piti pri treninku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - piti pri treninku  Úvodní stránka -> Začátečníci -> piti pri treninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ChickenEater

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

at si kazdy pije mnozstvi,ktere mu sedi, nepit pri treninku je ale chyba..

FREI: muzes nam vysvetlit,jak jsi to myslel s tou termogenezi? chapu,ze tuk funguje zaroven jako izolace a ze kdyz je telo vystovavovane chladu,tak ma tendenci si ho drzet a taky pripoustim,ze za vetsi teploty muze metabolismus tuku probihat lepe,..
termogeneze se ale zvysuje prave naopak,kdyz je telo vystavene chladu a chce zvysit svou teplotu.. nebo to pri tomhle treninku ma fungovat jinak?
m4l

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik.cz napsal:
smetak napsal:
Black Dragon napsal:
Orbitrek? Boxovaci pytel?? muze byt??

A dělal si to sám, nebo někde řízeně v klubu, kde prostě makáš naplno?

Já bych se prostě zeblil vypít na tréninku, byť i průběžně 2 litry vody.

A sakra já se s váma vůbec nechci hádat:-)

Trénujeme každej jinak, hlavně děláme jiný sporty.

Pro mě je to, co řekne trenér svatý .

a to je ta chyba...

Mik.cz: ty snad taky delas nejakej boj. sport???? jak muzes rict ze je tohle chyba??? ty musis trenerovi maximalne verit a to ve vsem....... trener pro tebe musi bejt buh. rekne ze udelas tohle udelas tohle. rekne ze se poblijes tak se poblijes...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
Mik.cz: ty snad taky delas nejakej boj. sport???? jak muzes rict ze je tohle chyba??? ty musis trenerovi maximalne verit a to ve vsem....... trener pro tebe musi bejt buh. rekne ze udelas tohle udelas tohle. rekne ze se poblijes tak se poblijes...

Ano..presne tak .. a to nejenom v bojovym sportu ... Frei mi rekne, co a jak mam delat, tak to tak udelam..
Mik.cz

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
Mik.cz napsal:
smetak napsal:
Black Dragon napsal:

a to je ta chyba...

jo delal jsem kick 3 roky.. a kdyz mi nekdo bude radit cokoliv ale ja si budu myslet ze to neni pro me dobry tak na jeho rady seru... a muze to byt klidne mistr mistru vsech mistru... nikdo pro me neni buh.. a verim jen sobe a nikomu jinymu.. kdyby mi rekl at se pobliju tak mu reknu at jde do prdele a udelam si to po svem..
RaP1D

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je rozdiel ked ti niekto povie co mas robit, a ked ti niekto povie co mas robit, preco to mas robit, co ti to da, preco a ako to funguje. Proste ked mi niekto povie co mam robit a mne sa to nepaci, tak si pytam podrobne vysvetlenie , a ak ma to vysvetlenie presvedci otom ze by to nielen logicky malo fungovat, ale ze je aj vela ludi ktorym to pomohlo a malo by to aj mne prinasat vysledky tak to budem robit.
trin

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik.cz napsal:
m4l napsal:
Mik.cz napsal:
smetak napsal:
Black Dragon napsal:

a to je ta chyba...

jo delal jsem kick 3 roky.. a kdyz mi nekdo bude radit cokoliv ale ja si budu myslet ze to neni pro me dobry tak na jeho rady seru... a muze to byt klidne mistr mistru vsech mistru... nikdo pro me neni buh.. a verim jen sobe a nikomu jinymu.. kdyby mi rekl at se pobliju tak mu reknu at jde do prdele a udelam si to po svem..

souhlas
m4l

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik: no jo na to mame jinej nazor, kdyz uz mam trenera kterej mne trenuje tak jdu do toho s tim ze verim ze je dobrej ze to se mnou myslim dobre. tohle si vyresim na zacatku (budto pojedu s nim a proste co rekne to udelam a nebo mne je nejakej trener na picu kdyz ho stejne neposloucham a pojedu si podle sebe bez trenera.... )
maria

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koľko pijem závisí od toho čo cvičím, ak nohy ,nepijem príliš veľa naraz, len po troche, podobne keď chrbát
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drive jsem pil opravdu hodne vody, ted uz tolik ne, rekl bych ze 6-8 litru (podle treninku) vic asi ne. Nejvetsi spotrebu mam pri aerobce, kdy behem hodiny vypiju 2,5-3 litry vody, pri normalnim treninku tak litr.
Dante3000rpm

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2008 6:56 pm    Předmět: maltodextrin vs glukoza Odpovědět s citátem

co je podla vas lepsie? mam kupeny maltodextrin ktory pijem s cistou vodou pocas treningu, len neviem ci by nebolo vhodnejsie pit pocas treningu radsej glukozu.
trin

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2008 8:16 pm    Předmět: Re: maltodextrin vs glukoza Odpovědět s citátem

Dante3000rpm napsal:
co je podla vas lepsie? mam kupeny maltodextrin ktory pijem s cistou vodou pocas treningu, len neviem ci by nebolo vhodnejsie pit pocas treningu radsej glukozu.

během trénálu je nejlepší čistá voda....pokud bys měl nějak dlouhej trénál, tak tu glukozu....malta je při cvičení na nic...tu dej po cvičení spolu s proteinem
Dante3000rpm

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2008 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha,ok a nebyvaju z glukozy traviace problemy (laxativny ucinok)?
trin

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2008 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante3000rpm napsal:
aha,ok a nebyvaju z glukozy traviace problemy (laxativny ucinok)?

to nevím...já piju jen vodu
JPS

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2008 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pulitr padne pokazde :) , ale zas sem malej social

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Mik.cz

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2008 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
Mik: no jo na to mame jinej nazor, kdyz uz mam trenera kterej mne trenuje tak jdu do toho s tim ze verim ze je dobrej ze to se mnou myslim dobre. tohle si vyresim na zacatku (budto pojedu s nim a proste co rekne to udelam a nebo mne je nejakej trener na picu kdyz ho stejne neposloucham a pojedu si podle sebe bez trenera.... )

oni jsou ale 2 typy treneru.. ti co jim muzes verit a jsou urco 100% a pomuzou ti v tom ceho chces dosahnout ale pak jsou ti co chcou jen prachy a tam je to uplne na hovno.. takze si to musis rozhodnout sam do ceho chces jit a v cem komu verit.. a kdyz clovek zacina tak ¨to neni lehky ale po case na to clovek prijde sam ale pak uz moc rad stejne nepotrebujes..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - piti pri treninku Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: