SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
adam128

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemyslym si, ze v regeneracii alebo treninku by bola chyba, samozrejme ked som zacinal cvicit tiez som si mysel ze mam uplne ultra masta mega treninky a teraz sa na to pozeram ako najvacsiu ***** a stratu casu, mozno je to aj teraz tak a casom zistim, ze som zase robil daco zle, ale clovek sa uci z vlastnych chyb, ale koniec koncov daco uz mam odcitane aj odcvicene, takze vychadzajme z toho, ze zaklady mam no a problem bude v rychlom metabolizme a nie zrovna najlepsich genoch
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Juice2

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem take ektomorf jak vysity, nabrat muzes stejne, zas tak neprekonatelne to neni...
adam128

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ako kedy, dakedy chut na jedlo je a dakedy zas mensia a nie vzdy mam doma k dispozicii take jedlo ake by to chcelo...
Finger

PříspěvekZaslal: pá červenec 04, 2008 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Si dej tu práci, založ si svůj topic a hezky popiš co a kolik toho za den sníš a jak trenuješ...pak se uvidí. Já mám taky problémy přibrat, ale všechno jde, jen to chce čas a hlavně pro to udělat maximum. Píšeš sice, že toho máš hodně přečtenýho, ale v gaineru hledáš komplexní sacharidy, protein ti zas nepřirozeně nafukuje svaly a už nevím co ti strašně rozšiřovalo žíly...
adam128

PříspěvekZaslal: pá červenec 04, 2008 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovorim, ze mam precitane zaklady, ok zalozim si log
Petr_67

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 7:21 am    Předmět: Divná chuť gaineru Odpovědět s citátem

Koupil jsem si gainer Volumass 35 od firmy Scitec. Protože mám zkušenosti s proteiny stejné firmy, které mi velmi chutnají, tento gainer mně zklamal. Má takovou nevýraznou a hlavně řídkou chuť ( ředím zásadně do vody, do mléka nemůžu, protože ho nestrávím). Zatímco protein při zředění v poměru 40g na 4 deci vody chutná skvěle, ten gainer je strašně řídký. Včera jsem zkoušel cca 60g do 4 deci vody a chuť mně znovu neuspokojila. Mám ještě více nápoj zhustit, ubráním vody (přidávat množství prášku na 1 dávku už moc nechci), nebo je tento gainer prostě špatný. Všude čtu, že gainery mají obecně lepší chuť než proteiny, ale u toho Scitecu je tomu naopak. Příště koupím asi něco jiného, můžete mi poradit gainer, který by byl chuťově skutečně dobrý?
Sloty

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 7:25 am    Předmět: Re: Divná chuť gaineru Odpovědět s citátem

nůžeš zkusit ještě ubrat vodu protože vyhazovat gainer mi přijde jako blbost ale když se ti opravdu tak hnusí osobně dávam přednost proteinu s maltou před gainerem ale jinak https://obchod.ronnie.cz/s-91-giant-mega-mass-4000.html a čoko čokoláda
Petr_67

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kam až můžu tu vodu ubrat, aby to bylo ještě stravitelné? Jinak protein od Scitec je skutečně o 100% chuťově lepší . Ten Weider co mi doporučuješ moc nechci, protože se prodává jen ve velkém balení a nechci riskovat, že mi zase nebude chutnat. Na zkoušku bych koupil tak max. kilovku.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty ses normalni dement a nevis vubec co chces ... https://forum.ronnie.cz/nesladka-chut-proteinu-t20370.html ... kup si normalne kilovku cukru a sypej si to rovnou do huby ...
Petr_67

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, že jsem se zeptal, nejsem přece jen takový znalec frajer jako ty Určitě máš velké svaly
flipr

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr_67 napsal:
Sorry, že jsem se zeptal, nejsem přece jen takový znalec frajer jako ty Určitě máš velké svaly

Sloty

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to si piš že má jinak nechápu co ti vadí když ti protein přišel moc sladkej a gainer je o hodně sladší a řikáš že je málo sladkej
lalala

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsi zhubnout a srala tě sladká chuť proteinu.
Tak si kup ještě sladší gainer. S ním opravdu zhubneš, gratec
edit: a místo těch neustálých posměšných keců na lidi, co ti chtějí poradit, bysis mohl rozmyslet, co vlastně vůbec chceš.
Brave

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 5:57 pm    Předmět: Re: Divná chuť gaineru Odpovědět s citátem

Petr_67 napsal:
... můžete mi poradit gainer, který by byl chuťově skutečně dobrý?

Ultimate Nutrition Muscle Juice 2544, čokoláda, .
Champion Nutrition Heavyweight Gainer 900, čokoláda, .
FilipDruss

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2008 6:45 pm    Předmět: Re: Divná chuť gaineru Odpovědět s citátem

quote]
Ultimate Nutrition Muscle Juice 2544, čokoláda, .
quote]

Naprostý souhlas nejlepší co jsem kdy měl. I když jsem dával poloviční dávky tak pořád bomba!
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: