom obyč sprchy a křesílka místo lehátek
dnes si asi dám druhou půlku, benčíky a možná i nějaké kardio
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út srpen 25, 2026 4:15 pm Předmět: |
|
|
čtyři osmičky se 140kg, slušný objem se slušnou váhou
úplně si neumí představit, že bych do toho aktuálně šel
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt srpen 27, 2026 2:09 pm Předmět: |
|
|
27. srpna 2026, čtvrtek
HT W5 D2, polední, Form Factory Václavák
Bench-press: (stopky)
10, 10, 10, 12x 90 kg, pauzy 3-3-4 min., šlo to dobře, odpočinek asi tělu prospívá
Chest-press: (vsedě, rovně od těla)
12x 50, 57, 63, 63 kg, pauzy 2-2-3 min., menší vypalovačka
Motýlek:
12x 56, 56, 56, 63, pauzy 2 min., a ještě něco na doražení
Biceps: (vestoje, velká činka)
3x 12x 30 kg, pauzy 3 min., tři série stačily
čas 55 min.
Běh na pásu: (indiánský)
intervaly 5x (1 min. běh 10 km/h + 1 min. chůze 6 km/h)
10 min., 1.3 km, prům. tep 159 max 170, prům. výkon 297 W max 432 W
stačilo 10 minut a byla tam potřebná zátěž, tak jsem to dále nehrotil
dnes poprvé s hruďákem a ty peaky na konci sérií, to je nebe a dudy, tam, kde se hodinky u benčů a dalších tlakových cviků vůbec nechytaly, protože jsem byl čerstvý a peak na konci série trval dohromady 20 sekund než tepovka zase o 20 tepů padla, tak to hruďák všechno pochytal a hned po odložení činky jsem instantně viděl tepovou špičku než to šlo zase dolů a u bicáčků to zase krásně změřilo ty propady o 50 tepů po skončení série, takže výsledkem byl standardní tréninkový effort, který jsem u tréninku bez "velkých" cviků nikdy neměl, jsem zvědavý, co to naměří, až to budou dřepy nebo tahy ;) každopádně jsem spokojený, mezitréninkové srovnávání bude zase o hodně přesnější.
u běhu mi přibyly nové tréninkové metriky - ztráta rychlosti při kroku, tu mám docela vysokou, v průměru 21 cm/s, ale to je asi dáno i obyč botama a tím, že neumím pořádně běhat, ale další metrika - vyváženost kontaktu se zemí, mě potěšila, protože mi vyšlo 49.7 % L/50.3 % P, což je podle Garmin statistik optimální skore (+/- 0.5 %), ve kterém se nachází zhruba 40 % běžců a jsem fakt rád, že nemám žádnou velkou dysbalanci, zvláště, když to pravé koleno už bylo v servisu
| spekounP napsal: | | úplně si neumí představit, že bych do toho aktuálně šel |
ty by sis tam místo čtyř osmiček namazal pět desítek ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po srpen 31, 2026 9:56 am Předmět: |
|
|
29. srpna 2026, sobota
Cyklo:
25 km, nastoupáno 280 m
příjemná projížďka s dcerkou do Hostavic kolem zámku a pak k Hostivařské přehradě, tam jsme se zajeli občerstvit a když jsme zase vyrazili, tak jsem zjistil, že jedu zadním kolem po ráfku, přitom už od jara mám v plánu, že ten zadní, totálně sjetý plášť musím vyměnit, jo, karma je zdarma
tak jsem vytáhnul novou duši, kterou s sebou vždy vozím a zjistil, že ne každý ventilek projde tím otvorem, co mám v ráfku, eh...
ale protože slavný lovec Pampalini se nikdy nevzdává, zašátral jsem hluboko v útrobách své cestovní brašny, tušení mě nezklamalo a vylovil jsem KPZ aneb sadu na lepení duší, kterou už nevím kdy a kde jsem získal, ale to, že je památeční, se ukázalo jako dost podstatné
naštěstí jsme byli u vody, vedle nás jezírko, tak jsem duši nafouknul a hledal, kde nechal tesař díru a našel jsem hned dvě vedle sebe, tak jsem je krásně zalátal dvěma náplastmi, chvíli jsme počkali, kolo nafoukli a mohlo se jet
urazili jsme asi kilometr a opět jsem byl skoro na ráfku, takže nová rozborka, tentokrát už mnohem zkušeněji, sestup ze srázu k potoku Botič, tam už jenom chybělo, abych uklouznul a zahučel tam, a zjistil jsem, že jedna z náplastí úplně netěsní plus objevil jsem ještě třetí dírku, tak jsem znovu zalátal všechny tři a už to vypadalo dobře, lépe než předtím, počkal jsem delší dobu, doufouknul kolo a věřil, že s tímhle už to dojedeme
mno, ujeli jsme další kilometr a byl jsem totál na ráfku a dofukování nemělo smysl, tak jsem naznal, že KPZ byla spíše takovou psychickou podporou, že kdyby nestačila náhradní duše, takže žádný problém, máme lepení... inu, po téhle lekci provedu inventuru a dám přednost něčemu, co bude fungovat i v praxi
plán C, protože vždycky je potřeba mít nějaký plán, došli jsme pěšky k obchodnímu centru Hostivař, tam jsem zaparkoval kola i dcerku a vydal se potupně tramvají domů pro auto, pak ještě ježek v kleci, jak dostat dvě kola do kufru a pak už šťastný návrat domů
ale bylo fajn, že docela velký kus jsme stihli ušlápnout a že jsem si mohl vyzkoušet všechny záchranné plány v situaci, kdy zase o tolik nešlo, dcerka sice zažila trochu stresu, ale i to k životu patří a časem se to zúročí
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po srpen 31, 2026 10:16 am Předmět: |
|
|
30. srpna 2026, neděle
HT W5 D3, dopolední, Extrifit Gym Pardubice , Magumi, Carmelita a já
Čelní dřepy: (opasek)
6x 10x 90 kg, rpe 7-8, pauzy 4 min.
fakt jsem byl rád, že tam má Magumi napsáno na dnešek jenom 90, protože nic těžkého se mi zvedat nechtělo, a ještě když jsme skončili, tak říká, že to jel bez opasku, že ten si bere až na ty těžší váhy :)
CG bench-press: (cca 40 cm, stopky)
4x 10x 80 kg, pauzy 3 min.
Magumi šel dělat Bulhary s 60 kg činkou na zádech, tak jsem mu popřál hodně štěstí a šel vyzkoušet venkovní část posilovny, lavice na benč super jenom jsem musel drátěným kartáček odrbat zrezivělou osu, abych něco nechytnul při benčování do oka :)
Stroj na přítahy:
4x 8x 65 kg, pauzy 2 min.
eh, tak tady jsem se na Magumiho nechytal, měl tam 85 kg a tahal jak mašina
Stroj na zadek:
4x 10x 90 kg, pauzy 4 min., deset opáček na každou nohu
tohle byl zajímavý stroj, protože izoloval prakticky všechny ostatní svaly
Motýlek:
4x 10-12x 55 kg, pauzy 3 min.
tady už mi došla šťáva...
...a pak už jsem jenom seděl a koukal na Magumiho tri-sety a pěti-sety a dokonce i kardio jsem si odpustil s tím, že zítra je taky den
vyvezl jsem rodinku do Pardubic a při té příležitosti jsem navštívil Magumiho i Carmelitu na jejich základně (nebo to bylo naopak a jel jsem si s nima zacvičit a při té příležitosti jsem vyvezl rodinku? :)
mají to tam parádní, takové množství strojů úplně na všechno jsem ještě nikde neviděl, u části jsem vůbec netušil na co, a jak se do toho nastupuje, ale krom toho i profi klece, lavice a platformy, takže si každý najde to svoje
probíhalo to asi tak, že když jsem přišel, tak už Magumi hodinu cvičil, pak jsem si dal dvě hodinky s ním, než jsem odpadnul, a pak ještě hodinu koukal, jak pořád cvičí, načež řekl, že to zkrátí a závěrečný pěti-set si dá pouze jednu sérii :D
Carmelita si tam poctivě jela to svoje, vypadá teď skvěle a takový morál obou k tréninku i dietě jim můžu jenom závidět
doufám, že se zase brzo naskytne možnost je navštívit ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po srpen 31, 2026 1:41 pm Předmět: |
|
|
31. srpna 2026, pondělí
kardio, polední, Form Factory Václavák
Běh na pásu: (indiánský)
* warm-up 1 min. chůze 6 km/h
* intervaly 11x (1 min. běh 8, 9, 10, 11, 12, 12, ... km/h + 1 min. chůze 6 km/h)
* cool-down 1 min. chůze 6 km/h
24 min., 3.3 km, prům. tep 150 max 177 (HRmax), prům. výkon 295 W max 467 W, zátěž 181
včera už na kardio nebyla chuť ani šťáva, tak jsem si ho dal dnes a šlo to skvěle (když před tím není silový trénink), pomalu jsem navyšoval rychlost a po 7 intervalech a 14 minutách už by to z hlediska zátěže stačilo, ale říkal jsem si, že když je motor zahřátý a zbylo ještě nějaké palivo, je škoda toho nevyužít a přidal jsem 8. interval, pak 9. a pak ještě 10. a to už jsem po skončení na hodinkách zahlédl tepovku 175 (nevěděl jsem, že už taky stihly zaznamenat 176) a řekl si, že dám ještě jeden a zkusím hitnout své HRmax, což má být právě těch 176, povedlo se, tak jsem si s pocitem dobře odvedené práce odfrknul a po ukončení tréninku viděl, že tam dokonce padlo 177, rpe 9.5, protože mít motivaci, tak tam asi ještě interval byl
od zítřka by v několika fitkách FF měly skončit prázdninové rekonstrukce, zvláště wellnessů, tak to půjdu postupně omrknout
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út září 01, 2026 3:38 pm Předmět: |
|
|
1. září 2026, úterý , první školní den, začíná meteorologický podzim
HT W5 D4, polední, Form Factory Václavák
Mrtvý tah: (opasek, trhačky)
8, 6, 6, 6x 180 kg, rpe 9.5, pauzy 5-5-6 min., tepovka skákala jenom na 155, ale dechovka ve čtvrté sérii 38 brpm
to byl zase nápad, už od rána jsem měl nutkání, že budu tahat 180 kg, zcela logické, když jsem před dvěma týdny tahal osmičky se 160, že, a mezitím nenastaly žádné okolnosti, které by zavdávaly důvod k takovému optimismu, a že zkusím první sérii 8-10 opakování (10 :D) a druhou třeba ještě 8, no, hned první série mě vrátila na zem, bylo jasné, že deset opáček nedám a kdybych zkusil ubojovat deváté, tak mě to bude stát extrémně sil a na další série nezbyde, ve druhé sérii to bylo podobné po šesti opáčkách, možná bych sedmé dal, ale teď už se priorita změnila na zmírnit fiasko a zkusit udržet alespoň ty šestky, třetí série byla kritická, ale když jsem ji zvládl, tak to byla motivace sebrat na čtvrtou sérii vše, co se dalo, včetně další minuty na prodloužení pauzy a když jsem po čtyřech opáčkách viděl, že páté tam ještě bude, ale to je tak všechno, tak jsem hlavu rovnou naprogramoval na "ještě dvě" a pak si to klidně polož. dobrý to bylo, ale zatáhnout si někdy čtyři osmičky by taky nebylo špatný ;)
Military press: (stopky na hrudi)
4x 8x 60 kg, pauzy 3 min., dynamika
prakticky jsem mohl jít do šatny už po tazích, ale dát si tlaky bylo příjemné, trochu to rozdýchat a srovnat metabolismus
čas 52 min., TE 2.0/1.8, zátěž 47
váhovka 105.7 kg, prázdniny jsou v čudu, doba režimová nastává
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st září 02, 2026 1:29 pm Předmět: |
|
|
2. září 2026, středa
plavčo, polední, Form Factory Vršovická
Bazén: (14 m)
intervaly 4x 14 m (56 m) kraul, pauzy 20-30 sekund
560 m, 18:40 min., čas pohybu 14:28, prům. tempo pohybu 2:35, prům. tep 134 max 153
chtěl jsem dát vysokou aerobku a povedlo se, i když je to teda bída, 1:20 min. plavu a pak to půl minuty rozdýchávám
po včerejšku "hezky" cítím bedra a hamstringy, takže to asi nějaký efekt mělo
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|