|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
švadla

|
Zaslal: út září 30, 2008 9:09 am Předmět: |
|
|
Zrovna včera jsem si to zkoušel. Rozdíl mezi cvičením v rukavicích a bez nich. S nima cvičím pořád. Tudíž mi to přijde přirozenější. Nicméně po relativně krátkém čase se z rukavic stane pěknej humus.
Když jsem si to zkusil s holýma rukama, rozhodně má člověk větší cit. Bohužel však patřím mezi ty, kterým se více potí dlaně, a tak mi činka jezdila v rukách jak koza na ledě. Takže já mám jasno - cvičení v rukavicích.
Ale kdyby se mi tolik nepotily dlaně, rozhodně bych cvičil bez rukavic. A na hrazdu bych si vzal vždy jen nějaký molitany nebo tak. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út září 30, 2008 12:20 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | | Akvaman napsal: | | Kde kupujete nejčastěji rukavice ? Přes internet nebo jinak? |
jestli jsi z Prahy, tak osobni odber v ronnie shopu. ja tam sla bez objednani, jelikoz jsem envedela velikost me rucky. a klidne mne to nechali vyzkouset a mela jsem i slusnou cenu |
Vyzkoušet je nejlepší, ale spousta lidí posílá fotku svojí ruky (teď někdo dokonce profesionálně okótovanou) a podle toho se posílají velikosti:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út září 30, 2008 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | lucynqa napsal: | | Akvaman napsal: | | Kde kupujete nejčastěji rukavice ? Přes internet nebo jinak? |
jestli jsi z Prahy, tak osobni odber v ronnie shopu. ja tam sla bez objednani, jelikoz jsem envedela velikost me rucky. a klidne mne to nechali vyzkouset a mela jsem i slusnou cenu |
Vyzkoušet je nejlepší, ale spousta lidí posílá fotku svojí ruky (teď někdo dokonce profesionálně okótovanou) a podle toho se posílají velikosti:). |
Třeba jsi je špatně pochopil, protože nechtějí rukavice ale věštbu z ruky
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út září 30, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 9:14 am Předmět: |
|
|
když pak zajedeš buchtě rukou pod kalhotky a dodřeš ji mozolama břuch tak to není moc sexy
Raděj volím rukavice... třeba bench bez nich nesnáším. Ta tyčka je moc úzká a pak to nepříjemně tlačí. _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 9:23 am Předmět: |
|
|
| Matheus napsal: | když pak zajedeš buchtě rukou pod kalhotky a dodřeš ji mozolama břuch tak to není moc sexy
Raděj volím rukavice... třeba bench bez nich nesnáším. Ta tyčka je moc úzká a pak to nepříjemně tlačí. |
tak to tam mas asi moc, ja kdyz me to na bencu tlaci tak si uberu ikdyz kozama jeste muzu, prece nebudu mit otlaceny tlapky
|
|
| nahoru |
|
 |
Dendron
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 9:28 am Předmět: |
|
|
Ja jedu s rukavicema i legpress, je to proste o pocitu.
A taky uz nemusim poslouchat reci o rukou jak struhadla...
Jen nevim, jak ted budu zit s vedomim, ze se ze me diky pouzivani rukavic stal gay
BTW Nejlepe se mi osvedcily vyrobky MadMax, daji se bez problemu prat, nezpuchri a vydrzi celkem dlouho.
Druha oblibena marka je NoCompromise, ty prat ani netreba neb nesmrdi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazant12
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 2:09 pm Předmět: |
|
|
rukavice zatial nepouzivam, mozole mam, ale ked treba zoberem penu. tu vyuzivam hlavne na zhyby a s tazkymi vahami
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Dendron napsal: | Ja jedu s rukavicema i legpress, je to proste o pocitu.
A taky uz nemusim poslouchat reci o rukou jak struhadla...
Jen nevim, jak ted budu zit s vedomim, ze se ze me diky pouzivani rukavic stal gay
BTW Nejlepe se mi osvedcily vyrobky MadMax, daji se bez problemu prat, nezpuchri a vydrzi celkem dlouho.
Druha oblibena marka je NoCompromise, ty prat ani netreba neb nesmrdi. |
ja s MadMaxama nemam moc dobry zkusenosti... jednou sem si je koupil a za mesic byly totalne roztrhany,takze od tej doby bez rukavic
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 2:49 pm Předmět: |
|
|
cizopasnik - tak to jsem nezazila tak si rozervat mozol. jenom vim, ze Kulisek mela hlubokou ranu,ale ci mela v mozolu? to nevim. jestli mas tento problem, tak urcite rukavice.
kwaker - silonky se musi umet natahnout i s mozolem. ja si natrham silonky jedine kvuli nastiplemu nehtu
matheus - takove skrabkami mozel po brisku _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 3:55 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | cizopasnik - tak to jsem nezazila tak si rozervat mozol. jenom vim, ze Kulisek mela hlubokou ranu,ale ci mela v mozolu? to nevim. jestli mas tento problem, tak urcite rukavice .
kwaker - silonky se musi umet natahnout i s mozolem. ja si natrham silonky jedine kvuli nastiplemu nehtu
matheus - takove skrabkami mozel po brisku |
tak teď jsi Cizovi asi vyřešila velký problém a určitě ti bude strašně vděčný
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 4:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|