|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jedete je? |
| Ano |
|
39% |
[ 84 ] |
| Ne |
|
38% |
[ 83 ] |
| Občas |
|
21% |
[ 47 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
Blackmoon

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
Vsak to nevadi, ze to mas na trapezech. Na deltech to vetsinou jezdi lifteri.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
matejkorvin

|
|
| nahoru |
|
 |
bjohny

|
Zaslal: čt prosinec 27, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | skus rozsirit uchop a drzat do bezpalcovym uchopom. |
toto som skusil a iba o malicko lepsie, ked rozsirim este viac tak uz mam pocit ze sa mi cinka zosmykne _________________ Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!!
[img:3c884ec79f]http://www.t-nation.com/img/tnationArt/banners/tbanner_f.jpg[/img:3c884ec79f]
|
|
| nahoru |
|
 |
joeart

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 10:04 am Předmět: |
|
|
| bjohny napsal: | | matejkorvin napsal: | | skus rozsirit uchop a drzat do bezpalcovym uchopom. |
toto som skusil a iba o malicko lepsie, ked rozsirim este viac tak uz mam pocit ze sa mi cinka zosmykne |
nestaci ju len drzat .. treba ju tlacit do deltov jak keby si ju na sebe chcel ohnut...
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 10:23 am Předmět: |
|
|
Mám jí položenou na deltech, rukama jen přidržuju - v podstatě konečkama prstů...Není na tom nic složitého, chce to si jenom zvyknout a najít si tu správnou polohu.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
bjohny

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 3:22 pm Předmět: |
|
|
tlacim, problem mam len so zapastiami _________________ Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!!
[img:3c884ec79f]http://www.t-nation.com/img/tnationArt/banners/tbanner_f.jpg[/img:3c884ec79f]
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 5:31 pm Předmět: |
|
|
to preto, lebo sa ti nedrzi sama, pada ti a tlaci ti na zapastia.Treba trochu cviku a skusania.Ked som zacinal robit drepy s osou na deltach tak ma tiez boleli zapastia.Potom som skratka nasiel tu spravnu poziciu. _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
bjohny

|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 8:49 pm Předmět: |
|
|
dufam ze mas pravdu a ono to raz pojde  pripada mi to smiesne ked benchujem bez bandazi a na drepy si ich davam _________________ Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 5:23 am Předmět: |
|
|
Jasne ze to pujde, mne poprve celni drepy prisly taky trochu jako sci-fi a pak jsem si zvykl. Dnes mne pripada skoro nemyslitelne, aby mne ta cinka vypadla, to leda v pripade, ze se budu predklanet.
Dam ruce krizem, cinku vrazim na na delty az jakoby ke krku a jeste ji jako pojistku pevne sevru prstama, takze vypadnout nemuze. Horsi je, kdyz se ti zacne prevazovat na jednu stranu, to se dost blbe vyrovnava.
|
|
| nahoru |
|
 |
bjohny

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 11:30 am Předmět: |
|
|
Drapere mi sme to tu trocha prekrutili na pwl stajl drepy s cinkou na deltoch  celne drzim klasicky vzpieracsky a mam istotu na 100% _________________ Dej Vám Pánbůh nebe plné dřepů!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 29, 2007 11:36 am Předmět: |
|
|
| bjohny napsal: | Drapere mi sme to tu trocha prekrutili na pwl stajl drepy s cinkou na deltoch celne drzim klasicky vzpieracsky a mam istotu na 100% |
aha no to je fuk, tak mam o prispevek navic :)
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
Zaslal: út březen 01, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
Pri celnich drepoch mavam neprijemny tlak do hlavy. Dychanie som mal zvladnute, aspon som si myslel. Co myslite, moze tam byt ina pricina, napriklad vychadzajuca z krcnej chrbtice, z necviku kedze celne drepy som dlho necvicil...Chcel by som ich aktivne zaradovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: út březen 01, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
A jakej je rozdíl mezi čelníma a normálnima dřepama?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
Zaslal: út březen 01, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
prenasas zataz viac na kvadricepsy a menej zatazujes spodny chrbat, tak v kocke
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|