|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FilipDruss

|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 7:31 pm Předmět: |
|
|
Hele to si zvykneš, ze mě si dělali kolegové srandu, když jsem rok a půl do práce nosil každý den rýži s tuňákem.
Mimochodem tak jsem se ho přežral že ho nemůžu vzít do huby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
Tak si vem vodu do PET flašky a pak si to do toho shakeru naliješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 9:01 am Předmět: :-)o(-: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 6:33 pm Předmět: |
|
|
uz jste nekdo uzival Mega Gainer od Dymatize?ted je v akci a chtel bych vedet jak chutna a jak se rozpousti..  dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 10:55 pm Předmět: |
|
|
Jinak jsem chtel upozornit na malou drobnost...u vyrobku Mega Gainer od Dymatize je uvedeno,ze tento produkt obsahuje vitamín A, D, C, E. To je pravda,jeslize se ale smicha s mlekem.Samotny produkt vsak vitaminy neobsahuje..aspon podle etikety
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
| FilipDruss napsal: | Jestli myslíš tenhle tak ten jsem měl a byl jsem spokojený. Měl jsem příchuť berry. Takový standart, nic extra zázračně chutnýho, ale takový lepší průměr.
|
jo presne tanhle...ted ho tu maji ve sleve chtel sem akorat neco rychleho po treninku..coz ucel splnuje....ale nakonec jsem podlehl a objednal si male baleni proteinu Scitec..a poprve cokoladu ,tak sem zvedavej jak si budu chrochtat
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 5:25 pm Předmět: |
|
|
Lidi mám protein od dymatize (elite) a nevím jestli k němu koupit jako sacharid gainer nebo jestli stačí malta. Jde mi o objem, prachy sou prachy a tak se mi nechce dávat za gainer ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
| SnakeSoft napsal: | | Lidi mám protein od dymatize (elite) a nevím jestli k němu koupit jako sacharid gainer nebo jestli stačí malta. Jde mi o objem, prachy sou prachy a tak se mi nechce dávat za gainer ... |
jasne ze staci malta a je to imho k proteinu mnohem praktictejsi. Jednak to muzes michat spolu a jednak si mnozstvi cukru (malty) muzes davat podle potreby. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
Zaslal: st listopad 05, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | SnakeSoft napsal: | | Lidi mám protein od dymatize (elite) a nevím jestli k němu koupit jako sacharid gainer nebo jestli stačí malta. Jde mi o objem, prachy sou prachy a tak se mi nechce dávat za gainer ... |
jasne ze staci malta a je to imho k proteinu mnohem praktictejsi. Jednak to muzes michat spolu a jednak si mnozstvi cukru (malty) muzes davat podle potreby. |
diky, už mám objednáno
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 3:05 pm Předmět: |
|
|
může mi jenom někdo něco objasnit dextrosa=glukosa a = glukopor? nebo je glukopor něco jinýho?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|