|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
slug
|
Zaslal: po září 03, 2007 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Freimen hadač napsal: |
tož ty studie id vás si prostuduju a udělám si vlastní názor, to teď asi nevyřešíme...
Jinak bych čekal přesně opačný postoj - že já, mladý študák, tu budu šermovat se studiemi a grafy a vy, zkušení kozáci, tu budete argumentovat svými zkušenostmi...
Nevím, jaká informace je cennější - získaná grafem z jedné studie univerzity v US a nebo empriricky prověřený fakt??? |
hádej hádej hadači, pač ti síly nestačí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: po září 03, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
| slug napsal: | | Freimen hadač napsal: |
tož ty studie id vás si prostuduju a udělám si vlastní názor, to teď asi nevyřešíme...
Jinak bych čekal přesně opačný postoj - že já, mladý študák, tu budu šermovat se studiemi a grafy a vy, zkušení kozáci, tu budete argumentovat svými zkušenostmi...
Nevím, jaká informace je cennější - získaná grafem z jedné studie univerzity v US a nebo empriricky prověřený fakt??? |
hádej hádej hadači, pač ti síly nestačí |
jojo, ty tomu rozumíš nejlépe, promiň, od tebe se toho mám ještě hodně co učit
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 03, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | jsem překvapený, že mi chcete namluvit, že to, co je psané černé na bílém je svaté, čekal bych, že vás zkušenost naučila, že je lepší věřit, tomu, co jste si sami vyzkoušeli, než tomu, co někdo někde napsal...
O tom celém je tahle debata... |
a ty jsi vyzkoušel rozmíchat do vody kreatin a zjistil jsi, že se rozpadl během půl hodiny na kreatinin - to má být ta tvoje vlastní zkušenost? _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 03, 2007 3:17 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | Freimen napsal: | jsem překvapený, že mi chcete namluvit, že to, co je psané černé na bílém je svaté, čekal bych, že vás zkušenost naučila, že je lepší věřit, tomu, co jste si sami vyzkoušeli, než tomu, co někdo někde napsal...
O tom celém je tahle debata... |
a ty jsi vyzkoušel rozmíchat do vody kreatin a zjistil jsi, že se rozpadl během půl hodiny na kreatinin - to má být ta tvoje vlastní zkušenost? |
mluvím o Crealkatechu, takže i když je to obyčejná jedlá sůl, tak i ten malý posun pH nahoru, co způsobila, udělal obrovský efekt a tedy měl na stabilitu kreatinu daleko větší efekt, než tvrdí vaše studie...
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 03, 2007 3:21 pm Předmět: |
|
|
tož kurva šak se tu celou dobu bavíme o jedné studii, která říká, že kreatin se ve vodě rozpadne na kreatinin až za bůhvíjak dlouho! a tu jsi popřel! _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 03, 2007 3:21 pm Předmět: |
|
|
a já jsem mimochodem taky zastánce Krealkalynu. _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 03, 2007 3:23 pm Předmět: |
|
|
| babovka napsal: | | tož kurva šak se tu celou dobu bavíme o jedné studii, která říká, že kreatin se ve vodě rozpadne na kreatinin až za bůhvíjak dlouho! a tu jsi popřel! |
a dokud jí důkladně neprostuduju, tak jí bud popírat dál, prostě ne vždy to, co je někde napsané platí...
Mimochodem na čem bylo celá léta založené tvrzení, ať se kreatin nerozmíchává do zásoby ve vodě???
To se výrobce jeden den dobře vyspal a začal to o tom tvrdit, nebo tahle teze má taky studijní podklad z dřívějších let od také atestované laboratoře také v Americe???
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 03, 2007 3:24 pm Předmět: |
|
|
ale jak říkám, teď to nevyřešíme, rád se o tom pobavím, až prostuduju podklady
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po září 03, 2007 3:27 pm Předmět: |
|
|
Kúpil som CEE.Tablety po 800mg.Na obale píšu 3-4 2x denne.Dám 2 ráno nalačno, 2 pred tréningom.Je to ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po září 03, 2007 3:46 pm Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Kúpil som CEE.Tablety po 800mg.Na obale píšu 3-4 2x denne .Dám 2 ráno nalačno, 2 pred tréningom.Je to ok? |
To znamena: bud 2x denne 3 tablety,alebo 2x4 tablety. |
Dik za pomoc
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 03, 2007 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | babovka napsal: | | tož kurva šak se tu celou dobu bavíme o jedné studii, která říká, že kreatin se ve vodě rozpadne na kreatinin až za bůhvíjak dlouho! a tu jsi popřel! |
a dokud jí důkladně neprostuduju, tak jí bud popírat dál, prostě ne vždy to, co je někde napsané platí...
Mimochodem na čem bylo celá léta založené tvrzení, ať se kreatin nerozmíchává do zásoby ve vodě???
To se výrobce jeden den dobře vyspal a začal to o tom tvrdit, nebo tahle teze má taky studijní podklad z dřívějších let od také atestované laboratoře také v Americe??? |
třeba je to ze stejného pramenu moudrosti, jakože protisměrné kladky rýsujou prsa. _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po září 17, 2007 10:16 am Předmět: |
|
|
na kreatinin existují analyzátory...pokud někdo z vás má známýho v laborce...může donést vzorek "před" a "po" a analyzátor mu to s přesností na mmoly/litr řekne...na to není potřeba studie žádné univerzity...dokonce se u nás konstruuje močovej proužek - tj. semikvantita na kreatinin...dřív se tvrdilo, že kreatin ( monohydrát ) se rozkládá na kreatinin v tekutině řádově do jedné hodiny....některé studie naznačují, že je to dýl...určitě záleží na složení roztoku, inkubační teplotě a hlavně na pH...pokud je to ve vodě - těžko říct...tvrdilo se, že je ve vodném roztoku nestabilní...teď se tvrdí že je megastabilní pomalu v sírovce...počítám, že za pět let bude zase vše jinak...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 17, 2007 10:17 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | na kreatinin existují analyzátory...pokud někdo z vás má známýho v laborce...může donést vzorek "před" a "po" a analyzátor mu to s přesností na mmoly/litr řekne...na to není potřeba studie žádné univerzity...dokonce se u nás konstruuje močovej proužek - tj. semikvantita na kreatinin...dřív se tvrdilo, že kreatin ( monohydrát ) se rozkládá na kreatinin v tekutině řádově do jedné hodiny....některé studie naznačují, že je to dýl...určitě záleží na složení roztoku, inkubační teplotě a hlavně na pH...pokud je to ve vodě - těžko říct... tvrdilo se, že je ve vodném roztoku nestabilní...teď se tvrdí že je megastabilní pomalu v sírovce...počítám, že za pět let bude zase vše jinak ... |
přesně tak!!!!!!!!!!!!
Proto jsem prostě k současným výsledkům skeptický
Pěkně jsi to napsal
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: po září 17, 2007 10:24 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | na kreatinin existují analyzátory...pokud někdo z vás má známýho v laborce...může donést vzorek "před" a "po" a analyzátor mu to s přesností na mmoly/litr řekne...na to není potřeba studie žádné univerzity...dokonce se u nás konstruuje močovej proužek - tj. semikvantita na kreatinin...dřív se tvrdilo, že kreatin ( monohydrát ) se rozkládá na kreatinin v tekutině řádově do jedné hodiny....některé studie naznačují, že je to dýl...určitě záleží na složení roztoku, inkubační teplotě a hlavně na pH...pokud je to ve vodě - těžko říct...tvrdilo se, že je ve vodném roztoku nestabilní...teď se tvrdí že je megastabilní pomalu v sírovce...počítám, že za pět let bude zase vše jinak... |
ty v té laborce tuším děláš, tak to můžeš udělat sám, a potvrdit nebo vyvrátit to... každopádně ty sám vědecké studie pokládáš za velice směrodatné, takže určitě nebudeš tvrdit, že to hoši z téhle studie zfalšovali (a proč by to taky dělali...) _________________ Jeleň
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|