Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 445, 446, 447

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 28, 2026 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cohen: Divím sa, že nespomínaš lýtka

FULLBODY

Trap bar rows:
1x10x20kg
1x10x50kg
3x10x80kg
1x10x100kg wow, okej

Superset
Kladka - príťahy jednoručne:

4x10x40kg
+
Incline jednoručky:

1x10x20kg
1x10x42kg
3x8x42kg

Superset
Sťahovanie kladky zhora široký úchop:

4x12x60g
+
Larsen press:

1x10x20kg
4x12x80kg

Superset
Predkopávanie:

1x20x25kg
3x20x50kg
+
Výpony s SSB:

1x20x74kg
3x20x124kg + 3x20xBW

Superset
Zakopávanie:

3x12x50kg
+
SSB drepy:

1x10x24kg
1x10x74kg
1x1x129kg belt on
3x10x129kg

Triset
Tricepsová kladka:

2x12x40kg
+
Upažovanie s jednoručkami:

2x12x12kg
+
Kladivové zdvihy:

2x12x12kg

Hodnotenie tréningu: No to zas bola galiba. Pridal som prakticky všade, ale poďme poporade.
Trap bar rows sa celkom suverénne stávajú mojím obľúbeným cvikom na chrbát. Šetrí to spodný chrbát a zároveň to triafa pekne tú medzilopatkovú časť, ktorú mám takú mizernú. 80ka mi prišla nejaká ľahká, tak som na konci skúsil, či dám aspoň šesť opakovaní so stovkou. A puf, desať. Tak to vidím, že budúci týždeň už môžem pracovné robiť rovno so stovkou a bude to stále super. Veľká radosť vo mne!

No a potom už začalo peklo supersetov. Našťastie už nie sú také pekelné horúčavy, plus som zapol ventilátor (ktorý som pri odchode zabudol vypnúť, KURVA! Bye bye powerbanka, toto ju vycucne. Ale má dobrú kapacitu, môže ventilátorovať do zajtra rána spokojne) a tak sa to dalo slušne udýchať.
Tlaky na šikmej som zopakoval presne ako minulý týždeň. Je to zloba, strašne rýchlo ma tam vypína. Ale dobojoval som to poctivo. Na rovnej lavici som potom pridal váhu aj opakovania, lebo som mocný a všetko. Pumpa úplne strašidelná.
Na kladke zhora som pridal desať kilo.

No a potom nohy. To už prestávala všetka sranda, hlavne, keď došlo na drepy. Napriek tomu som pridal 5kg. Ale ah jaj, oťaželo to veľmi a musel som sa mocno premáhať medzi sériami Navyše v poslednej sérii sa mi otočil pussy pad, ktorý je na tej tyčke a celé mi to tak tvrdo sadlo na trapézy, že som si skoro sadol. Paradoxne ma to ale celkom nakoplo a navyše mi prišlo, že mám trochu nižšie ťažisko a získal som lepší balans Možno pussypad nabudúce úplne vyhodím a uvidíme.
Každopádne teda pridané a poctivo odmakané nohy takto na záver.

A na úplný koniec triset, lebo zajtra som s deckami hneď od rána a nestíham si ísť zacvičiť ramená a ruky. Ale aj keď som sa snažil, baterky už boli vybité a tak som len minimalizoval straty

Bomba tréning, ale som hotový!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 445, 446, 447
Rychle na stránku:

Přejdi na: