SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Finger

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já docela nechápu, když do proteinu naskládáš ještě glukopur, vždyť je to nechutně sladký vzhledem k umělejm sladidlům co už tam jsou...chápu to do nějakýho natural proteinu bez příchutě, ale to je zas chuťově docela nic moc...při dnešních cenách bych se na to vyflákl a koupil nějakej chuťově dobrej gainer, stejně, když to chutná, tak se to líp vstřebá a hlavně pije jak má.

Měl jste už někdo GAIN TECH od All Stars? Docela hezky o tom píšou - pomalejší cukr..jen jak je na tom chuťově?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sloty

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten gain tech vypadá zajímavě ale nemá na gainer zbytečně moc bílkovin? řekl bych že když na tom někdo neni vyloženě bídně (s váhou třeba jako já :-) tak nemá cenu dávat po tréninku gainer ale je lepší tam hodit protein s maltou (nebo glukoporem ale četl jsem že malta je lepší nevim přesně co si o tom mysle někdo řiká to a někdo to mohl by mi to pls někdo objasnit sry za OT)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je to vlastně gainer? Je to ochucená směs proteinu a rychlých sacharidů (dextróza, maltodextrin...).
To znamená, že jestli si sám umícháš po tréninku odměrku proteinu a dvě odměrky maltodextrinu, tak máš domácí gainer. Není v tom žádná složitost. A už vůbec to nevisí na tom, jestli jsi na tom bídně nebo ne.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Finger

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě malta nechutná, takže to mám vyřešený má to 35g proteinu na sto, myslím že ideál...už jsem ho objednal...čoko i jahodu, tak uvidíme.
Finger

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to chutná jak pomletý vločky na prach s jahodovým nádechem...na megamass 4000 to není, ale pokud je pravda to co píšou...docela to jde, tak snad budu pořádná bedna i tekutý amina od nich jdou...
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2008 2:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Sloty"]ten gain tech vypadá zajímavě ale nemá na gainer zbytečně moc bílkovin? řekl bych že když na tom někdo neni vyloženě bídně (s váhou třeba jako já :-) tak nemá cenu dávat po tréninku gainer ale je lepší tam hodit protein s maltou (nebo glukoporem ale četl jsem že malta je lepší nevim přesně co si o tom mysle někdo řiká to a někdo to mohl by mi toobjasnit

Podivej...tady se to obcas bere moc vazne takze vyznat se v tom je nekdy umeni ja vsechno cerpam jen z normalni stravy...kdyz uz nejakej Gainer tak kolem 20 minut po cviceni...to podle me opodstatneni ma,muzes si vyrobit svuj vlastni Gainer, kdyz smichas kvalitni protein s maltou..a mas to i lepsi ,protoze ty synteticky vitaminy namichany v Gaineru sou ti stejne k ho.nu a navic tam nebudes mit sladkou syrovatky,ktera se dava do Gaineru,kde se jeji nasladla chut ztrati....stejne jeji vyzivne hodnoty jsou jako nasekana trava Ale pro nas ,co netouzime pribirat,cvicime si jen tak pro radost,nemerime si bicak a obcas se o tydnu vylejeme na zabave a hledame levny suplement,kdyz potrebujeme neco hodit po cviceni je Gainer OK Neco to v sobe ma a to nam staci
agnez

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Co je to vlastně gainer? Je to ochucená směs proteinu a rychlých sacharidů (dextróza, maltodextrin...).
To znamená, že jestli si sám umícháš po tréninku odměrku proteinu a dvě odměrky maltodextrinu, tak máš domácí gainer. Není v tom žádná složitost. A už vůbec to nevisí na tom, jestli jsi na tom bídně nebo ne.

Mě taky přijde,v dnešní době zbytečné si to míchat.Sacharidák už je ideálně namíchaný.
agnez

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Iron.Pumping"]
Sloty napsal:
ten gain tech vypadá zajímavě ale nemá na gainer zbytečně moc bílkovin? řekl bych že když na tom někdo neni vyloženě bídně (s váhou třeba jako já :-) tak nemá cenu dávat po tréninku gainer ale je lepší tam hodit protein s maltou (nebo glukoporem ale četl jsem že malta je lepší nevim přesně co si o tom mysle někdo řiká to a někdo to mohl by mi toobjasnit

Podivej...tady se to obcas bere moc vazne takze vyznat se v tom je nekdy umeni ja vsechno cerpam jen z normalni stravy...kdyz uz nejakej Gainer tak kolem 20 minut po cviceni...to podle me opodstatneni ma,muzes si vyrobit svuj vlastni Gainer, kdyz smichas kvalitni protein s maltou..a mas to i lepsi ,protoze ty synteticky vitaminy namichany v Gaineru sou ti stejne k ho.nu a navic tam nebudes mit sladkou syrovatky,ktera se dava do Gaineru,kde se jeji nasladla chut ztrati....stejne jeji vyzivne hodnoty jsou jako nasekana trava Ale pro nas ,co netouzime pribirat,cvicime si jen tak pro radost,nemerime si bicak a obcas se o tydnu vylejeme na zabave a hledame levny suplement,kdyz potrebujeme neco hodit po cviceni je Gainer OK Neco to v sobe ma a to nam staci

Škoda prasit si proták,neakým maltodextrinem.
Sloty

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak to myslíš?? malta je bez chuti ne
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
jak to myslíš?? malta je bez chuti ne
Sama o sobě má chuť sice nasládlou, ale nanicovatou. Protein tím ale nezkazíš. Je s ní takový mazlavější a dobře se pije.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
CIZO

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:

usmevne :) cetl jsi nekdy slozeni gaineru?

Derek Poundstone
RaP1D

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gainer = cca 15% whey protaku,ostatok maltoza a este nejake aminace
agnez

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
agnez napsal:

Samozřejmě vím co tam je.Ale jde o to,že proták si tím nechci jebat..Proták třeba 80%mám jako zdroj protenů,takže škoda tam sypat maltu.V sacharidáku je proteinů,třeba 15"% a slouží mi jako zdroj energie,třeba.Navíc sacharidák mám už namíchany tak,aby ideálně seděl.A nemusí mdávat Glukopur a na udržení hladiny před tréninkem zase Maltu,já nevím,ten sacharidák má více složek.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
CIZOPASNIK napsal:
agnez napsal:

Samozřejmě vím co tam je.Ale jde o to,že proták si tím nechci jebat..Proták třeba 80%mám jako zdroj protenů,takže škoda tam sypat maltu.V sacharidáku je proteinů,třeba 15"% a slouží mi jako zdroj energie,třeba.Navíc sacharidák mám už namíchany tak,aby ideálně seděl.A nemusí mdávat Glukopur a na udržení hladiny před tréninkem zase Maltu,já nevím,ten sacharidák má více složek.

Dulezite je,jaky je tam zdroj proteinu.....ve vetsine je jako zdroj proteinu sladka syrovatka,ktera je o nicem...kup si kvalitni vysokoproteinovy protein,kde nebudes mit zadne sr.cky jako sladka syrovatka,hydrolizat kolagenu atd...,prikup si maltu a delej si z toho koktejly
agnez

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2008 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
agnez napsal:
CIZOPASNIK napsal:
agnez napsal:

Dulezite je,jaky je tam zdroj proteinu.....ve vetsine je jako zdroj proteinu sladka syrovatka,ktera je o nicem...kup si kvalitni vysokoproteinovy protein,kde nebudes mit zadne sr.cky jako sladka syrovatka,hydrolizat kolagenu atd...,prikup si maltu a delej si z toho koktejly

Já si kupuju ty nejlepší protáky.Ale pokud vím,tak Syrovátka je nejlepší bílkovina a obsahuje ji témeř každy protein.Podle tebe tebe teda co?CFM
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: