|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 30, 2008 6:11 am Předmět: Re: Oživuji topic |
|
|
| YUD napsal: | | Ač bude plno lidí možná prskat, tak monohydrát od Aminostaru. Mně šlapal dobře. | Nebude. Je dobré vědět, že člověk může ušetřit a koupit levnější značku. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Piccolo

|
Zaslal: po květen 12, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
Zdars, tak sem si rek ze se podelim o svou zkusenost s kreatinem.
Bral sem klasickej monohydrat od 2 firem Biotech a Vitalmax. Musim rict ze jsem cekal opacny vysledek, ale ve finale mi slapal vitalmax mnohem lip nez biotech, coz sem po nazorech na vitalmax necekal.
Ted bych se zeptal.... Sem trochu vice na cestach a tak sem chtel zvolit pohodlnejsi formu kreatinu.
Takze co rikate , ci mate zkusenost s CEE od vitalmaxu? a kdyz, tak jaky davkovani?
- Bere se nepretrzite bez pauz kazdy den? nebo se to jede jako monohydrat cca. 1mes brat dasli mesic pauza?
diky predem za odpovedi _________________ Brácha u mě na návštěvě:
Ty vole já přijedu, mám hlad a ty tu máš úplný hovno. Tvaroh,rejže,rybičky.
Hmm :( tak ty rybičky.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: po květen 12, 2008 12:22 pm Předmět: |
|
|
| Piccolo napsal: | Ted bych se zeptal.... Sem trochu vice na cestach a tak sem chtel zvolit pohodlnejsi formu kreatinu.
Takze co rikate , ci mate zkusenost s CEE od vitalmaxu? a kdyz, tak jaky davkovani?
- Bere se nepretrzite bez pauz kazdy den? nebo se to jede jako monohydrat cca. 1mes brat dasli mesic pauza?
diky predem za odpovedi |
No já jsem ho měl CEE Vitalmax, myslím že fungoval dobře a bral jsem v treningovej den 2x po 4 kapslích.Jak jsem ho dobral, tak si dám třebas metr pauzu a pak znova.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: po květen 12, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
Já teď beru monohydrat od Vitalmaxu a po 9ti dnech jsem dvě kila nahoře.
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: po květen 12, 2008 3:06 pm Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | | Já teď beru monohydrat od Vitalmaxu a po 9ti dnech jsem dvě kila nahoře. |
bohuzial ich potom aj vycuras.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Piccolo

|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: po květen 12, 2008 4:02 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | Saasi napsal: | | Já teď beru monohydrat od Vitalmaxu a po 9ti dnech jsem dvě kila nahoře. |
bohuzial ich potom aj vycuras.. | Já vim na jaký bázy funguje kreatin
Když sem bral monohydrat předtim, tak sem potom něco vylil to je jasný, ale ne všechno. A síla, taky o něco zůstala nahoře.
|
|
| nahoru |
|
 |
sajls
(ban)
|
Zaslal: po květen 19, 2008 12:16 pm Předmět: |
|
|
možná jste to už tu řešíli ale je rozdíl mezi kreatinem monohydrát od aminostáru a od jiné firmy ? pokud bych bral stejné množství , je možné že ¨bude nekterej lepší ? nebo je to jen o značce a proto tak vysoká cena ( já jsem pro aminostar, avšak pár lidí mi už říkalo že je to srač.a)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po květen 19, 2008 12:20 pm Předmět: |
|
|
| sajls napsal: | | možná jste to už tu řešíli ale je rozdíl mezi kreatinem monohydrát od aminostáru a od jiné firmy ? pokud bych bral stejné množství , je možné že ¨bude nekterej lepší ? nebo je to jen o značce a proto tak vysoká cena ( já jsem pro aminostar, avšak pár lidí mi už říkalo že je to srač.a) |
hledej na obalu "creapure" - to by mela bejt zaruka cistoty, jenze v dnesnim svete kdo vi
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červen 07, 2008 12:30 am Předmět: |
|
|
Nasel jsem tenhle clanek na Biomag.sk...snad to ukonci nektere vecne opakujici se otazky
Ako už bolo spomenuté, prevažná väčšina kreatín monohydrátu na našom trhu je od výrobcu DSM Fine Chemicals Austria, takže akési bavenie sa o tom, že "Nutrend má lepší kreatín ako IVI" nie je na mieste, nakoľko majú obe spoločnosti kreatín rovnakého pôvodu - DSM. Napriek tomu, že kreatín ázijského pôvodu je o polovicu lacnejší ako "regular" kreatín DSM, chce sa mi veriť, že ho u nás asi nenájdeme (o značkách ATP, MegaPro a Biotech to neviem tvrdiť s istotou), aj keď niektoré značky v zahraničí ho používajú. Medzi kreatíny DSM patria napríklad značky Nutrend a IVI. "Normálny" CREAPURE predáva firma Kompava a rovnako Scitec Nutrition Creapure (Scitec Nutrition 100% Pure je však pôvodom z Číny). Mikronizovaný CREAPURE by mal byť zdrojom v kreatíne Weider Pure Creatine, Micro-Fine, balenie 500g. Mám dojem, že Aminostar donedávna ponúkal kreatín firmy DSM a teraz zahrnul do ponuky aj mikronizovaný kreatín čínsko-kanadského pôvodu. Ako však vidíte, kreatín na našom trhu pochádza v podstate z dvoch dobrých zdrojov a je smiešne sa baviť o značkách a viesť diskusie o tom, ktorá "značka" lepšie "zaberá". Ak si nie ste napriek tomu istí, hľadajte na obale pôvod kreatínu, či už v ochrannej snámke CREAPURE, alebo priamo referenciu na výrobcov - Degussa alebo DSM. Výrobcovia používajúci tieto kreatíny sa tým radi pochvália.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červen 07, 2008 4:00 am Předmět: |
|
|
Tak po 7 letech jsem se rozhodl,ze si koupim monohydrat  a brutalne ho tam nasypu  .Vim,jak se bere v nasycovacce,akorat me zarazilo,ze v pomale fazi se doporucuje jen jedna davka denne a to 5 g.Bral to takhle nekdo?Nejak se me to nezda...asi zustanu u klasiky tj. po 5 dni 20 g a pak udrzovacka..stejne by me to zajimalo  jestli nekdo jel tu pomalou
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so červen 07, 2008 8:12 am Předmět: |
|
|
Vyzkoušel jsem během 10let sned všechny druhy creatinu, až na jeden a to creatin pyruvát. Po přečtení odborných poblikací jsem si řekl, že do toho půjdu i přes jeho dost vysokou cenu. Nemáte někdo zkušenosti s tímto preparátem? Jedná se mi hlavně o kombinaci s kofeinem. Jestli je to jako u klasického monohydrátu, kde je třeba se obloukem vyhýbat jakýmkoliv odvodnovadlům.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so červen 07, 2008 10:38 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Vyzkoušel jsem během 10let sned všechny druhy creatinu, až na jeden a to creatin pyruvát. Po přečtení odborných poblikací jsem si řekl, že do toho půjdu i přes jeho dost vysokou cenu. Nemáte někdo zkušenosti s tímto preparátem? Jedná se mi hlavně o kombinaci s kofeinem. Jestli je to jako u klasického monohydrátu, kde je třeba se obloukem vyhýbat jakýmkoliv odvodnovadlům. |
divný, já dávám dohromady kreati a kofein a funguje, takže podle mě blbost
za další, 5 g je podle mě málo, to dávám v netreningovej den....jinak 5 g ráno a 10-15 po treningu. Po celou dobu užívání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červen 07, 2008 10:41 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Rostislaw napsal: | | Vyzkoušel jsem během 10let sned všechny druhy creatinu, až na jeden a to creatin pyruvát. Po přečtení odborných poblikací jsem si řekl, že do toho půjdu i přes jeho dost vysokou cenu. Nemáte někdo zkušenosti s tímto preparátem? Jedná se mi hlavně o kombinaci s kofeinem. Jestli je to jako u klasického monohydrátu, kde je třeba se obloukem vyhýbat jakýmkoliv odvodnovadlům. |
za další, 5 g je podle mě málo, to dávám v netreningovej den....jinak 5 g ráno a 10-15 po treningu. Po celou dobu užívání. |
mam jednu technickou a nasycovaci fazy jsi mel?takze stejne pak po ten nasycovacce beres to,co jsi napsal? neni to moc?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so červen 07, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | supporter napsal: | | Rostislaw napsal: | | Vyzkoušel jsem během 10let sned všechny druhy creatinu, až na jeden a to creatin pyruvát. Po přečtení odborných poblikací jsem si řekl, že do toho půjdu i přes jeho dost vysokou cenu. Nemáte někdo zkušenosti s tímto preparátem? Jedná se mi hlavně o kombinaci s kofeinem. Jestli je to jako u klasického monohydrátu, kde je třeba se obloukem vyhýbat jakýmkoliv odvodnovadlům. |
za další, 5 g je podle mě málo, to dávám v netreningovej den....jinak 5 g ráno a 10-15 po treningu. Po celou dobu užívání. |
mam jednu technickou a nasycovaci fazy jsi mel?takze stejne pak po ten nasycovacce beres to,co jsi napsal? neni to moc? |
ne beru furt stejně....dávkování bereš podle váhy, 50 kilo chlap bude brát zákonitě míň než 120 kilovej. Mě to tak vyhovuje, já mám teď tak 100 odhadem, 5 gramů mi nešlape, odskoušený.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|