LOWER + TRICEPS
Triset
Výpony v legpresse:
1x20x80kg
4x20x130kg
+
Výpony SSB:
1x10x74kg
4x10x154kg
+
Oslie výpony:
5x20
Superset
Predkopávanie:
1x20x25kg
3x12x60kg
+
SL DL:
1x12x70kg
3x12x110kg
Superset
Legpress:
4x15x180kg
+
Highbar drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg belt on
1x1x120kg
1x1x150kg
Highbar drepy:
4x6x150kg
Close grip benchpress:
1x10x20kg
1x10x70kg
3x10x85kg
Reverse grip benchpress:
3x8x70kg
Hodnotenie tréningu: Stále zasrané dusno a horúco. V gyme totálna sauna, samozrejme ventilátor kaput, keďže som ho naposledy zabudol vypnúť a vycucol som si na ňom baterky úplne do mŕtva a tak na mňa nehybne pozeral a nepomáhal.
Takže som už pri výponoch mal tričko skrz naskrz mokré. Toto má jedinú výhodu, nikdy mi na tréningu netreba chcať, všetka voda ide von skrz potné žľazy

Na rozdiel od zimy, keď je chladno a vlhko a medzi sériami musím vybiehať vonku ochcávať kriaky.
Na SSB výpony som pridal, lebo som silák a mám lýtka ako hrom.
Desať kilo som pridal aj na SL DL. Neviem, čo som požral, ale cítil som sa podozrivo pri sile, všetko mi bolo mega ľahké, aj predkopávanie lietalo úplne mega. Tempo svižné, všetko sa mi darilo, nebyť toho, že to bol tréning na Sahare, tak by to bolo 10/10.
Našťastie mám svoj starý dobrý vertikálny legpress, ten ma vždy postaví nohami... do vzduchu. Ale bol to veľmi rýchly reality check

Prvá séria kým sa rozhýbala, panečku... Potom už to bolo lepšie, ale musel som dávať v každej sérii pauzy na predýchanie a skonsolidovanie a setup a tak. To už je celkom seriózna váha a občas, keď spod toho vyliezam, premýšľam, či má to zariadenie nejaký váhový limit. Až to raz prepísknem, môže to byť celkom nepríjemná smrť. Ale hádam mám k tomu ešte ďaleko, zatiaľ nepozorujem nič zvláštne a mašina baví dobre.
Ale nohy už boli celkom dobité a morál tiež.
Jedným som si bol istý, dnes nepôjdem čelňáky. Na to som fakt už nemal gule. Rozhodol som sa otestovať golfák, ktorý sa podozrivo zlepšil. Tak som naložil na zadné highbar drepy - rozcvičovacie série som dokonca robil v supersete s legpressom.
A nakoniec sa mi sila nejak zázrakom vrátila - stále som bol ohavne spotený ako latexový psík na Pride, lapal som po dychu ako čerstvo vylovený kapor a cítil som sa ako pirátsky kapitán, lebo som mal drevené nohy - ale sila bola. Robil som drepy po asi mesiaci či dvoch, bolo divné si to hodiť na chrbát, ale svalová pamäť išla bomby, takže všetko krásne, hladko, kolená bezbolestné, chrbát podržal, technika krásna, hĺbka poctivá. Myslím, že čo sa sily týka, zvládol by som to, aj keby som priložil desať kilo. Čo sa kyslíka a spotenosti týka, zvládol by som ležať na zemi.
Na záver pumpa na triceps - na close grip bench som pridal 5 kilo a na reverse grip som už pochopil odoberanie zo stojanu a tam som zvýšil z 50 na 70 kilo a bavilo ma to.
Extrémne suprový tréning!