SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
tak s tim teda fakt ostre nesouhlasim ze multivitamin a Ccko a dasli vitaminy sou k hownu by me zajimalo kdes na to prosimte prisel ,ece mi tady napis ze kloubni vyziva je k hownu

Ja tvrdim,ze se podavani syntetickejch vitaminu,za ucelem,ze jsou zdrave a ty po nich budes taky zdravi....je proste hloupost! To plati i o Cecku!!!!O kloubni vyzive si psal ty...ja sem psal o vitaminech A kde jsem to cetl?Obcas vyjdou lekarske studie,ktere nejsou financovany z penez farmaceutickych firem.Zkus si je nekdy precist... Jinak samozrejme muzes si verit cemu chces
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Iron.Pumping napsal:
Finger napsal:
Co vím, tak třeba gainery od twinlabu nemají lakózu vůbec žádnou...nečetl jsem to celý (na mě moc dlouhý), ale nekupuju žádný levný sračky a už vůbec né český. Ty přibírat nepotřebuješ, já si za cíl dal ještě těch 10kg a přibírat mi nejde moc snadno...jak už jsem psal, chuť malty nesnáším a normální protein už je slazenej umělejma sladidlama, takže sypat do toho ještě glukozu - něco jinýho je koupit kvalitní natural protein...míchal jsem si to tak v austrálii a pít se to dalo, ale ne dlouho. Věřím i v to, že pokud něco piješ a jíš proti srsti, tělo to stejně neveme tak jak by mělo

A proc ne cesky?jako po americkejch nebo australskejch proteinech to roste vice? telo si hlavne neveme zadne synteticke vitaminy co mas v gainerech a dlasich doplnkach....chce si to precist vice lekarskych studii o umelohomotnych vitaminech...dnes jsou studie na to,ze te skodi umele dodavanej vitamin E..A.,C uz dneska nedoporucujou hodne davkovat ani pri nachlazeni,ale TOHLE te farmaceuticke firmy nereknou,protoze je to pro ne velkej kseft prodavat tyhle sr.cky!tvoje telo.pokavad ho nakrmis treba Ceckem 500 mg ,tak si z toho neveme skoro nic,je to k ho.nu!utracis akorat prachy A pokavad nekdo tvrdi ,ze sportovci potrebuji vetsi suplementaci..tak si dej vic zeleniny ,rozhodne neutracet za nejaky multivitaminy

Ty kdybys měl ze zeleniny příimout tolik vitamínu,tak ji jíž po kilech.Vitamín k hovnu,určo nejsou..

Tak dulezite asi je,kolik tech vitaminu se vstreba a je pro telo prospesnych.Zkus si koupit B komlex a pak az pudes na malou se kouni jak jde s tevou jen zluta voda.....nic se nevstrebalo,..nebo mozna jen malo...radsi si kup kopec zeleniny,udelas pro sebe lip
agnez

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
agnez napsal:
Iron.Pumping napsal:
Finger napsal:
Co vím, tak třeba gainery od twinlabu nemají lakózu vůbec žádnou...nečetl jsem to celý (na mě moc dlouhý), ale nekupuju žádný levný sračky a už vůbec né český. Ty přibírat nepotřebuješ, já si za cíl dal ještě těch 10kg a přibírat mi nejde moc snadno...jak už jsem psal, chuť malty nesnáším a normální protein už je slazenej umělejma sladidlama, takže sypat do toho ještě glukozu - něco jinýho je koupit kvalitní natural protein...míchal jsem si to tak v austrálii a pít se to dalo, ale ne dlouho. Věřím i v to, že pokud něco piješ a jíš proti srsti, tělo to stejně neveme tak jak by mělo

A proc ne cesky?jako po americkejch nebo australskejch proteinech to roste vice? telo si hlavne neveme zadne synteticke vitaminy co mas v gainerech a dlasich doplnkach....chce si to precist vice lekarskych studii o umelohomotnych vitaminech...dnes jsou studie na to,ze te skodi umele dodavanej vitamin E..A.,C uz dneska nedoporucujou hodne davkovat ani pri nachlazeni,ale TOHLE te farmaceuticke firmy nereknou,protoze je to pro ne velkej kseft prodavat tyhle sr.cky!tvoje telo.pokavad ho nakrmis treba Ceckem 500 mg ,tak si z toho neveme skoro nic,je to k ho.nu!utracis akorat prachy A pokavad nekdo tvrdi ,ze sportovci potrebuji vetsi suplementaci..tak si dej vic zeleniny ,rozhodne neutracet za nejaky multivitaminy

Ty kdybys měl ze zeleniny příimout tolik vitamínu,tak ji jíž po kilech.Vitamín k hovnu,určo nejsou..

Tak dulezite asi je,kolik tech vitaminu se vstreba a je pro telo prospesnych.Zkus si koupit B komlex a pak az pudes na malou se kouni jak jde s tevou jen zluta voda.....nic se nevstrebalo,..nebo mozna jen malo...radsi si kup kopec zeleniny,udelas pro sebe lip

A já myslel,že tohle se říkalo kdysi,že vitamíny z tablet nejsou zdravé.Jsou přece snadno vstřebatelné,je jasné že nevyužiješ všechno,ale to co tělo potřebuj si veme.V tvrdé dietě nemáš moc z čeho čerpat,takže vitamíny v tabletách jsou jedniná forma.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Agnez:nechci si tu hrat na vseveda,to opravdu ne Ale jak jsem jiz psal,tak cas od casu vychazeji lekarske studie,ketre nejsou financovany z penez farmaceutickejch firem.A v tom je totiz ten rozdil!!!!! Precti si obcas takovou studii a pak je uz na kazdem,aby si o tom udelal zaver. Je jasne ze farmaceuticke firmy se budou bit o prsa...jak je ten jejich produkt nej a co aj vim....tak si to zkus precist a udelej si o tom obrazek sam!Jeste jednou zduraznuji,ze se to tyka jen syntetickejch vitaminu!Tak aby nekdo do toho zas nemontoval neco jineho
Arantir

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Agnez:nechci si tu hrat na vseveda,to opravdu ne Ale jak jsem jiz psal,tak cas od casu vychazeji lekarske studie,ketre nejsou financovany z penez farmaceutickejch firem.A v tom je totiz ten rozdil!!!!! Precti si obcas takovou studii a pak je uz na kazdem,aby si o tom udelal zaver. Je jasne ze farmaceuticke firmy se budou bit o prsa...jak je ten jejich produkt nej a co aj vim....tak si to zkus precist a udelej si o tom obrazek sam!Jeste jednou zduraznuji,ze se to tyka jen syntetickejch vitaminu!Tak aby nekdo do toho zas nemontoval neco jineho

dnes je uz snad kazda velka studia niekym financovana,vacsinou konkurenciou (kludne aj eko lobby).pravdu vam dnes povie malokto.myslim si,ze pravda je niekde uprostred...a vsade okolo nas :-)
agnez

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:

Jo já ti to věřím,ale třeba v dietě ti nic jiného nezbývá.A ze zeleniny,jsi tělo taky veme jen to co potřebuje ne?
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co treba zinek horcik vapnik ten pomaha? u me fest a co ty iron. jakou mas na to studii
Finger

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neříkám že je to ideál, ale prostě pro cvičícího člověka není možný pokrýt potřebu vitámínů jen z jídla...a bude taky rozdíl mezi značkama, nemůžeš říct že vitamíny v tabletách škodí...víc škodí, když ty vitamíny nemáš. Další věc ty vitamíny rozložit v malejch dávkách 4x a víc denně...studie ať si říkaj co chtějí, ale když přestanu brát vitamíny a minerály, tak jsem unavenej, náchylnější k nemoci atd..
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Finger napsal:
neříkám že je to ideál, ale prostě pro cvičícího člověka není možný pokrýt potřebu vitámínů jen z jídla...a bude taky rozdíl mezi značkama, nemůžeš říct že vitamíny v tabletách škodí...víc škodí, když ty vitamíny nemáš. Další věc ty vitamíny rozložit v malejch dávkách 4x a víc denně...studie ať si říkaj co chtějí, ale když přestanu brát vitamíny a minerály, tak jsem unavenej, náchylnější k nemoci atd..

Ja bych rekl,ze to pokryt jde...pokavad mas pestrou a vyvazenou stravu.Znacky jsou skoro stejne...chemie.Ale ta je dneska vsude,te se clovek uz nevyhne.Myslim,ze v tom mas trochu zmatek.Pokavad jses normalni clovek,co si zajde do posilovny zacvicit a mas pestrou a vyvazenou stravu..dodatecna suplementace vitaminy je podle me zbytecna. ja sem je kdysi taky jedl a byl jsem stejne tak nemocnej jako kdyz uz je nejim.Ted dodatecne davam jen Pangamin (ciste prirodni produkt-zadna chemie).To ze beres multivitamin a nebo Cecko,neznamena,ze jsi automaticky vice odolnejsi vuci nemocem.Te chemie je stejne vsude uz hodne.Kdyz si koupis kureci prsa v obchodaku...jsou z velkochovu a tam je krmi steroidy,aby vyrostli za co nejkratsi cas a cpou do nich antibiotika,aby jim nepochcipali...jasne,je to vse veterinarne kontrolovano,takze je to OK,ale stejne tam to svinstvo zustava...proto se te muze stat,ze az te doktorka predepise antibiotika,tak nebudou fungovat..a hadej proc asi?Pokud jsi z vesnice a vykrmujete si treba prase...mas aspon jistotu cim to prase krmis
Kadd

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Finger napsal:

Ja bych rekl,ze to pokryt jde...pokavad mas pestrou a vyvazenou stravu.Znacky jsou skoro stejne...chemie.Ale ta je dneska vsude,te se clovek uz nevyhne.Myslim,ze v tom mas trochu zmatek.Pokavad jses normalni clovek,co si zajde do posilovny zacvicit a mas pestrou a vyvazenou stravu..dodatecna suplementace vitaminy je podle me zbytecna. ja sem je kdysi taky jedl a byl jsem stejne tak nemocnej jako kdyz uz je nejim.Ted dodatecne davam jen Pangamin (ciste prirodni produkt-zadna chemie). To ze beres multivitamin a nebo Cecko,neznamena,ze jsi automaticky vice odolnejsi vuci nemocem.Te chemie je stejne vsude uz hodne.Kdyz si koupis kureci prsa v obchodaku...jsou z velkochovu a tam je krmi steroidy,aby vyrostli za co nejkratsi cas a cpou do nich antibiotika,aby jim nepochcipali...jasne,je to vse veterinarne kontrolovano,takze je to OK,ale stejne tam to svinstvo zustava...proto se te muze stat,ze az te doktorka predepise antibiotika,tak nebudou fungovat..a hadej proc asi?Pokud jsi z vesnice a vykrmujete si treba prase...mas aspon jistotu cim to prase krmis

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
Iron.Pumping napsal:
Finger napsal:

Ja bych rekl,ze to pokryt jde...pokavad mas pestrou a vyvazenou stravu.Znacky jsou skoro stejne...chemie.Ale ta je dneska vsude,te se clovek uz nevyhne.Myslim,ze v tom mas trochu zmatek.Pokavad jses normalni clovek,co si zajde do posilovny zacvicit a mas pestrou a vyvazenou stravu..dodatecna suplementace vitaminy je podle me zbytecna. ja sem je kdysi taky jedl a byl jsem stejne tak nemocnej jako kdyz uz je nejim.Ted dodatecne davam jen Pangamin (ciste prirodni produkt-zadna chemie). To ze beres multivitamin a nebo Cecko,neznamena,ze jsi automaticky vice odolnejsi vuci nemocem.Te chemie je stejne vsude uz hodne.Kdyz si koupis kureci prsa v obchodaku...jsou z velkochovu a tam je krmi steroidy,aby vyrostli za co nejkratsi cas a cpou do nich antibiotika,aby jim nepochcipali...jasne,je to vse veterinarne kontrolovano,takze je to OK,ale stejne tam to svinstvo zustava...proto se te muze stat,ze az te doktorka predepise antibiotika,tak nebudou fungovat..a hadej proc asi?Pokud jsi z vesnice a vykrmujete si treba prase...mas aspon jistotu cim to prase krmis

A nejsou snad pivovarske kvasnice prirodni produkt?
Finger

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2008 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mluvíš trochu z cesty, z čeho je třeba céčko...citron, šípky? Multivitamin mi ještě chvíli tvrď, že je stejnej ten co koupíš v lékarně za 60kč a za 600kč nebo ještě líp 2litry (pharmannex NuSkin Nano - pecka) a o dovolenejch, kde jezdíme extremy, ať to je enduro nebo výšlap někam do 6ti tisíc, tak je sakra rozdíl, jestli bereš vitamíny nebo ne..já třeba chodím do posilovny 5x týdně a treninky ždímu na doraz a z vlastní zkušenosti vím, že mi bežná strava na vitamíny nestačí...a díváš se moc na televizi, hormonama se to krmí možná v americe, ale tady na to nemaj chovatele peníze, antibiotika nevím, v každým případě když je možnost, kupuju kuřecí živený zeleným - delší trvanlivost a hlavně chuť.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2008 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Finger napsal:
mluvíš trochu z cesty, z čeho je třeba céčko...citron, šípky? Multivitamin mi ještě chvíli tvrď, že je stejnej ten co koupíš v lékarně za 60kč a za 600kč nebo ještě líp 2litry (pharmannex NuSkin Nano - pecka) a o dovolenejch, kde jezdíme extremy, ať to je enduro nebo výšlap někam do 6ti tisíc, tak je sakra rozdíl, jestli bereš vitamíny nebo ne..já třeba chodím do posilovny 5x týdně a treninky ždímu na doraz a z vlastní zkušenosti vím, že mi bežná strava na vitamíny nestačí...a díváš se moc na televizi, hormonama se to krmí možná v americe, ale tady na to nemaj chovatele peníze, antibiotika nevím, v každým případě když je možnost, kupuju kuřecí živený zeleným - delší trvanlivost a hlavně chuť.

Ja bych rekl,ze z cesty nemluvim..ale nechci se hadat na televizi se moc nekoukam,protoze pracovne sem docela hodne zaneprazdnen ..ale to jde vekem...pockej az budes v kristovych letech
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2008 3:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
a co treba zinek horcik vapnik ten pomaha? u me fest a co ty iron. jakou mas na to studii

Tak na to studii nemam ,ale slysel jsem,ze je dobrej Dologran...staci uplne obycejnej.....vse je tam navazane na sebe a tudiz se to dobre vstrebava jo a abych nezapomel...i pres tu pachut je dobre to na chvilku povalet v puse ne to spolknes
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2008 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mate nekdo zkusenosti od Weidru s Mega Mass 2000 nebo 4000 ?
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: