| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
secan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
cha cha

|
Zaslal: so listopad 18, 2006 2:28 pm Předmět: |
|
|
Mluvime o tom samem ?
oranzova krabice s napisem Glukopur... sezenes v kazdy vetsi samosce
ve 3/4 litru vody toho rozmicham 50 + 50g proteinu... s trochou zurivosti mi na dne nic nezbyde
|
|
| nahoru |
|
 |
secan

|
Zaslal: so listopad 18, 2006 2:32 pm Předmět: sacharidy |
|
|
glukoza=glukopur?preco miesas az 50g glukozy s protakom?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so listopad 18, 2006 2:35 pm Předmět: Re: sacharidy |
|
|
| secan napsal: | | glukoza=glukopur?preco miesas az 50g glukozy s protakom? |
a proc ne? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
secan

|
Zaslal: so listopad 18, 2006 2:42 pm Předmět: sacharidy |
|
|
tak ja momentalne uzivam protein 80perc.a miesam ho bez glukozy,chyba? raz som pocul od jedneho veduceho fitka ze podavanie glukozy pred treningom znizuje hladinu inzulinu a testorenu  co je na tom pravdy neviem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 2:46 pm Předmět: |
|
|
a ja som zas pocul, ze zajtra pride mikulas _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so listopad 18, 2006 3:46 pm Předmět: |
|
|
To fifty-fifty myslim po treninku.
O testosteronu vim prd.
A nevim kolik (mozna uz tech 50g nebo vic..) glukozy pred treninkem by vedlo k hypoglykemii
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 5:55 pm Předmět: Re: sacharidy |
|
|
| secan napsal: | zatrepat zatrepes ale aj tak ti vacsina ostane na spodu |
ja mam z jednoty premiesal som a vsetko sa rozpustilo.
inak ked som exol 0,5litra vody tak mi bolo nie velmi dobre
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 8:31 pm Předmět: |
|
|
inak moze mat glukoza vplyv na silu a vydrz lebo dnes na drep som dal o asi 10 kil viac ako normalne a urobil som o 2 serie viac ako normalne.
normalne urobim 10 serii a pri 10 som skoro mrtvy dnes 12 a bol som jak sfetovany este by som dal aj 4 asi. a potom uzky bench v superserii so stahovanim kladky na triceps 5*10op. a este stale som bol vesely. co inak som fakt mrtvy
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 8:36 pm Předmět: |
|
|
virde to co tu popisujes neni vlyv glukozy na silu ale na vytrvalost ... na to bezpochyby vlyv ma ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 8:42 pm Předmět: |
|
|
inak dal som aj o 10 kil viac ako normalne ale to nevadi.
mne sa ta glukoza zacina pacit. a dokonca mi ju mama plati takze nemusim si kupovat sam gainery atd (to si musim platit sam a na to chybaju prostriedky). ale spotrebujem to moc rychlo snad jedina nevyhoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
zirafoopicak
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 6:18 pm Předmět: |
|
|
čus, koupil jsem si MM 4000, chci dávat 300g denně s mlýkem - neplynou z toho nějaký zdravotní rizika? - když je na obalu napsáno 150g/den v jedné až dvou dávkách, jde mi o to nahradit část pevného jídla
dík za odpovědi
moje parametry: výška 182, váha cca 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 6:31 pm Předmět: |
|
|
| zirafoopicak napsal: | čus, koupil jsem si MM 4000, chci dávat 300g denně s mlýkem - neplynou z toho nějaký zdravotní rizika? - když je na obalu napsáno 150g/den v jedné až dvou dávkách, jde mi o to nahradit část pevného jídla
dík za odpovědi
moje parametry: výška 182, váha cca 90 |
neplynu, ale robis blbost, ked nahradzas jedlo megamassom _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |