|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wescoast

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | já už se nebudu nic psát, přišlo mi pm od neznámého uživatele, jestli nechci koupit CEE za velmi levné ceny
Bože , jen dneska jsem dva prodal |
A ještě něco prodáváš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 5:35 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: |
A ještě něco prodáváš? |
To byla taková legrace a náhoda, jinak jsem skutečně jen 100% student, žadné vekslování, neboj
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: út srpen 21, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Marcus.Das napsal: | tak ted sem taky koupil za docela levny peniz ( neco pres 400 ) 300g CEE od BIOTECHu...ale predtim sem zkousel jenom monohydrat-takze bych chtel pozadat o radu jak na davkovani ( pokud mozno kdy? jak? a kolik? )
A jenom tak pro informaci -jak zafungoval CEE vam?? Nevim co bych mel cekat-ale monohydrat mi zafungoval skvele...
diky za odpovedi |
1. není CEE v kapslích?
2. není na krabičce CEE od Biotechu návod kdy a kolik brát? |
To answ.1- no neni no...
To answ.2-jasne ze je...jenom mi prijde trosku zavadejici-urcite bude jina davka pro 55 kilovou divku, jina pro 90 kiloveho chlapa a jina pro 130 kiloveho dinosaura-me by spis zajimal pomer g CEE / kg telesne vahy
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Marcus.Das napsal: |
To answ.1- no neni no...
To answ.2-jasne ze je...jenom mi prijde trosku zavadejici-urcite bude jina davka pro 55 kilovou divku, jina pro 90 kiloveho chlapa a jina pro 130 kiloveho dinosaura-me by spis zajimal pomer g CEE / kg telesne vahy |
když už tak "to ask"
Answer 1 - to slyším poprvé, ještě jsem neviděl CEE v prášku volně v pixle
Answer 2 - musíš postupně zvyšovat, až to budeš cítit - začni doporučenými 2 tbl.před a 2 po a pak v případě tvé vyšší váhy a požadovaného lepšího účinku zvyšuj...Ale nevím, jak a čím to odměříš, když máš prášek
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 6:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Marcus.Das napsal: | tak vyrobce rika odmerit to proste lzickou:D:D sakra-mame v priborniku 3 velikosti lzicek...kdo se v tom ma vyznat
btw-jo sem debil-jasne ze to melo byt stylem ask 1. a ne answ.1.
jinak-vahove sem nekde kolem 92-93 takze...myslis ze udelam chybu kdyz dam tak +-3g pred a 3g po treninku? |
co zkazíš tím, když t vyzkoušíš? Nemáš 29.září Olympii, ne? Tak máš čas experimentovat..Začni na gramu před a gramu po a zvyšuj....
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Marcus.Das
|
Zaslal: st srpen 22, 2007 7:01 am Předmět: |
|
|
Jej ted si me potesil-ja ho jeste nerozdelaval-nechavam si ho az na GVT zacatkem zari...ale dik za informaci-ja uz vsemozne vymyslel jak to vezmu do skoly na zvazeni na poradne vahy:D:D:Dl
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 8:23 am Předmět: |
|
|
Ahoj , prave citam tie clanky o kreatine co su tu v uvode a nieje mi celkom jasne davkovanie takze to zhrniem :
1.tyzden - 20g (to je mi jasne)
Ja som chcel brat kreatin v udrziavacej fáze dva mesiace a to dvakrát denne po 5 g. Mohlo by to tak byť ???
Odpovecte pls niekto skúsený , ďakujem ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 9:05 am Předmět: |
|
|
| Jusso napsal: | Ahoj , prave citam tie clanky o kreatine co su tu v uvode a nieje mi celkom jasne davkovanie takze to zhrniem :
1.tyzden - 20g (to je mi jasne)
Ja som chcel brat kreatin v udrziavacej fáze dva mesiace a to dvakrát denne po 5 g. Mohlo by to tak byť ???
Odpovecte pls niekto skúsený , ďakujem .. |
2 mesice jsou moc. A na ten hlavni dotaz mi borec Freiman odpovedel na strance predchozi
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 11:07 am Předmět: |
|
|
Dobre , takze budem davat 2x5g pre udrzanie... Ako je to teda v ten netreningovy den ??
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 11:12 am Předmět: |
|
|
| Jusso napsal: | | Dobre , takze budem davat 2x5g pre udrzanie... Ako je to teda v ten netreningovy den ?? |
pro udrzeni staci brat 5g jednou denne...ale dva mesice je moc....pokud mas nasycovaci fazu 1 tyden, tak udrzovaci dej 2-3 tydny......pak dej mesic volno a muzes jit znovu stejne
|
|
| nahoru |
|
 |
Jusso

|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 11:25 am Předmět: |
|
|
ok,tak to spravim tak a v ten netreningovi den normalne 5g a v treningovy tiez len tych 5g ale ak je lebsie dat 10g povecte.
Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|