KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
slug

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen hadač napsal:

tož ty studie id vás si prostuduju a udělám si vlastní názor, to teď asi nevyřešíme...
Jinak bych čekal přesně opačný postoj - že já, mladý študák, tu budu šermovat se studiemi a grafy a vy, zkušení kozáci, tu budete argumentovat svými zkušenostmi...
Nevím, jaká informace je cennější - získaná grafem z jedné studie univerzity v US a nebo empriricky prověřený fakt???

hádej hádej hadači, pač ti síly nestačí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slug napsal:
Freimen hadač napsal:

tož ty studie id vás si prostuduju a udělám si vlastní názor, to teď asi nevyřešíme...
Jinak bych čekal přesně opačný postoj - že já, mladý študák, tu budu šermovat se studiemi a grafy a vy, zkušení kozáci, tu budete argumentovat svými zkušenostmi...
Nevím, jaká informace je cennější - získaná grafem z jedné studie univerzity v US a nebo empriricky prověřený fakt???

hádej hádej hadači, pač ti síly nestačí

jojo, ty tomu rozumíš nejlépe, promiň, od tebe se toho mám ještě hodně co učit
babovka

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
jsem překvapený, že mi chcete namluvit, že to, co je psané černé na bílém je svaté, čekal bych, že vás zkušenost naučila, že je lepší věřit, tomu, co jste si sami vyzkoušeli, než tomu, co někdo někde napsal...

O tom celém je tahle debata...

a ty jsi vyzkoušel rozmíchat do vody kreatin a zjistil jsi, že se rozpadl během půl hodiny na kreatinin - to má být ta tvoje vlastní zkušenost?
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Freimen napsal:
jsem překvapený, že mi chcete namluvit, že to, co je psané černé na bílém je svaté, čekal bych, že vás zkušenost naučila, že je lepší věřit, tomu, co jste si sami vyzkoušeli, než tomu, co někdo někde napsal...

O tom celém je tahle debata...

a ty jsi vyzkoušel rozmíchat do vody kreatin a zjistil jsi, že se rozpadl během půl hodiny na kreatinin - to má být ta tvoje vlastní zkušenost?

mluvím o Crealkatechu, takže i když je to obyčejná jedlá sůl, tak i ten malý posun pH nahoru, co způsobila, udělal obrovský efekt a tedy měl na stabilitu kreatinu daleko větší efekt, než tvrdí vaše studie...
babovka

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tož kurva šak se tu celou dobu bavíme o jedné studii, která říká, že kreatin se ve vodě rozpadne na kreatinin až za bůhvíjak dlouho! a tu jsi popřel!
babovka

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a já jsem mimochodem taky zastánce Krealkalynu.
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
tož kurva šak se tu celou dobu bavíme o jedné studii, která říká, že kreatin se ve vodě rozpadne na kreatinin až za bůhvíjak dlouho! a tu jsi popřel!

a dokud jí důkladně neprostuduju, tak jí bud popírat dál, prostě ne vždy to, co je někde napsané platí...
Mimochodem na čem bylo celá léta založené tvrzení, ať se kreatin nerozmíchává do zásoby ve vodě???
To se výrobce jeden den dobře vyspal a začal to o tom tvrdit, nebo tahle teze má taky studijní podklad z dřívějších let od také atestované laboratoře také v Americe???
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale jak říkám, teď to nevyřešíme, rád se o tom pobavím, až prostuduju podklady
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kúpil som CEE.Tablety po 800mg.Na obale píšu 3-4 2x denne.Dám 2 ráno nalačno, 2 pred tréningom.Je to ok?
hruda

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron Lung Power napsal:
Kúpil som CEE.Tablety po 800mg.Na obale píšu 3-4 2x denne .Dám 2 ráno nalačno, 2 pred tréningom.Je to ok?

To znamena: bud 2x denne 3 tablety,alebo 2x4 tablety.
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hruda napsal:
Iron Lung Power napsal:
Kúpil som CEE.Tablety po 800mg.Na obale píšu 3-4 2x denne .Dám 2 ráno nalačno, 2 pred tréningom.Je to ok?

To znamena: bud 2x denne 3 tablety,alebo 2x4 tablety.

Dik za pomoc
babovka

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
babovka napsal:

a dokud jí důkladně neprostuduju, tak jí bud popírat dál, prostě ne vždy to, co je někde napsané platí...
Mimochodem na čem bylo celá léta založené tvrzení, ať se kreatin nerozmíchává do zásoby ve vodě???
To se výrobce jeden den dobře vyspal a začal to o tom tvrdit, nebo tahle teze má taky studijní podklad z dřívějších let od také atestované laboratoře také v Americe???

třeba je to ze stejného pramenu moudrosti, jakože protisměrné kladky rýsujou prsa.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na kreatinin existují analyzátory...pokud někdo z vás má známýho v laborce...může donést vzorek "před" a "po" a analyzátor mu to s přesností na mmoly/litr řekne...na to není potřeba studie žádné univerzity...dokonce se u nás konstruuje močovej proužek - tj. semikvantita na kreatinin...dřív se tvrdilo, že kreatin ( monohydrát ) se rozkládá na kreatinin v tekutině řádově do jedné hodiny....některé studie naznačují, že je to dýl...určitě záleží na složení roztoku, inkubační teplotě a hlavně na pH...pokud je to ve vodě - těžko říct...tvrdilo se, že je ve vodném roztoku nestabilní...teď se tvrdí že je megastabilní pomalu v sírovce...počítám, že za pět let bude zase vše jinak...
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
na kreatinin existují analyzátory...pokud někdo z vás má známýho v laborce...může donést vzorek "před" a "po" a analyzátor mu to s přesností na mmoly/litr řekne...na to není potřeba studie žádné univerzity...dokonce se u nás konstruuje močovej proužek - tj. semikvantita na kreatinin...dřív se tvrdilo, že kreatin ( monohydrát ) se rozkládá na kreatinin v tekutině řádově do jedné hodiny....některé studie naznačují, že je to dýl...určitě záleží na složení roztoku, inkubační teplotě a hlavně na pH...pokud je to ve vodě - těžko říct... tvrdilo se, že je ve vodném roztoku nestabilní...teď se tvrdí že je megastabilní pomalu v sírovce...počítám, že za pět let bude zase vše jinak ...

přesně tak!!!!!!!!!!!!

Proto jsem prostě k současným výsledkům skeptický

Pěkně jsi to napsal
babovka

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
na kreatinin existují analyzátory...pokud někdo z vás má známýho v laborce...může donést vzorek "před" a "po" a analyzátor mu to s přesností na mmoly/litr řekne...na to není potřeba studie žádné univerzity...dokonce se u nás konstruuje močovej proužek - tj. semikvantita na kreatinin...dřív se tvrdilo, že kreatin ( monohydrát ) se rozkládá na kreatinin v tekutině řádově do jedné hodiny....některé studie naznačují, že je to dýl...určitě záleží na složení roztoku, inkubační teplotě a hlavně na pH...pokud je to ve vodě - těžko říct...tvrdilo se, že je ve vodném roztoku nestabilní...teď se tvrdí že je megastabilní pomalu v sírovce...počítám, že za pět let bude zase vše jinak...

ty v té laborce tuším děláš, tak to můžeš udělat sám, a potvrdit nebo vyvrátit to... každopádně ty sám vědecké studie pokládáš za velice směrodatné, takže určitě nebudeš tvrdit, že to hoši z téhle studie zfalšovali (a proč by to taky dělali...)
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: