|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
adam128

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Juice2
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 9:03 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem take ektomorf jak vysity, nabrat muzes stejne, zas tak neprekonatelne to neni...
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
no ako kedy, dakedy chut na jedlo je a dakedy zas mensia a nie vzdy mam doma k dispozicii take jedlo ake by to chcelo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Finger
|
Zaslal: pá červenec 04, 2008 7:38 am Předmět: |
|
|
Si dej tu práci, založ si svůj topic a hezky popiš co a kolik toho za den sníš a jak trenuješ...pak se uvidí. Já mám taky problémy přibrat, ale všechno jde, jen to chce čas a hlavně pro to udělat maximum. Píšeš sice, že toho máš hodně přečtenýho, ale v gaineru hledáš komplexní sacharidy, protein ti zas nepřirozeně nafukuje svaly a už nevím co ti strašně rozšiřovalo žíly...
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr_67
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 7:21 am Předmět: Divná chuť gaineru |
|
|
Koupil jsem si gainer Volumass 35 od firmy Scitec. Protože mám zkušenosti s proteiny stejné firmy, které mi velmi chutnají, tento gainer mně zklamal. Má takovou nevýraznou a hlavně řídkou chuť ( ředím zásadně do vody, do mléka nemůžu, protože ho nestrávím). Zatímco protein při zředění v poměru 40g na 4 deci vody chutná skvěle, ten gainer je strašně řídký. Včera jsem zkoušel cca 60g do 4 deci vody a chuť mně znovu neuspokojila. Mám ještě více nápoj zhustit, ubráním vody (přidávat množství prášku na 1 dávku už moc nechci), nebo je tento gainer prostě špatný. Všude čtu, že gainery mají obecně lepší chuť než proteiny, ale u toho Scitecu je tomu naopak. Příště koupím asi něco jiného, můžete mi poradit gainer, který by byl chuťově skutečně dobrý?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 7:25 am Předmět: Re: Divná chuť gaineru |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr_67
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 7:35 am Předmět: |
|
|
Kam až můžu tu vodu ubrat, aby to bylo ještě stravitelné? Jinak protein od Scitec je skutečně o 100% chuťově lepší  . Ten Weider co mi doporučuješ moc nechci, protože se prodává jen ve velkém balení a nechci riskovat, že mi zase nebude chutnat. Na zkoušku bych koupil tak max. kilovku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 8:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr_67
|
|
| nahoru |
|
 |
flipr
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 11:24 am Předmět: |
|
|
| Petr_67 napsal: | Sorry, že jsem se zeptal, nejsem přece jen takový znalec frajer jako ty Určitě máš velké svaly |
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 12:19 pm Předmět: |
|
|
to si piš že má  jinak nechápu co ti vadí když ti protein přišel moc sladkej a gainer je o hodně sladší a řikáš že je málo sladkej
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 5:13 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsi zhubnout a srala tě sladká chuť proteinu.
Tak si kup ještě sladší gainer. S ním opravdu zhubneš, gratec
edit: a místo těch neustálých posměšných keců na lidi, co ti chtějí poradit, bysis mohl rozmyslet, co vlastně vůbec chceš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Brave
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 5:57 pm Předmět: Re: Divná chuť gaineru |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 6:45 pm Předmět: Re: Divná chuť gaineru |
|
|
quote]
Ultimate Nutrition Muscle Juice 2544, čokoláda,  .
quote]
Naprostý souhlas nejlepší co jsem kdy měl. I když jsem dával poloviční dávky tak pořád bomba!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|