piti pri treninku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - piti pri treninku  Úvodní stránka -> Začátečníci -> piti pri treninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Trin: podívej, já sem jednu dobu pil víc než teď, a čím víc toho žereš a piješ, čím víc máš roztaženej žaludek, tím víc toho pak subjektivně chceš do sebe dostat, to je moje zkušenost. A byl sem schopnej sežrat kilo jídla na posezení. Ale právě tím jak je Dragon v dietě bych spíš chápal kdyby chtěl mít žaludek víc smrsknutej, aby ten hlad tak často neměl a stačily mu menší porce, co jí.
[/quote]

v dietě při spalování tuků je hodně vody víc než třeba
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mik.cz

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Mik: Jasně, ale bavili sme se o tréninku v posilovně, Dragon jezdí chvilku na kole a pak posiluje, to prostě by mělo být míň náročný, než kdyby jel hodinu a půl v kuse dravou aerobku .

10 piv za večer dám, ale to není asi Dragonův běžnej případ, má dietku:). A tu kofolu sem si občas vzal, když sem spěchal na trénink a neměl doma nic jinýho po ruce co by mělo v sobě cukry. Ale nechme to být:).

Trin: podívej, já sem jednu dobu pil víc než teď, a čím víc toho žereš a piješ, čím víc máš roztaženej žaludek, tím víc toho pak subjektivně chceš do sebe dostat, to je moje zkušenost. A byl sem schopnej sežrat kilo jídla na posezení. Ale právě tím jak je Dragon v dietě bych spíš chápal kdyby chtěl mít žaludek víc smrsknutej, aby ten hlad tak často neměl a stačily mu menší porce, co jí.

ja si myslim ze dragon ma hodne tvrdej trenal, teda ja to vim... lidi co na to nejsou moc nauceni tak se i poblijou... takze nevim jestli jsi nekdy neco podobynho vubec zkousel..protoze pak bys mozna vic pil i ty.. a ma i celkem slusnou aerobku.. no a jinac mi to tady prijde jak ve filmu samotari... same by a kdyby... proste proc resime neco co se natyka nas samotnych?? naspis kolik vypijes ty behem trenalu a jak dlouho cvicis ten trenal a co pijes a to staci a bude to mozna mnohem prinosnejsi pro toto forum nez to co tady resime.

Naposledy upravil Mik.cz dne ne březen 09, 2008 1:26 pm, celkově upraveno 1 krát
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dragon: takže 4 litry za hodinu a půl? Já neříkám že to je nutně špatně pro každýho, to je jen chytání za slovíčka a špatná interpretace. Mě zajímalo proč tolik. Za hodinu a půl tancování zvládnu dvakrát propit dvě různý trička tak, že z nich ždímáš vodu:). Potím se opravdu extrémně a to není ke chlubení, to je spíš vliv nějaký pochybný funkce štítný žlázy a obezity . Proto mě překvapuje že ty, hubenej kluk , máš 4 litry za hodinu a půl jako normu. Ale zase - život je plnej překvapení .
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Trine, sereme na to, seš na fóru zaregistrovanej chvilku, pokud nejseš ten typ co má potřebu si měnit pořád nicky, takže máš asi ještě pocit, že je potřeba tady verbálně onanovat a exhibovat, chytat za slovíčka a pičovat:). Není, takže to berme za debatu bez konce, nemá cenu abych ti na špatně vytržený citace z kontextu něco odepisoval.

podle mě jsou důležitější zkušenosti a zdravej rozum, než to, jak dlouho jsem tady zaregistrovanej ale máš pravdu-sereme na to...dnes jediný s čím od tebe souhlasím
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ prober se ... ja se nechodim protahovat...a na rotopedu/orbitreku mam aerobky vic nez dost...ta aerobka je vetsinou vic nez slusna 45minutovka.. pri treningu mam na sobe 3 vrstvy, pri aerobce 4 ... vypotim toho vic nez dost
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dragon: 4 vrstvy, to možná bude ono:). A sme tam, kde sem chtěl být. Já mám jednu a je to moc:). Já neříkám že se flákáš. Možná ty 4 vrstvy a zvýšená termogeneze, k tomu jestli ještě dáváš nějakej kofein nebo efko, tak to pak ty 4 litry si dokážu představit i na sobě.
Mik.cz

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Dragon: takže 4 litry za hodinu a půl? Já neříkám že to je nutně špatně pro každýho, to je jen chytání za slovíčka a špatná interpretace. Mě zajímalo proč tolik. Za hodinu a půl tancování zvládnu dvakrát propit dvě různý trička tak, že z nich ždímáš vodu:). Potím se opravdu extrémně a to není ke chlubení, to je spíš vliv nějaký pochybný funkce štítný žlázy a obezity . Proto mě překvapuje že ty, hubenej kluk , máš 4 litry za hodinu a půl jako normu. Ale zase - život je plnej překvapení .

hele ja mam po rodicich taky poceni jak prase.. teda spis po otci.. a reknu ti kdybych si mel menit tricka po propoconi tak muzu davat tak 3 jen u drepu.. takze tohle je
je taky otazka jestli mas 60kg nebo 130kg..
myslim si ze ty se spis chytas kazdyho slovicka a myslim si ze to fakt nema cenu..
Mik.cz

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prdim na to jdu se nazrat a dat si dalsi litr vody...
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik: Když se zeptám proč pít víc než tělo potřebuje a kolik tak tělo vlastně potřebuje, tak odpovědi můžou být třeba protože cvičím nakoplej jak fredka ve 4 vrstvách a dřu jako prase, ty 4 litry vypotím a předcházím tak dehydrataci. Odpovědi na jiný otázky mi nepomůžou , třeba to že sem nikdy necvičil tvrdě nebo že se potíš víc než já, v tom bych ani soutěži nechtěl . Peace.
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Mik: Když se zeptám proč pít víc než tělo potřebuje a kolik tak tělo vlastně potřebuje, tak odpovědi můžou být třeba protože cvičím nakoplej jak fredka ve 4 vrstvách a dřu jako prase, ty 4 litry vypotím a předcházím tak dehydrataci. Odpovědi na jiný otázky mi nepomůžou , třeba to že sem nikdy necvičil tvrdě nebo že se potíš víc než já, v tom bych ani soutěži nechtěl . Peace.

tak ještě jednou...

citace:
citace:
PROČ pít víc vody než tělo potřebuje

jak víš kolik vody čí tělo potřebuje?

citace:
Kdyby mi Dragon třeba vysvětlil, že se opravdu potí jako prase a ty 4 litry vypotí, tak to jako prevenci dehydratace beru

kdo říká, že to co vypiješ zase vypotíš? myslíš, že v těle žádná voda nezůstává?
m4l

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

necetl jsem to cele ale souhlasim s LJ ze 4litry za trenal je opravdu moc..... a nejakejch 8l vody denne se mne zda ze to telu uz taky moc nepomaha....

normalni doktor ti rekne 2-3litry denne (takze 4-5l se da) vic uz se mne zda kontraprodktivni..... je to jen muj nazor podle selskyho rozumu docela by mne zajimal nazor sportovniho doktora....
trin

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
necetl jsem to cele ale souhlasim s LJ ze 4litry za trenal je opravdu moc..... a nejakejch 8l vody denne se mne zda ze to telu uz taky moc nepomaha....

normalni doktor ti rekne 2-3litry denne (takze 4-5l se da) vic uz se mne zda kontraprodktivni..... je to jen muj nazor podle selskyho rozumu docela by mne zajimal nazor sportovniho doktora....

jistě to Dragon nepije proto, že by ho to bavilo...ale proto, že má při trénálu pocit žízně...tudíš to znamená, že si tělo samo o vodu říká a je pak úplně jedno jestli v nějakých tabulkách se píše 2-3 litry nebo 4-5litrů...
navíc když někdo přijímá víc bílkovin (což snad každej sportovec) tak musí i mnohem víc pít...k tomu si přičti zvýšený pocení, okolní teplotu (vodou se tělo chladí), velkou tělesnou námahu a pak není problém se na tolik litrů denně dostat...
a taky hraje roli tělesná hmotnost jak tady už někdo psal....jasně, že 50kg kluk vypije míň, než 100kg
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trin: už to nech bejt, m4l myslím má s pocením a námahou taky svoje zkušenosti , je to fighter, já mám 96kg a ujišťuju tě že je to o 20kg víc, než bych jako tanečník měl mít , takže asi oba víme, jaký to je, když je člověk velkej, tělo si o vodu žádá, ale otázka opravdu byla úplně jiná - říká si to tělo o 4l nebo je to jen pocit a zvyk nebo třeba důsledek diety a nějakejch podpůrnejch prostředků?

Já žeru denně víc bílkovin než Dragon, protože nejsem v dietě a žeru si jak prase, to asi i m4l, je to velkej kluk, takže ty tvoje trefný argumenty dou všechny úplně mimo. Byla tady jasně položená otázka a pokládaj ji lidi, co nemají 50kg a nejí 100gB denně, položili ji lidi, co sou dost možná tlustší než Dragon, žerou víc než Dragon, tráví aerobkou pokud zrovna jako já nemají pauzu víc času než Dragon. A je to opravdu věc empyrie, já to nezažil a zajímalo mě proč někdo tolik vody potřebuje, nic víc nic míň.

Mě by hlavně zajímalo, když to furt máš potřebu tak dotahovat, jaký máš zkušenosti s nějakou náročnější aerobkou při sto kilech ty.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ vyser se radsi na to...vis hovno...a ze mas vic bilkovin nez ja?? nauc se pocitat
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sežer mě, pusíku . Hlavně si pamatuj, že i když já byl ten hubenej a ty ten tlustej sem dal na boxerovi víc .

Já jídelníček nepíšu, raději, takže nevím kde to bereš. Držím se kolem 250g denně, když mám hody, de to výš. Kolik máš ty?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - piti pri treninku Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: