|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ChickenEater

|
Zaslal: po březen 10, 2008 10:31 am Předmět: |
|
|
at si kazdy pije mnozstvi,ktere mu sedi, nepit pri treninku je ale chyba..
FREI: muzes nam vysvetlit,jak jsi to myslel s tou termogenezi? chapu,ze tuk funguje zaroven jako izolace a ze kdyz je telo vystovavovane chladu,tak ma tendenci si ho drzet a taky pripoustim,ze za vetsi teploty muze metabolismus tuku probihat lepe,..
termogeneze se ale zvysuje prave naopak,kdyz je telo vystavene chladu a chce zvysit svou teplotu.. nebo to pri tomhle treninku ma fungovat jinak? _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
Zaslal: po březen 10, 2008 10:34 am Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | smetak napsal: | | Black Dragon napsal: | | Orbitrek? Boxovaci pytel?? muze byt?? |
A dělal si to sám, nebo někde řízeně v klubu, kde prostě makáš naplno?
Já bych se prostě zeblil vypít na tréninku, byť i průběžně 2 litry vody.
A sakra já se s váma vůbec nechci hádat:-)
Trénujeme každej jinak, hlavně děláme jiný sporty.
Pro mě je to, co řekne trenér svatý . |
a to je ta chyba... |
Mik.cz: ty snad taky delas nejakej boj. sport???? jak muzes rict ze je tohle chyba??? ty musis trenerovi maximalne verit a to ve vsem....... trener pro tebe musi bejt buh. rekne ze udelas tohle udelas tohle. rekne ze se poblijes tak se poblijes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po březen 10, 2008 10:47 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Mik.cz: ty snad taky delas nejakej boj. sport???? jak muzes rict ze je tohle chyba??? ty musis trenerovi maximalne verit a to ve vsem....... trener pro tebe musi bejt buh. rekne ze udelas tohle udelas tohle. rekne ze se poblijes tak se poblijes... |
Ano..presne tak .. a to nejenom v bojovym sportu ... Frei mi rekne, co a jak mam delat, tak to tak udelam.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: po březen 10, 2008 11:58 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Mik.cz napsal: | | smetak napsal: | | Black Dragon napsal: | | Orbitrek? Boxovaci pytel?? muze byt?? |
a to je ta chyba... |
Mik.cz: ty snad taky delas nejakej boj. sport???? jak muzes rict ze je tohle chyba??? ty musis trenerovi maximalne verit a to ve vsem....... trener pro tebe musi bejt buh. rekne ze udelas tohle udelas tohle. rekne ze se poblijes tak se poblijes... |
jo delal jsem kick 3 roky.. a kdyz mi nekdo bude radit cokoliv ale ja si budu myslet ze to neni pro me dobry tak na jeho rady seru... a muze to byt klidne mistr mistru vsech mistru... nikdo pro me neni buh.. a verim jen sobe a nikomu jinymu.. kdyby mi rekl at se pobliju tak mu reknu at jde do prdele a udelam si to po svem.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: po březen 10, 2008 1:11 pm Předmět: |
|
|
Je rozdiel ked ti niekto povie co mas robit, a ked ti niekto povie co mas robit, preco to mas robit, co ti to da, preco a ako to funguje. Proste ked mi niekto povie co mam robit a mne sa to nepaci, tak si pytam podrobne vysvetlenie , a ak ma to vysvetlenie presvedci otom ze by to nielen logicky malo fungovat, ale ze je aj vela ludi ktorym to pomohlo a malo by to aj mne prinasat vysledky tak to budem robit.
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: út březen 11, 2008 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | m4l napsal: | | Mik.cz napsal: | | smetak napsal: | | Black Dragon napsal: | | Orbitrek? Boxovaci pytel?? muze byt?? |
a to je ta chyba... |
Mik.cz: ty snad taky delas nejakej boj. sport???? jak muzes rict ze je tohle chyba??? ty musis trenerovi maximalne verit a to ve vsem....... trener pro tebe musi bejt buh. rekne ze udelas tohle udelas tohle. rekne ze se poblijes tak se poblijes... |
jo delal jsem kick 3 roky.. a kdyz mi nekdo bude radit cokoliv ale ja si budu myslet ze to neni pro me dobry tak na jeho rady seru... a muze to byt klidne mistr mistru vsech mistru... nikdo pro me neni buh.. a verim jen sobe a nikomu jinymu.. kdyby mi rekl at se pobliju tak mu reknu at jde do prdele a udelam si to po svem.. |
souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út březen 11, 2008 3:50 pm Předmět: |
|
|
Mik: no jo na to mame jinej nazor, kdyz uz mam trenera kterej mne trenuje tak jdu do toho s tim ze verim ze je dobrej ze to se mnou myslim dobre. tohle si vyresim na zacatku (budto pojedu s nim a proste co rekne to udelam a nebo mne je nejakej trener na picu kdyz ho stejne neposloucham a pojedu si podle sebe bez trenera.... )
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út březen 11, 2008 4:05 pm Předmět: |
|
|
koľko pijem závisí od toho čo cvičím, ak nohy ,nepijem príliš veľa naraz, len po troche, podobne keď chrbát _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 11, 2008 4:10 pm Předmět: |
|
|
Drive jsem pil opravdu hodne vody, ted uz tolik ne, rekl bych ze 6-8 litru (podle treninku) vic asi ne. Nejvetsi spotrebu mam pri aerobce, kdy behem hodiny vypiju 2,5-3 litry vody, pri normalnim treninku tak litr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: st březen 12, 2008 6:56 pm Předmět: maltodextrin vs glukoza |
|
|
co je podla vas lepsie? mam kupeny maltodextrin ktory pijem s cistou vodou pocas treningu, len neviem ci by nebolo vhodnejsie pit pocas treningu radsej glukozu.
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: st březen 12, 2008 8:16 pm Předmět: Re: maltodextrin vs glukoza |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | co je podla vas lepsie? mam kupeny maltodextrin ktory pijem s cistou vodou pocas treningu, len neviem ci by nebolo vhodnejsie pit pocas treningu radsej glukozu. |
během trénálu je nejlepší čistá voda....pokud bys měl nějak dlouhej trénál, tak tu glukozu....malta je při cvičení na nic...tu dej po cvičení spolu s proteinem
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: st březen 12, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
aha,ok a nebyvaju z glukozy traviace problemy (laxativny ucinok)?
|
|
| nahoru |
|
 |
trin
|
Zaslal: st březen 12, 2008 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | aha,ok a nebyvaju z glukozy traviace problemy (laxativny ucinok)? |
to nevím...já piju jen vodu
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|