KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já už se nebudu nic psát, přišlo mi pm od neznámého uživatele, jestli nechci koupit CEE za velmi levné ceny

Bože , jen dneska jsem dva prodal
wescoast

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
já už se nebudu nic psát, přišlo mi pm od neznámého uživatele, jestli nechci koupit CEE za velmi levné ceny

Bože , jen dneska jsem dva prodal

A ještě něco prodáváš?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wescoast napsal:

A ještě něco prodáváš?

To byla taková legrace a náhoda, jinak jsem skutečně jen 100% student, žadné vekslování, neboj
Marcus.Das

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Marcus.Das napsal:
tak ted sem taky koupil za docela levny peniz ( neco pres 400 ) 300g CEE od BIOTECHu...ale predtim sem zkousel jenom monohydrat-takze bych chtel pozadat o radu jak na davkovani ( pokud mozno kdy? jak? a kolik? )
A jenom tak pro informaci -jak zafungoval CEE vam?? Nevim co bych mel cekat-ale monohydrat mi zafungoval skvele...
diky za odpovedi

1. není CEE v kapslích?
2. není na krabičce CEE od Biotechu návod kdy a kolik brát?

To answ.1- no neni no...
To answ.2-jasne ze je...jenom mi prijde trosku zavadejici-urcite bude jina davka pro 55 kilovou divku, jina pro 90 kiloveho chlapa a jina pro 130 kiloveho dinosaura-me by spis zajimal pomer g CEE / kg telesne vahy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marcus.Das napsal:

To answ.1- no neni no...
To answ.2-jasne ze je...jenom mi prijde trosku zavadejici-urcite bude jina davka pro 55 kilovou divku, jina pro 90 kiloveho chlapa a jina pro 130 kiloveho dinosaura-me by spis zajimal pomer g CEE / kg telesne vahy

když už tak "to ask"

Answer 1 - to slyším poprvé, ještě jsem neviděl CEE v prášku volně v pixle
Answer 2 - musíš postupně zvyšovat, až to budeš cítit - začni doporučenými 2 tbl.před a 2 po a pak v případě tvé vyšší váhy a požadovaného lepšího účinku zvyšuj...Ale nevím, jak a čím to odměříš, když máš prášek
Petey

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Marcus.Das napsal:

To answ.1- no neni no...

když už tak "to ask"

Answer 1 - to slyším poprvé, ještě jsem neviděl CEE v prášku volně v pixle
Answer 2 - musíš postupně zvyšovat, až to budeš cítit - začni doporučenými 2 tbl.před a 2 po a pak v případě tvé vyšší váhy a požadovaného lepšího účinku zvyšuj...Ale nevím, jak a čím to odměříš, když máš prášek

Aj ja som to pocul prvykrat,ale vygooglil som to,a ma pravdu,je aj prasok divne...
Marcus.Das

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak vyrobce rika odmerit to proste lzickou:D:D sakra-mame v priborniku 3 velikosti lzicek...kdo se v tom ma vyznat
btw-jo sem debil-jasne ze to melo byt stylem ask 1. a ne answ.1.
jinak-vahove sem nekde kolem 92-93 takze...myslis ze udelam chybu kdyz dam tak +-3g pred a 3g po treninku?
Freimen

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marcus.Das napsal:
tak vyrobce rika odmerit to proste lzickou:D:D sakra-mame v priborniku 3 velikosti lzicek...kdo se v tom ma vyznat
btw-jo sem debil-jasne ze to melo byt stylem ask 1. a ne answ.1.
jinak-vahove sem nekde kolem 92-93 takze...myslis ze udelam chybu kdyz dam tak +-3g pred a 3g po treninku?

co zkazíš tím, když t vyzkoušíš? Nemáš 29.září Olympii, ne? Tak máš čas experimentovat..Začni na gramu před a gramu po a zvyšuj....
secret78

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

preskovy je presne ten od biotechu.....ten co mam ja...a je v tem odmerka mala plastova
Marcus.Das

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2007 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jej ted si me potesil-ja ho jeste nerozdelaval-nechavam si ho az na GVT zacatkem zari...ale dik za informaci-ja uz vsemozne vymyslel jak to vezmu do skoly na zvazeni na poradne vahy:D:D:Dl
Jusso

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj , prave citam tie clanky o kreatine co su tu v uvode a nieje mi celkom jasne davkovanie takze to zhrniem :
1.tyzden - 20g (to je mi jasne)
Ja som chcel brat kreatin v udrziavacej fáze dva mesiace a to dvakrát denne po 5 g. Mohlo by to tak byť ???
Odpovecte pls niekto skúsený , ďakujem ..
Číča

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jusso napsal:
Ahoj , prave citam tie clanky o kreatine co su tu v uvode a nieje mi celkom jasne davkovanie takze to zhrniem :
1.tyzden - 20g (to je mi jasne)
Ja som chcel brat kreatin v udrziavacej fáze dva mesiace a to dvakrát denne po 5 g. Mohlo by to tak byť ???
Odpovecte pls niekto skúsený , ďakujem ..

2 mesice jsou moc. A na ten hlavni dotaz mi borec Freiman odpovedel na strance predchozi
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Jusso

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobre , takze budem davat 2x5g pre udrzanie... Ako je to teda v ten netreningovy den ??
henno

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jusso napsal:
Dobre , takze budem davat 2x5g pre udrzanie... Ako je to teda v ten netreningovy den ??

pro udrzeni staci brat 5g jednou denne...ale dva mesice je moc....pokud mas nasycovaci fazu 1 tyden, tak udrzovaci dej 2-3 tydny......pak dej mesic volno a muzes jit znovu stejne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jusso

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok,tak to spravim tak a v ten netreningovi den normalne 5g a v treningovy tiez len tych 5g ale ak je lebsie dat 10g povecte.
Dik
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: