SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2008 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

necu aby na me blbe cumeli co to zas zeru za divny sracky staci ze mi rikaj kure
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FilipDruss

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2008 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele to si zvykneš, ze mě si dělali kolegové srandu, když jsem rok a půl do práce nosil každý den rýži s tuňákem.
Mimochodem tak jsem se ho přežral že ho nemůžu vzít do huby.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2008 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo taky tunak ,rejze ,sejra, kecup. Tet sem to vymenil za kureci a delam s nim ruzny ulety a je to v pohode jednou vareny , pak zas na panvicce nekdy duseny .Hovezi hrozne malo je to tuhy jak prase vubec mi nechutna
YUD

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2008 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si vem vodu do PET flašky a pak si to do toho shakeru naliješ.
FilipDruss

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2008 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na kolegy se vykašli, čas růstu nelze zastavit.
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2008 9:01 am    Předmět: :-)o(-: Odpovědět s citátem

FilipDruss napsal:
Hele to si zvykneš, ze mě si dělali kolegové srandu, když jsem rok a půl do práce nosil každý den rýži s tuňákem.
Mimochodem tak jsem se ho přežral že ho nemůžu vzít do huby.

Koukám, že nejsem sám kdo má stejný problém. Mě už to taky nechutná, ale co nadělám. někdy když strčím do pusy první soustu tak mě to natáhne , ale potom to do sebe nakonec dostanu. .
FilipDruss

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2008 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo to znám. Jedl jsem to pak mechanicky, ani jsem nevěděl jak to chutná. Slova bývalky zobeš to mechanicky jako kačena si pamatuju dodnes. Jídlo si má člověk trochu užít, těšit se na něj. Tak si dávám od tunáků lehčí asi už roční pauzu.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2008 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz jste nekdo uzival Mega Gainer od Dymatize?ted je v akci a chtel bych vedet jak chutna a jak se rozpousti.. dik
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2008 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak jsem chtel upozornit na malou drobnost...u vyrobku Mega Gainer od Dymatize je uvedeno,ze tento produkt obsahuje vitamín A, D, C, E. To je pravda,jeslize se ale smicha s mlekem.Samotny produkt vsak vitaminy neobsahuje..aspon podle etikety
FilipDruss

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2008 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli myslíš tenhle tak ten jsem měl a byl jsem spokojený. Měl jsem příchuť berry. Takový standart, nic extra zázračně chutnýho, ale takový lepší průměr.

http://www.youtube.com/watch?v=yfGO3pr6rq4&feature=player_embedded
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2008 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipDruss napsal:
Jestli myslíš tenhle tak ten jsem měl a byl jsem spokojený. Měl jsem příchuť berry. Takový standart, nic extra zázračně chutnýho, ale takový lepší průměr.

jo presne tanhle...ted ho tu maji ve sleve chtel sem akorat neco rychleho po treninku..coz ucel splnuje....ale nakonec jsem podlehl a objednal si male baleni proteinu Scitec..a poprve cokoladu ,tak sem zvedavej jak si budu chrochtat
SnakeSoft

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi mám protein od dymatize (elite) a nevím jestli k němu koupit jako sacharid gainer nebo jestli stačí malta. Jde mi o objem, prachy sou prachy a tak se mi nechce dávat za gainer ...
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SnakeSoft napsal:
Lidi mám protein od dymatize (elite) a nevím jestli k němu koupit jako sacharid gainer nebo jestli stačí malta. Jde mi o objem, prachy sou prachy a tak se mi nechce dávat za gainer ...

jasne ze staci malta a je to imho k proteinu mnohem praktictejsi. Jednak to muzes michat spolu a jednak si mnozstvi cukru (malty) muzes davat podle potreby.
SnakeSoft

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
SnakeSoft napsal:

jasne ze staci malta a je to imho k proteinu mnohem praktictejsi. Jednak to muzes michat spolu a jednak si mnozstvi cukru (malty) muzes davat podle potreby.

diky, už mám objednáno
Sloty

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

může mi jenom někdo něco objasnit dextrosa=glukosa a = glukopor? nebo je glukopor něco jinýho?
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: