|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
trin
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:22 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Trin: podívej, já sem jednu dobu pil víc než teď, a čím víc toho žereš a piješ, čím víc máš roztaženej žaludek, tím víc toho pak subjektivně chceš do sebe dostat, to je moje zkušenost. A byl sem schopnej sežrat kilo jídla na posezení. Ale právě tím jak je Dragon v dietě bych spíš chápal kdyby chtěl mít žaludek víc smrsknutej, aby ten hlad tak často neměl a stačily mu menší porce, co jí. | [/quote]
v dietě při spalování tuků je hodně vody víc než třeba
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mik.cz

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Mik: Jasně, ale bavili sme se o tréninku v posilovně, Dragon jezdí chvilku na kole a pak posiluje, to prostě by mělo být míň náročný, než kdyby jel hodinu a půl v kuse dravou aerobku .
10 piv za večer dám, ale to není asi Dragonův běžnej případ, má dietku:). A tu kofolu sem si občas vzal, když sem spěchal na trénink a neměl doma nic jinýho po ruce co by mělo v sobě cukry. Ale nechme to být:).
Trin: podívej, já sem jednu dobu pil víc než teď, a čím víc toho žereš a piješ, čím víc máš roztaženej žaludek, tím víc toho pak subjektivně chceš do sebe dostat, to je moje zkušenost. A byl sem schopnej sežrat kilo jídla na posezení. Ale právě tím jak je Dragon v dietě bych spíš chápal kdyby chtěl mít žaludek víc smrsknutej, aby ten hlad tak často neměl a stačily mu menší porce, co jí. |
ja si myslim ze dragon ma hodne tvrdej trenal, teda ja to vim... lidi co na to nejsou moc nauceni tak se i poblijou... takze nevim jestli jsi nekdy neco podobynho vubec zkousel..protoze pak bys mozna vic pil i ty.. a ma i celkem slusnou aerobku.. no a jinac mi to tady prijde jak ve filmu samotari... same by a kdyby... proste proc resime neco co se natyka nas samotnych?? naspis kolik vypijes ty behem trenalu a jak dlouho cvicis ten trenal a co pijes a to staci a bude to mozna mnohem prinosnejsi pro toto forum nez to co tady resime. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
Naposledy upravil Mik.cz dne ne březen 09, 2008 1:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
Dragon: takže 4 litry za hodinu a půl? Já neříkám že to je nutně špatně pro každýho, to je jen chytání za slovíčka a špatná interpretace. Mě zajímalo proč tolik. Za hodinu a půl tancování zvládnu dvakrát propit dvě různý trička tak, že z nich ždímáš vodu:). Potím se opravdu extrémně a to není ke chlubení, to je spíš vliv nějaký pochybný funkce štítný žlázy a obezity  . Proto mě překvapuje že ty, hubenej kluk  , máš 4 litry za hodinu a půl jako normu. Ale zase - život je plnej překvapení  .
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:25 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Trine, sereme na to, seš na fóru zaregistrovanej chvilku, pokud nejseš ten typ co má potřebu si měnit pořád nicky, takže máš asi ještě pocit, že je potřeba tady verbálně onanovat a exhibovat, chytat za slovíčka a pičovat:). Není, takže to berme za debatu bez konce, nemá cenu abych ti na špatně vytržený citace z kontextu něco odepisoval. |
podle mě jsou důležitější zkušenosti a zdravej rozum, než to, jak dlouho jsem tady zaregistrovanej ale máš pravdu-sereme na to...dnes jediný s čím od tebe souhlasím
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:25 pm Předmět: |
|
|
LJ prober se ... ja se nechodim protahovat...a na rotopedu/orbitreku mam aerobky vic nez dost...ta aerobka je vetsinou vic nez slusna 45minutovka.. pri treningu mam na sobe 3 vrstvy, pri aerobce 4 ... vypotim toho vic nez dost _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:28 pm Předmět: |
|
|
Dragon: 4 vrstvy, to možná bude ono:). A sme tam, kde sem chtěl být. Já mám jednu a je to moc:). Já neříkám že se flákáš. Možná ty 4 vrstvy a zvýšená termogeneze, k tomu jestli ještě dáváš nějakej kofein nebo efko, tak to pak ty 4 litry si dokážu představit i na sobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:38 pm Předmět: |
|
|
Mik: Když se zeptám proč pít víc než tělo potřebuje a kolik tak tělo vlastně potřebuje, tak odpovědi můžou být třeba protože cvičím nakoplej jak fredka ve 4 vrstvách a dřu jako prase, ty 4 litry vypotím a předcházím tak dehydrataci. Odpovědi na jiný otázky mi nepomůžou  , třeba to že sem nikdy necvičil tvrdě nebo že se potíš víc než já, v tom bych ani soutěži nechtěl  . Peace.
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:44 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Mik: Když se zeptám proč pít víc než tělo potřebuje a kolik tak tělo vlastně potřebuje, tak odpovědi můžou být třeba protože cvičím nakoplej jak fredka ve 4 vrstvách a dřu jako prase, ty 4 litry vypotím a předcházím tak dehydrataci. Odpovědi na jiný otázky mi nepomůžou , třeba to že sem nikdy necvičil tvrdě nebo že se potíš víc než já, v tom bych ani soutěži nechtěl . Peace. |
tak ještě jednou...
| citace: | citace:
PROČ pít víc vody než tělo potřebuje
jak víš kolik vody čí tělo potřebuje?
citace:
Kdyby mi Dragon třeba vysvětlil, že se opravdu potí jako prase a ty 4 litry vypotí, tak to jako prevenci dehydratace beru
kdo říká, že to co vypiješ zase vypotíš? myslíš, že v těle žádná voda nezůstává? |
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:47 pm Předmět: |
|
|
necetl jsem to cele ale souhlasim s LJ ze 4litry za trenal je opravdu moc..... a nejakejch 8l vody denne se mne zda ze to telu uz taky moc nepomaha....
normalni doktor ti rekne 2-3litry denne (takze 4-5l se da) vic uz se mne zda kontraprodktivni..... je to jen muj nazor podle selskyho rozumu docela by mne zajimal nazor sportovniho doktora....
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | necetl jsem to cele ale souhlasim s LJ ze 4litry za trenal je opravdu moc..... a nejakejch 8l vody denne se mne zda ze to telu uz taky moc nepomaha....
normalni doktor ti rekne 2-3litry denne (takze 4-5l se da) vic uz se mne zda kontraprodktivni..... je to jen muj nazor podle selskyho rozumu docela by mne zajimal nazor sportovniho doktora.... |
jistě to Dragon nepije proto, že by ho to bavilo...ale proto, že má při trénálu pocit žízně...tudíš to znamená, že si tělo samo o vodu říká a je pak úplně jedno jestli v nějakých tabulkách se píše 2-3 litry nebo 4-5litrů...
navíc když někdo přijímá víc bílkovin (což snad každej sportovec) tak musí i mnohem víc pít...k tomu si přičti zvýšený pocení, okolní teplotu (vodou se tělo chladí), velkou tělesnou námahu a pak není problém se na tolik litrů denně dostat...
a taky hraje roli tělesná hmotnost jak tady už někdo psal....jasně, že 50kg kluk vypije míň, než 100kg
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 2:03 pm Předmět: |
|
|
trin: už to nech bejt, m4l myslím má s pocením a námahou taky svoje zkušenosti  , je to fighter, já mám 96kg a ujišťuju tě že je to o 20kg víc, než bych jako tanečník měl mít  , takže asi oba víme, jaký to je, když je člověk velkej, tělo si o vodu žádá, ale otázka opravdu byla úplně jiná - říká si to tělo o 4l nebo je to jen pocit a zvyk nebo třeba důsledek diety a nějakejch podpůrnejch prostředků?
Já žeru denně víc bílkovin než Dragon, protože nejsem v dietě a žeru si jak prase, to asi i m4l, je to velkej kluk, takže ty tvoje trefný argumenty dou všechny úplně mimo. Byla tady jasně položená otázka a pokládaj ji lidi, co nemají 50kg a nejí 100gB denně, položili ji lidi, co sou dost možná tlustší než Dragon, žerou víc než Dragon, tráví aerobkou pokud zrovna jako já nemají pauzu víc času než Dragon. A je to opravdu věc empyrie, já to nezažil a zajímalo mě proč někdo tolik vody potřebuje, nic víc nic míň.
Mě by hlavně zajímalo, když to furt máš potřebu tak dotahovat, jaký máš zkušenosti s nějakou náročnější aerobkou při sto kilech ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 2:10 pm Předmět: |
|
|
LJ vyser se radsi na to...vis hovno...a ze mas vic bilkovin nez ja?? nauc se pocitat _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne březen 09, 2008 2:14 pm Předmět: |
|
|
Sežer mě, pusíku  . Hlavně si pamatuj, že i když já byl ten hubenej a ty ten tlustej sem dal na boxerovi víc  .
Já jídelníček nepíšu, raději, takže nevím kde to bereš. Držím se kolem 250g denně, když mám hody, de to výš. Kolik máš ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|