|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jedete je? |
| Ano |
|
39% |
[ 84 ] |
| Ne |
|
38% |
[ 83 ] |
| Občas |
|
21% |
[ 47 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
Conan

|
Zaslal: čt únor 19, 2004 6:58 pm Předmět: Čelní dřepy |
|
|
Tak v ramci HST jedu celni drepy, 15 opakovani s pouhymi 80kg, ale mam to ho plny kecky.
1) mam problem to tak dlouho udrzet.
2) to bylo dneska nejhorsi, skoro se dusim. Nejak mi to tlaci na krk...
Chce to vic je trenovat, ale pokud mate nejaky vychytavky tak sem s tim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Miguelito

|
Zaslal: čt únor 19, 2004 7:32 pm Předmět: |
|
|
15 OPAKOVANI TEMPEM 2-0-4 S 80 KILY??? TO SE TI ZDA UBOHE???
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: čt únor 19, 2004 8:06 pm Předmět: |
|
|
hlavne si vem neklouzavy tricko at ti to nesjizdi..
a drz rovny zada,asi se trochu zaklanis kdyz ti to pada na krk.
ale 80 kilo je dost,to ja nedam *16*
|
|
| nahoru |
|
 |
Rimmer
|
Zaslal: čt únor 19, 2004 10:32 pm Předmět: |
|
|
2 elrubio - chtel bych te videt, jak se pri celnich drepech zaklanis.
Neni to vubec malo, 80 kg po 15. Chce to hlavne zvyknout si na to, udrzet zada a lokty drzet nahoru. Pri drepu se hlavou zaklonit, at te to nuti drzet zada.
Jaky mas pri tom uchop?
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: čt únor 19, 2004 10:38 pm Předmět: |
|
|
S 80 kilama udelam tak 3 opakovani a pak to musim polozit protoze mi to lisuje ramena...zkousel sem pod osu dat molitany ale je to na nic...takze bych se taky rad dozvedel kam presne osu polozit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rimmer
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: čt únor 19, 2004 11:16 pm Předmět: |
|
|
No tak tihle to maji na co polozit
Drzim to tim druhym uchopem - krizovym. Tenhle mi nesel.
Mozna si i trochu tlacim na krkavice tema rukama...
A rozhodne se u toho nezaklanim, to uz bych lezel pod osou
Problem je fakt udrzet tak dlouho lokty rovne _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: pá únor 20, 2004 5:49 am Předmět: |
|
|
Jo jo, jedu, jsou super, myslim si, že to je bomba, určitě po nich neroste tolik prdel a td., čelní jedu tak se 150kg v sérii, ale občas si připadám, že se udusim, ale zas nejedu tolik opakování
|
|
| nahoru |
|
 |
MateBoban
|
Zaslal: pá únor 20, 2004 6:39 am Předmět: |
|
|
čelné necvičím, radšej dám hackendrep na prístroji, kde sa môžem sústrediť na techniku.
|
|
| nahoru |
|
 |
jajaja
|
Zaslal: pá únor 20, 2004 7:58 am Předmět: |
|
|
Ja je cvicim jen obcas, protoze kdyz ta cinka tlaci na krk, tak se to neda udejchat.  Ale proti tomu se asi neda nic delat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: pá únor 20, 2004 9:02 am Předmět: |
|
|
Já jsem je začal cvičit v rámci GVT, zdá se mi že lépe zabírají; člověk se nemůže tak předklánět. Úchop mám tak, že držím lokty před sebou, ruce překřížené a dlaněma si před krkem přidržuiju činku, aby nesklouzla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: pá únor 20, 2004 9:23 am Předmět: |
|
|
conane, jeste si stezuj. 80kg celne a 15x, ty vole, to je naloz jak svina
celni jsem nikdy nejel, vlastne priznam se, ze vubec nevim, k cemu je tato modifikace drepu dobra - tj. rozdil od std. drepu, krom toho, ze ty celni jsou vyrazne asi tezsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: pá únor 20, 2004 9:29 am Předmět: |
|
|
| BenX napsal: | conane, jeste si stezuj. 80kg celne a 15x, ty vole, to je naloz jak svina
celni jsem nikdy nejel, vlastne priznam se, ze vubec nevim, k cemu je tato modifikace drepu dobra - tj. rozdil od std. drepu, krom toho, ze ty celni jsou vyrazne asi tezsi... | Řekl bych, že tě nutí jet poctivěji, nemůžeš se tak předklánět, takže to zabírá tam, kde má, tzn. netaháš to třeba zadkem, ale jenom nohama (to "jenom" berte s rezervou). Taky nemusíš (nemůžeš) dávat takovou váhu, takže to tak neničí záda, klouby... Minimálně jako změna je to super.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: pá únor 20, 2004 12:35 pm Předmět: |
|
|
jo ta zaklonena hlava je dulezita,cumet nahoru
ja je jezdim jednou tydne ( nohy jinak 2x tydne) asi 4s a po tom hackeny na dodelani..pri celnich drepech krasne citim kvadricepsy,prijde mi ze tolik nezabira hambac a prdel..
( BTW. jinak pri nich mam rad sparinga za zady,ale to i pri normalnich drepech. jednou sem jel sam drepy a zustal dole se 120 kily na zadech..asi minutu jsem tam sedel a premejslel co s tim . pak jsem to odhodil za sebe a pribehla holka vod beru at si tolik nenakladam kdyz to tak musim hazet na zem a nicit jim podlahu - asi mela pravdu :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|